- 11 Mart 2019
- 197
- 58
- 98
- Konu Sahibi Sunflowerssss
-
Uyumazlar anacım diyesim geldi.Merhabalar. Bebeğim 15 aylik oldu. Ama doğduğundan bu yana halen uykuları düzene girmedi.4 aylıkken besin alerjisi ve süt alerjisi teşhisi kondu. Gece sabaha kadar sürekli sallıyorum meme veriyorum uykusunu devam ettirebilmek için.Bende tükendim artık.Ne zaman geçecek düzelecek bilmiyorum.Alerjiyle alakası olabilir mi acaba? Böyle sorun yaşayan var mı acaba?
Bazen destek bile yeterli olmuyor belki abartısız yarım saat sallıyorum ayakta.Duruyorum kıpırdanmaya başlıyor.Uyumazlar anacım diyesim geldi.
Meme ya da başka desteklere alıştığı için. Yavaş yavaş memesiz uyutmayı öğretin en azından ilk uykuya geçişte. Gece beslenmesini kesene kadar sürer böyle. Benimki hala gece benimle temas etmek için uyanıyor.
Kolay değil gerçekten. Sallamayı sa azaltmaya çalışın derim. Bi sallayın bi durun gibi ama yavaş yavaş azaltın daha tepkisiz alışır.Bazen destek bile yeterli olmuyor belki abartısız yarım saat sallıyorum ayakta.Duruyorum kıpırdanmaya başlıyor.
Çok ağlıyor. Komşularla da aram açıldı zaten. Ne yapacağımı şaşırdım. Sut çocuğu polikliniginden randevu aldım goturucem bir de onun fikrini alayım. Ne yapalım saglik olsun.O iyi olsunda artık.Kolay değil gerçekten. Sallamayı sa azaltmaya çalışın derim. Bi sallayın bi durun gibi ama yavaş yavaş azaltın daha tepkisiz alışır.
İki kere uyansa raziyim vallahi perişan oluyor hem kendi hem ben.Destekli uyuyor çünkü.
Alerji ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Uyku eğitimi alabilirsiniz çok yorgunsanız.
Bana 2 yaşta düzelecek diyorlardı 3e gidiyoruz evet 15 18 aylık bebek gibi değil ama hala uyanıyor 2 kere fix
Bizimkide 15.aylik.Merhabalar. Bebeğim 15 aylik oldu. Ama doğduğundan bu yana halen uykuları düzene girmedi.4 aylıkken besin alerjisi ve süt alerjisi teşhisi kondu. Gece sabaha kadar sürekli sallıyorum meme veriyorum uykusunu devam ettirebilmek için.Bende tükendim artık.Ne zaman geçecek düzelecek bilmiyorum.Alerjiyle alakası olabilir mi acaba? Böyle sorun yaşayan var mı acaba?
Maalesef durumumuz aynı. Şaşırdım kaldım sabaha kadar meme ve ayakta sallama arasında mekik dokuyorum diyebilirim. Memeyi nasıl bıraktiricam bilmiyorum herkes yaza biraktir yeter artık diyor.Ama benimki muptela gibi.Pesimde sürekli meme meme diye geziyor.Gece imkanı yok çok ağlıyor. Allah yardımcımız olsun.Bizimkide 15.aylik.
2aylikken sut alerjisi ciktii 8.ayda gecti. Ha bugun ha yarin diye diye bu zamana geldik. Gece yenidogan donemi gibi hep memedeyiz 30 dk uyusa hemen uyaniyo sonra bastan uyutma cabasi başlıyor. Kisir döngü meme vermesem agliyo hic durmuyo verince alışkanlık yine uyaniyo. Ayni sekilde bittim tukendim sinirlerim harap oldu care bulamıyorum. Duzelir 1 yastan sonra dediler. Yalan hic bisey düzelmedi. Yürüdüğü icin gündüzleri ekstra hareketli ee gece uykusuz kalinca pesinde dolasmaya bi gram mecalim kalmiyo. Kafa yemek üzereyim cok care aradim sordum sorusturdum yok. Tıkanıp kaldim
Perşembe sut çocuğu polikliniği ne goturucem bakalım ne diyecek.Farkli bir öneri verirse yazarım burada size deBizimkide 15.aylik.
2aylikken sut alerjisi ciktii 8.ayda gecti. Ha bugun ha yarin diye diye bu zamana geldik. Gece yenidogan donemi gibi hep memedeyiz 30 dk uyusa hemen uyaniyo sonra bastan uyutma cabasi başlıyor. Kisir döngü meme vermesem agliyo hic durmuyo verince alışkanlık yine uyaniyo. Ayni sekilde bittim tukendim sinirlerim harap oldu care bulamıyorum. Duzelir 1 yastan sonra dediler. Yalan hic bisey düzelmedi. Yürüdüğü icin gündüzleri ekstra hareketli ee gece uykusuz kalinca pesinde dolasmaya bi gram mecalim kalmiyo. Kafa yemek üzereyim cok care aradim sordum sorusturdum yok. Tıkanıp kaldim
Herald eben de şu an iyiyim ama 3 oldu artık :)İki kere uyansa raziyim vallahi perişan oluyor hem kendi hem ben.
Maalesef durumumuz aynı. Şaşırdım kaldım sabaha kadar meme ve ayakta sallama arasında mekik dokuyorum diyebilirim. Memeyi nasıl bıraktiricam bilmiyorum herkes yaza biraktir yeter artık diyor.Ama benimki muptela gibi.Pesimde sürekli meme meme diye geziyor.Gece imkanı yok çok ağlıyor. Allah yardımcımız olsun.
Herald eben de şu an iyiyim ama 3 oldu artık :)
O kadarken bütün gece disko :)
Bende isterim elbette 2 yaşına kadar emsin ama böyle mi gidecek hep anlamadım. Destek almak lazım doğru diyorsunuz.Memeyi bıraktırmayın. Dönem dönem böyle şeyler olabiliyor. Gece beslenmesini kesebilirsiniz. Uyku danışmanından destek alın.
Memeyi bıraktırmayın. Dönem dönem böyle şeyler olabiliyor. Gece beslenmesini kesebilirsiniz. Uyku danışmanından destek alın
Bende isterim elbette 2 yaşına kadar emsin ama böyle mi gidecek hep anlamadım. Destek almak lazım doğru diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?