Bakıcam devamı gelıcek mi ancak pazartesi gidebilirim doktora 2 ay once hersey normaldı doktr oyle soylemişti kıstse yeni olmuş demekki..oysa testlere bile ınanmaz olmustum okuyorum yanlş cıktı 15 gun sonra öğrendım ıcten ıce umutlanıyordum bendeee anlaşılan sorun bendee farklı bişi varr..Devamı gelecek mi diye kontrol edin, gebelik olsa 15 gün gecikmeye çıkardı testlerde. Ben sizin yerinizde olsam muayene olurdum kist filan da olabilir
Pazartesıye artık hafta sonu gırdı15 gün gecikmeyle testte çıkardı canim muhtemelen başka birşey doktora gorunseniz daha iyi olur
Bakıcam devamı gelıcek mi ancak pazartesi gidebilirim doktora 2 ay once hersey normaldı doktr oyle soylemişti kıstse yeni olmuş demekki..oysa testlere bile ınanmaz olmustum okuyorum yanlş cıktı 15 gun sonra öğrendım ıcten ıce umutlanıyordum bendeee anlaşılan sorun bendee farklı bişi varr..
Yani bilmiyorum ki benimkide tahminden ibaret inşallah kötü bir durum değildir de hamilesinizdir fakat geç döllenme bile olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Bakalm duruma doktorada gıdesım yok belkı mevsımsel olmştr maydonuz suyu ıcsem ıltıhap atıyoya adette sokturuyo ıyı gelır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?