Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun.Bir acile gidip baktırın isterseniz iciniz rahatlasın.Kızlar merhaba 15+2 haftalık gebeyim az önce ıslak zeminde kayıp düştüm iki bacağım ayrıldı biraz belim ağrıyor başına böyle bir durum gelmiş olan var mı doktorumla konuşmadım haftaya radevumda![]()
Sağ olun bi durum olursa ki inşallah olmaz gorunebilirim hem iğne hem fitil progestan kullanıyorum ama ne olur ne olmazGecmis olsun.Bir acile gidip baktırın isterseniz iciniz rahatlasın.
Çok sağ olunbence bi acile gidip görünün çok geçmiş olsun dikkat edin
Aradan zaman geçmiş ama iyimisinizÇok sağ olun
Aradan zaman geçmiş ama iyimisiniz
Rabbime korumuş annemde bana hamileyken buza düşmüş çok kötü iki günde hareket etmemişim çok şükür doğmuşum şimdi bende hamileyimÇok şükür ertesi günü gittim doktoruma randevuyu bekleyemedim bir sıkıntı yoktu şükürler olsun![]()
İnsanın aklı çıkıyor gerçekten Allah'ım korusun yarabbim. Maşallah sizin ne kadarlıkRabbime korumuş annemde bana hamileyken buza düşmüş çok kötü iki günde hareket etmemişim çok şükür doğmuşum şimdi bende hamileyim![]()
15+5 günlük galibaİnsanın aklı çıkıyor gerçekten Allah'ım korusun yarabbim. Maşallah sizin ne kadarlık![]()
Maşallah Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı15+5 günlük galiba![]()
Amin aramızda 3 gün varMaşallah Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı![]()
İnşallahhAmin aramızda 3 gün varaşağı yukarı her şey yolunda giderse aynı zamanlar gelir bebişler.