15 aylık bebek huzursuz

Nur Kse

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
15
6
40
15 aylık bebeğim gece uyumuyor sürekli huzursuz sallıyorum ayağımda uyuyor yatağa geçince uyanıyor sürekli mızmız gündüz uykusuda çok az ateşi yok sadece huzursuz bay bay Damla verdim oba rağmen gece uyumadı bu konuda bilgisi olan hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim

15 aylık bebeğim gece uyumuyor sürekli huzursuz sallıyorum ayağımda uyuyor yatağa geçince uyanıyor sürekli mızmız gündüz uykusuda çok az ateşi yok sadece huzursuz bay bay Damla verdim oba rağmen gece uyumadı bu konuda bilgisi olan hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Aynı durumdayiz. Benim kızım da 14 ayının içinde 10 gündür bütün düzenimiz bozuldu. Gündüz nasıl keyfi peki?

Bu konuda bilgim yok ama oğlum 8 aylık bende büyüdükçe düzelir diye umut ederken sizin yazdığınızı görüp üzüldüm:KK43: emziriyorsanız size çok bağlı olabilir mi benim oğlumda yatağında asla uyumuyor yanıma alınca dalıyor ama

Benim bebeğim de 15 aylık. Geçen gün bir yerde görmüştüm 15-18 ay bebekler için sor bir dönemmiş, atak dönemiymiş. Bir de diş sancısı eklendiğinde dahna kötü oluyor. Ayrıca doktorum uyku terörü konusunda da uyardı. Gece birdenbire ağlayarak uyanabilir dedi. Sarılın ve rahatlatın dedi. Geçici bir dönem ama bebeklerimiz için çok sıkıntılı bir dönem.

Hic uyumadan once agri kesici fitil gibi birseyi vermeyi denediniz mi? Ya da ilk basta dis agrisini azaltan jel kremler var. Onlardan birazini emzigi uzerine surup verebilirseniz. Bu rahatlatiyorsa, kesin sekilde dis agrisi cekiyordur. Azi disleri cok zorluyor. Allah yardimciniz olsun

X