15 aylık oğlumla kızımın nasıl beraber vakit geçirmelerini sağlayabilirim?

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
merhaba herkese. benim 13 yaşında bir kızım ve 15 aylık bir oğlum var. kızım oğlumla oynamak istiyor ama oğlum hep kaçıyor yada itiyor. bize karşı öyle değil. abisine biraz daha iyi ablasına göra yani onunla daha iyi oynuyor. kızımla ayda yılda 1 oynar. tabi bu duruma kızım içten içe üzülüyor. ben bu durumda ne yapabilirim? onların iyi vakit geçirmesini nasıl sağlayabilirim?

13 yaşındaki bi çocuk normaldede kimseyle oynamaz ergenliğe girmek üzere bence kendi haline bırakın benim kandeşlerimle aramda da o kadar fark var kız kardeşimle 10 erkek kardeşimle 12 ben ben hiz bi zaman onlarla oynamadım onlar kendi aralarında takıldı. ben o sırada ergenlik sendromlarıla uğraşıyordum

canım burada anırım yanlış anlaşılma var. kızımı istemeyen oğlum. kızım onunla oynamak istiyor. ilgi göstermeye çalışıyor ama oğlum bunu reddediyor.

canım burada anırım yanlış anlaşılma var. kızımı istemeyen oğlum. kızım onunla oynamak istiyor. ilgi göstermeye çalışıyor ama oğlum bunu reddediyor.
Benim gözlemim, çocuklar ilgiyi severler, kim onların gönlünü hoş tutsa, ona daha yakın oluyorlar. Ben oldum olası iyi anlaşmışımdır küçük çocuklarla.
Eğer oğlunuz ablasını itiyorsa, ya ona güven duymuyordur, istemeden canını acıtmış, korkutmuş olabilir, hareketleri çok hızlı, sesi yüksek vs gelebilir , ya da bebeği eğlendirmekten çok, kendi onunla oynayıp eğlenmek istiyordur, bebek de ortak paylaşımlarından hoşlanmadığı için uzak duruyordur.

canım eltimin 22 aylık oğlu var. o kızımın peşinden ayrılmıyor, emir ancak nadiren onu kıskanırsa yanına gidiyor. aslında kızım ikisinede aynı şekilde davranıyor. sesi, haraketleri falan aynı. eltimin oğluna 14 aylıkkende bakmıştı ve o zamanda iyi anlaşıyorlardı. acaba kız olduğu için mi istemiyor.

Çok ilginç, özgür ruhlu bir bebek de kendi kendine mi takılmaktan hoşlanıyor? Kova burcumu bu yavru acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…