Davranış Bozuklukları 15 aylık üçüzlerim bir birlerini ısırıyorlar çok çaresizim

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

muzari43

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
280
38
118
15 aylık üçüzlerim var birbirleriyle hiç geçinemiyorlar devamlı kavga bununla kalmayıp ısırıyorlar üçününde kolları bacakları mosmor ısırık izi ne yaptıysam vazgeçiremedim acıbiber bile sürdüm hiç fayda vermedi lütfen yardımcı olun arkadaşlar ne yapmam lazım çok çaresizim

Son düzenleme:
oyyy çok tatlı yaa onları öyle düşünmek bile....canım cinsiyetleri ne eğer 3 de erkekse işin daha zor demiyecem çünkü benim de 8 yaşında oğlum var ama çok uslu akıllı bir bebelkik geçirdik şimdide öyle herkes şaşırır bu kadar akıllı ve olgun olmasına:1::1:ben hep konuşarak anlatarak çözdüm sorunları canım ama onlar daha bu yaşta anlarmı nasıl bir çözüm lazım bende bilemedim allah yardım etsin:9::9:

üçüzlerim 1 kız 2 erkek kızım çok cadı ve kıskanç oğlanları çok ısırıyor oğlumun biride baktı hep ısırılıp duruyo oda başladı diğer oğlum dişleri tam çıkmadığı için beceremiyor zavallı ısırılıp duruyo
gözümüzü üzerlerinden hiç ayırmıyoruz ama yinede başedemiyoruz bilmeyen biri kollarını görse bu çocuklara işkence yapılıyo zanneder ooooofffff çok çaresizim ne yapmalıyız bi önerisi olan yokmu...

onlarla hep konuş.

ısırmamalarını, iyi geçinmelerini anlat. ama bunu hiç bıkmadan usanmadan anlat.

bu arada bu konu davranış bozuklukları içerisindeki en tatlı konu muhtemelen :)

Back