• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 15 gün adet gecıkmesii yardıMmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Isimsiz2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
78
15
38
29
Arkadaslarım 2 yıllık evliyim tedavıde oldum ama ara verdım 2 aydr tedavı olmuyorum.. bu ay adetım 15 gün geciktı 2. Gununde kan testı yaptım negatiftı 10 gunde evde kendm yaptım negatftı bugun tam 16 gün pecete az kanla karısık acık kahve akıntı geldı pede gecmıyor ıdrardan sonra oluyor agrımda yok adetım agrılı olurdu testlerde negatf hastaladım mı hastalamadım mı bilmiyorum ilk defa böyle oldummm yardım lütfeeeenn

Devamı gelecek mi diye kontrol edin, gebelik olsa 15 gün gecikmeye çıkardı testlerde. Ben sizin yerinizde olsam muayene olurdum kist filan da olabilir 🙄

Bakıcam devamı gelıcek mi ancak pazartesi gidebilirim doktora 2 ay once hersey normaldı doktr oyle soylemişti kıstse yeni olmuş demekki..oysa testlere bile ınanmaz olmustum okuyorum yanlş cıktı 15 gun sonra öğrendım ıcten ıce umutlanıyordum bendeee anlaşılan sorun bendee farklı bişi varr..

Devamı gelecek mi diye kontrol edin, gebelik olsa 15 gün gecikmeye çıkardı testlerde. Ben sizin yerinizde olsam muayene olurdum kist filan da olabilir 🙄
Bakıcam devamı gelıcek mi ancak pazartesi gidebilirim doktora 2 ay once hersey normaldı doktr oyle soylemişti kıstse yeni olmuş demekki..oysa testlere bile ınanmaz olmustum okuyorum yanlş cıktı 15 gun sonra öğrendım ıcten ıce umutlanıyordum bendeee anlaşılan sorun bendee farklı bişi varr..

Yani bilmiyorum ki benimkide tahminden ibaret inşallah kötü bir durum değildir de hamilesinizdir fakat geç döllenme bile olsa çıkardı diye düşünüyorum.

Yani bilmiyorum ki benimkide tahminden ibaret inşallah kötü bir durum değildir de hamilesinizdir fakat geç döllenme bile olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Bakalm duruma doktorada gıdesım yok belkı mevsımsel olmştr maydonuz suyu ıcsem ıltıhap atıyoya adette sokturuyo ıyı gelır mı

Back