15-18 yaş arası kızlar birlikte zayıflamaya varmiyiz

Ben diyete baslayali tam 3 hafta oldu başladığım zaman 78 kiloydum şimdi 74 kiloyum öyle çok spor yapmıyorum ama gerçekten az yiyiyorum:KK45: şimdiki hedefim 70 daha sonra 65:KK55::KK55:

Selam kızlar 15 yaşındayım boyum 1.75 kilom 66.7.Ağustosun başında diyete başladım arada kaçamaklar yaptım başladığımda 70.5 filandım.Aç kalmadan zayıflayın önerim.Hedefim 50'li kilolara ulaşmak.Bugünkü listem:
Sabah
1 yemek kaşığı menemen
1 dilim kepek ekmeği(yarısını yedim)
1 bardak şekersiz çay (bir yudum aldım yeşilçayı seviyorum)

Ara
Yoğurtlu kabak salatasından 3-4 çatal

Öğle
1 kepçe bamya çorbası
Yarım kepçe tarhana çorbası(hepsini bitiremedim)
1 dilim kepek ekmeği

Şu an pek aç değilim biraz sonra gidip meyve veya kuruyemişle ara öğün yapacağım bugün 1-1.5 saat yürümeyi planlıyorum hadi hayırlısı. :KK71:

Selam kızlar 15 yaşındayım boyum 1.75 kilom 66.7.Ağustosun başında diyete başladım arada kaçamaklar yaptım başladığımda 70.5 filandım.Aç kalmadan zayıflayın önerim.Hedefim 50'li kilolara ulaşmak.Bugünkü listem:
Sabah
1 yemek kaşığı menemen
1 dilim kepek ekmeği(yarısını yedim)
1 bardak şekersiz çay (bir yudum aldım yeşilçayı seviyorum)

Ara
Yoğurtlu kabak salatasından 3-4 çatal

Öğle
1 kepçe bamya çorbası
Yarım kepçe tarhana çorbası(hepsini bitiremedim)
1 dilim kepek ekmeği

Şu an pek aç değilim biraz sonra gidip meyve veya kuruyemişle ara öğün yapacağım bugün 1-1.5 saat yürümeyi planlıyorum hadi hayırlısı. :KK71:
Ben yuruyuse pek cikmiyorum onun yerine lezly miles 3 ü tercih ediyorum oda bayaği etkili

Ben yuruyuse pek cikmiyorum onun yerine lezly miles 3 ü tercih ediyorum oda bayaği etkili
Ben de arada çıkamıyorum.45 dakika bana sıkıcı geliyor açıkçası ben 10 dakikada o kadının yaktığı kadar yakıyorum. :) Sworkit Lite adlı program var inanılmaz kalori yakıyorum ve yağmurda kalmışcasına terliyorum o derece.Öneririm.

Rica ederim. :pKesinlikle dene sıkılaşmayı sağlıyor.200 gr vermişim tartıldım spordan sonra.:KK9:
Ben şimdi programı indirdim ama ne yapacağimi bilemedim esnemeyle başlıcaz onu biliyorum ama ardından ne yapıcaz hangisi daha etkili bilemedim sen hangisini yapıyorsun yanı hangisi daha fazla kalori yaktiriyor biraz yardımcı olurmusun:KK54:

Ben şimdi programı indirdim ama ne yapacağimi bilemedim esnemeyle başlıcaz onu biliyorum ama ardından ne yapıcaz hangisi daha etkili bilemedim sen hangisini yapıyorsun yanı hangisi daha fazla kalori yaktiriyor biraz yardımcı olurmusun:KK54:
Tabiki. :) Eğer uzun zamandır egzersiz yapmıyorsan 5 dakikalık tam vücut esneme ile başla.Bu kardiyo çalışmalarında daha etkili sonuç verecek ve daha elastik olacaksın.Vücudun ne tipliyse ona göre uygula egzersizleri.Esnemeyi yap 5 dakika.Sonra güç menüsüne tıkla ve basenlerde şikayetin varsa alt vücut göbeğinde şikayetin varsa merkez gücünü 5 dakika aç ben her ikisini de yapıyorum.Bunu da tamamladıktan sonra 10-15 dakika dinlenebilirsin.Dİnlendikten sonra kardiyoya geç ve yeni başlıyorsan acemi birliğine gir 5 dakika.Sonra daha rahat bir uyku için 5 dakika da yoga yapıyorum ben.Bu sayede 300-400 kalori her gün yakarsın. :KK24::KK24::KK49:

Tabiki. :) Eğer uzun zamandır egzersiz yapmıyorsan 5 dakikalık tam vücut esneme ile başla.Bu kardiyo çalışmalarında daha etkili sonuç verecek ve daha elastik olacaksın.Vücudun ne tipliyse ona göre uygula egzersizleri.Esnemeyi yap 5 dakika.Sonra güç menüsüne tıkla ve basenlerde şikayetin varsa alt vücut göbeğinde şikayetin varsa merkez gücünü 5 dakika aç ben her ikisini de yapıyorum.Bunu da tamamladıktan sonra 10-15 dakika dinlenebilirsin.Dİnlendikten sonra kardiyoya geç ve yeni başlıyorsan acemi birliğine gir 5 dakika.Sonra daha rahat bir uyku için 5 dakika da yoga yapıyorum ben.Bu sayede 300-400 kalori her gün yakarsın. :KK24::KK24::KK49:
300-400 kalorimi çok çekici geliyor:KK47:

Yaaa kızlar çok büyük bi acım var kilo vermem durdu ve 4 kilo vermistim 1 kiloyu geri aldım almamın nedenini biliyorum dün öğlen iki büyük dilim pizza yedim 3 haftadır ilk defa kaçamak yaptım akşam ise 1 dilim yaş pasta yedim yine sıkı bi şekilde diyete baslamam lazim 1 buçuk ay sonra bir yakınımın düğünü var ve düğünde en azından 68 kilo olmak istiyorum bunun için 7 kilo vermem lazım yağdan verdiren bildiğiniz bir kür varmı yada diyet listesi denenmiş olması daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim:KK48:

X