S sdnzli Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2024 4 1 1 31 Perşembe 18:21 Konu Sahibi Konu Sahibi sdnzli #1 Merhaba, Şunu merak ediyorum. 15-16 aylık bebekler için neler kullanıyorsunuz. Yani örneğin demir ilacı vs.. Merak ettiğim genel olaral herkesin ortak kullandığı ne çıkacak..
Merhaba, Şunu merak ediyorum. 15-16 aylık bebekler için neler kullanıyorsunuz. Yani örneğin demir ilacı vs.. Merak ettiğim genel olaral herkesin ortak kullandığı ne çıkacak..
Donya Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2023 3.992 14.257 128 Perşembe 18:24 Konu Sahibi Konu Sahibi sdnzli #2 Benim kızım 15 aylık demir ve d dışında bi şey kullanmıyoruz
memberofbadillifamily Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 106 35 13 Perşembe 19:29 Konu Sahibi Konu Sahibi sdnzli #3 sdnzli .!.: Merhaba, Şunu merak ediyorum. 15-16 aylık bebekler için neler kullanıyorsunuz. Yani örneğin demir ilacı vs.. Merak ettiğim genel olaral herkesin ortak kullandığı ne çıkacak.. Genişletmek için tıkla... Merhaba, kızım 14 aylik şu anda sadece d vitamini kullanıyoruz ama ilk randevumuzda doktorumuza omega 3 kullanmalı mıyız onu soracağım. Kullananlar var mıdır acaba bu yas aralığında
sdnzli .!.: Merhaba, Şunu merak ediyorum. 15-16 aylık bebekler için neler kullanıyorsunuz. Yani örneğin demir ilacı vs.. Merak ettiğim genel olaral herkesin ortak kullandığı ne çıkacak.. Genişletmek için tıkla... Merhaba, kızım 14 aylik şu anda sadece d vitamini kullanıyoruz ama ilk randevumuzda doktorumuza omega 3 kullanmalı mıyız onu soracağım. Kullananlar var mıdır acaba bu yas aralığında