15.gün dalgalanma problemi

Mia16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
90
62
Merhaba arkadaşlar
15 gün önce kas üstü mentor 375/325 cc high profile silikon ameliyatı oldum.Asimetri sorunu vardı eşitlemek için farklı boyutlar kullanıldı.Şuan 325 cc takılan göğsümde dalgalanma oluştu.İlk günler yoktu,bugün duşa girerken farkettim.Dik durduğumda çok belli değil fakat kastıgım zaman ve öne eğildiğimde daha çok belli oluyor.Çok mutsuzum,doktoruma yazdım ceplere indikçe düzelecek dedi 6 ay zamanı var dedi fakat ödemler indikçe daha da belirginleşmesinden korkuyorum.Albüme fotoğrafını ekliyorum,izleyenler için.Tecrübeli arkadaşların da fikirlerini bekliyorum,teşekkürler.

Mia16 Mia16 benim 7 yıl oldu yaptıralı dalgalanma geçmedi ve doktor geçmez dedi. Ben zayıfım ve hiç göğüs dokum yoktu. Sen zayıf mısın göğsün biraz var mıydı peki?

Mia16 Mia16 benim 7 yıl oldu yaptıralı dalgalanma geçmedi ve doktor geçmez dedi. Ben zayıfım ve hiç göğüs dokum yoktu. Sen zayıf mısın göğsün biraz var mıydı peki?

Boyum 173/52 kiloyum Yani zayıfım evet. Ama öncesinde dokum vardı biraz hatta dalgalanma olan tarafım daha büyüktü neden orda oldu anlam veremiyorum. Şuan hafif durumda ama daha belirgenleşmesinden korkuyorum.Senin ki ne tarafında oluştu?

Mia16 Mia16 benim 2 göğsümde de var eşit şekilde ve belli oluyor maalesef. Kaç doktora gittim hepsi çok zayıf olduğum ve hiç göğsüm olmadığı için normal olduğunu söylediler, hamile kalınca kilo alınca geçer dediler. Ama kimse ameliyat öncesi böyle bir şey olacağından bahsetmedi. Sen daha yeni olmuşsun ameliyatı belki düzelir hemen moralini bozma canım

Mia16 Mia16 gördüm şimdi albümü benimde öyle ama üst tarafta belli oluyor. Yatış şeklime göre değişiyor yan yatınca dalgalanma yanlarda oluyor düz durunca üst kısımda oluyor. Bende çok kafama takıyordum şimdi kilo almaya çalışıyorum

D domateskurusu Sakıncası yoksa özelden bana resmini atabilirmisin? Benim tek tarafta var şimdilik daha da çoğalmasından korkuyorum.Senin ne zaman belli olmuştu?
Kilo alma gibi bir durumum yok Yani yıllardır böyleyim en fazla 55 olurum sanırım :KK43:(

benide izlermisiniz ? şuan dalgalanma dışında bi sıkıntınız varmı ne kadar sürede yumuşarlar sizce

benide izlermisiniz ? şuan dalgalanma dışında bi sıkıntınız varmı ne kadar sürede yumuşarlar sizce
İzledim canım,sende beni izle lütfen
Dalgalanma maalesef canımı sıkıyor,umarım daha fazla ilerlemez.Onun dışında pek bir sorunum kalmadı.

3.ayıma girmek üzereyim ve bu süreçte 5 kilo aldım. Dalgalanma problemimden eser kalmadı.Çok mutluyum.

X