Bebek Beslenmesi 15 aylık bebek anneleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

frezyalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
280
3
0
İstanbul
Bebeği 15.ayını dolduran anneler bebeğinizin bir günlük menüsü nedir?birde hem emzirip hemde hazır süt veren varmı ?

Son düzenleme:
bizde 15 aylık olduk sayılır....
emmiyor beni..uzun zamandır inek sütü kullanıyoruz..
bu ara sürekli hasta olduğu için yemeside yok

devam sütleri sağlıksız diye duymuştum amadha doktora sormadım.

neden sağlıksız olsun ben de tam tersini düşünüyorum.sonuçta içinde bir sürü vitamin desteği var özellikle bu aylarda çocuklarda ani iştah kesilmesi çok olur en azından süt içiyorsa ondan karşılar bazı gereksinimlerini.benim kızım 13.5 aylık şuana kadar hep anne sütü ve devam sütü içti halan daha da içiyor maşallah diyeyim ne hasta oldu ne kansızlığı var ne de başka bir problemi

Sağlıksız derken, ""Kapitalist sistemin bir çok şeyde olduğu gibi daha çok para kazanma hırsıyla, yararları olduğu gibi maliyet hesabı da yapılarak içine ne koyulduğu belli olmayan bundan dolayı da verilmemesi daha iyi olduğu düşünülen gıda takviyesi""" demek istemiş. Azıcık düşünün bakalım; 2013 teyiz bir de bunun Milattan öncesi var. İnsan oğlu hep hayvan sütüyle takviye etti, doğal olan da budur, besininizi elletmeyin. Kapıdan işlem görmemiş inek sütü.................

merhaba benim kızımda 16 aylık hiç iştahı yok çorbaları zorla yediriyorum.sadece yoğurt ve un çorbasını seviyor onları da çok yemiyor.anne sütüne düşkün oda yetmiyor .geçen gün sağlık ocağına kontrole götürdüm normalden 600 gr zayıfmış,çok üzüldüm devam sütü hiç denemedim ama onuda yemez sanmıyorum.çünkü arı mama yapıyordum zorla yiyordu .zaten biberonada alışmadı napsam ki?

Profilim ve mesajlarim üzerinden erişilen şeylerde Allahın razı olmadigi paylaşımlari reddediyorum

Mesajlarimda cikan herturlu emojiyi reddediyorum . !!!Bardak kaldirip tokusturma emojisi. sigara icen emoji vb bunlari ben koymadim sistemdeki emojiler degismis galiba asla boyle emojiler gondermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…