• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 aylık bebeğim

Petunyaaa00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
193
45
48
15 aylık bebisleri olan anneler bebişleriniz nasıl konuşması ? Yemek yeme durumu falan? Emziriyor musunuz?

Oğlum yaklaşık 17 aylik yeme içmesi iyi emmiyor konuşmada ham mama at aç bazen gel birde hepimize ağa diyor o kadar
Maşallah Allah bağışlasın. Benimki yeme içme var emiyor ,yanlız sürekli emmek istiyor gecede aynı iki kez kalkıyor bu durumda ..sabahda erken kalkıyor.ogleden sonra bir kez uyuyor 3 saat. Kelimemizde 20 falan var öyle..

Benim oglum 18 aylik. Yeme icme uyku cok sukur iyi. Gun icinde evde oldugumuzda can sıkıntısindan emiyor ama disaridaysak veya gece uykusunda hic emmek istemez.

Fakat konusma konusu biraz sıkıntılı. Ayina gore kelime sayisi az, cocuk psikiyatriye goturdum. Gelisim testine soktular anormal bi bulguya rastlamadilar. Kisitli da olsa denileni anliyor uyguluyor ama yine de takipte kalalim dedi. Bu ay tekrar gidecegiz.

Mama,baba,zeytin(zeytine bayiliyor), kedi, havhav(kopek gorunce veya kopek dedigimizde), bugun bilincli olarak civciv de dedi. Hayvanlar kitabinda defalarca civcivi gostererek tekrarladi.

Maalesef siIfir ekran uygulayamiyorum. Gunde 5-10dk da olsa ekrana maruz kaliyor.

15 aylık bebisleri olan anneler bebişleriniz nasıl konuşması ? Yemek yeme durumu falan? Emziriyor musunuz?
23 aylık kızım hâlâ emiyor yemesi fazla yok yiyor ama az 15 aylikkende öyleydi yemesi azdı ama kalabalık olduğumuz için bi çok kelime söylüyordu

Back