kreşler 3 yaş ve üzeri çocukları alır. bebekler üçün gündüz bakım evleri var diye biliyorumSelam arkadaşlar. Konuyu yakın bir arkadaşım için açıyorum. 15 aylık bir oğlu var ve bugün iş görüşmesi olumlu geçti. Yakında işe başlayacak inşallah. Oğlunu da kreşe vermeyi düşündü. Hatta sıcağı sıcağına evlerine yakın bir kreşlede görüştüler. Kabul etmemişler çok küçük olduğunu evde bakıcı ile bakılmasının daha doğru olduğunu söylemişler. Aranızda bu aylarda bebeğini kreşe veren sorun yaşayan oldu mu arkadaşım tecrübeli annelerden yardım bekliyor. Elbet alacak kreş bulunur ama önemli olan oğlunun bundan etkilinip etkilenmeyeceği.
3 yaş altını resmi olarak alamıyorlar diye biliyorum. Çünkü ben de verirken aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Gündüz bakım evi olmalı demişti kreş yetkilileriKreşler 3 yaşından büyük çocukları alır diye birsey yok. Benim oğlum 2 yasında başladı kreşe.
Kabul etmemişlerdir . Başka kreşlere de sorun. Yaşadığınız yerde alan kreşler vardır mutlaka. Yanlız bakıcı bulabilirseniz 15 aylık bebek için daha iyi olur.
Ben 22 aylıkken yazdırmıştım, almışlardı.3 yaş altını resmi olarak alamıyorlar diye biliyorum. Çünkü ben de verirken aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Gündüz bakım evi olmalı demişti kreş yetkilileri
Bilmediğimiz ne çok şey var hergun bı şey öğreniyoruz. Benimde 29 aylık kızım var yeni yılda kreşe vermeyi düşünüyorum. Arkadaşım bakıcıya karar verdi. Sanırım böylesi daha hayırlı olacak.0-3 yaş kreşler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı özel kurumlardır. Resmi izinleri vardır, denetlenirler. Sizin baktığınız yerlerin bu tür izinleri olmayabilir. 3 yaş sonrası için ise özel anaokulları vardır. Bunlar da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlıdır. Benim yeğenim 1 yaşından beri kreşe gidiyor. Bakanlığa bağlı, özel kreş. Bölgenin en büyük kreşi. Resmi izinleri var, denetleniyorlar.
Oğlum da Milli Eğitim'e bağlı özel anaokuluna gidiyor.
Bebeğim 15 aylıktan beri kreşe gidiyor. Bu konuda ben başka bir kadın ile bütün gün evde yalnız kalmasını uygun bulmuyorum. Ne verebilir çocuğuma benim için bu önemli.Selam arkadaşlar. Konuyu yakın bir arkadaşım için açıyorum. 15 aylık bir oğlu var ve bugün iş görüşmesi olumlu geçti. Yakında işe başlayacak inşallah. Oğlunu da kreşe vermeyi düşündü. Hatta sıcağı sıcağına evlerine yakın bir kreşlede görüştüler. Kabul etmemişler çok küçük olduğunu evde bakıcı ile bakılmasının daha doğru olduğunu söylemişler. Aranızda bu aylarda bebeğini kreşe veren sorun yaşayan oldu mu arkadaşım tecrübeli annelerden yardım bekliyor. Elbet alacak kreş bulunur ama önemli olan oğlunun bundan etkilinip etkilenmeyeceği.
Memnun kaldınız mı peki kreşten ?Kreşler 3 yaşından büyük çocukları alır diye birsey yok. Benim oğlum 2 yasında başladı kreşe.
Kabul etmemişlerdir . Başka kreşlere de sorun. Yaşadığınız yerde alan kreşler vardır mutlaka. Yanlız bakıcı bulabilirseniz 15 aylık bebek için daha iyi olur.
Kızınız kaç gün gidiyorBebeğim 15 aylıktan beri kreşe gidiyor. Bu konuda ben başka bir kadın ile bütün gün evde yalnız kalmasını uygun bulmuyorum. Ne verebilir çocuğuma benim için bu önemli.
Amaç sadece çocuğu akşama kadar oyalamak olmamalı.
kreşte öğrendikleri çok çok daha fazla.
kızım erken yaştan beri çok rahat çatal kaşık ile kendi başına yemek yiyor.
Çok anlaşılır 3’lü cümleler kuruyor şu anda 22 aylık. İstediği herşeyi anlatıyor hem de anlaşılır şekilde. Şarkılar öğreniyor. Oyunlar oynuyor.
elbette her çocuğun gelişimi başka ama kreş -okul öncesi eğitimin çocuk gelişimine faydası bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey. Çocukların bu yaşlarda evin içinde bir büyükle izole olarak değil kendi yaşıtlarıyla birşeyler paylaşarak zaman geçirmesini uygun buluyorum.
Ama maalesef Türkiye’deki yuvalarda yaş sınırı var. Umarım kabul eden bir yuva bulur arkadaşınız.
Evet cok memnun kaldık. Yarım gün başladı daha sonra tam güne döndü. Hem konuşması gelişti baya hem de yuvalar eğitimini aldı.Memnun kaldınız mı peki kreşten ?
Kızım haftaiçi her gün 08.30-15.00 /15.30 arası gidiyor.Kızınız kaç gün gidiyor
Ve gittiğinde kaç saat kalıyor kreşte ?
Sizi hatırladım, siz de böyle bir konu açmıştınız , o konunuza da aynı yorumu yaptım :)Kızınız kaç gün gidiyor
Ve gittiğinde kaç saat kalıyor kreşte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?