- 2 Ağustos 2015
- 3
- 2
- 27
- Konu Sahibi Rumeysa2izmir
Hic bisi gibi göründügüne bakma cok tok tutuyor simdi de ayran corbasını icme vaktimmHiç bisi yememissin süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bisi gibi göründügüne bakma cok tok tutuyor simdi de ayran corbasını icme vaktimmHiç bisi yememissin süper
Hic bisi gibi göründügüne bakma cok tok tutuyor simdi de ayran corbasını icme vaktimm [/QUOTE
Bende heveslendim yarın bende başlıyim bari
Hoşgeldin aramıza umarım hedefine ulaşırsınBende katiliyorum size. Yaşım 17. 10 kilo fazlam var. Bugun bende dikkat etmeye basladiydim zaten. Birbirimize motive olalim kizlar.
Ben yuruyuse pek cikmiyorum onun yerine lezly miles 3 ü tercih ediyorum oda bayaği etkiliSelam kızlar 15 yaşındayım boyum 1.75 kilom 66.7.Ağustosun başında diyete başladım arada kaçamaklar yaptım başladığımda 70.5 filandım.Aç kalmadan zayıflayın önerim.Hedefim 50'li kilolara ulaşmak.Bugünkü listem:
Sabah
1 yemek kaşığı menemen
1 dilim kepek ekmeği(yarısını yedim)
1 bardak şekersiz çay (bir yudum aldım yeşilçayı seviyorum)
Ara
Yoğurtlu kabak salatasından 3-4 çatal
Öğle
1 kepçe bamya çorbası
Yarım kepçe tarhana çorbası(hepsini bitiremedim)
1 dilim kepek ekmeği
Şu an pek aç değilim biraz sonra gidip meyve veya kuruyemişle ara öğün yapacağım bugün 1-1.5 saat yürümeyi planlıyorum hadi hayırlısı.
Ben de arada çıkamıyorum.45 dakika bana sıkıcı geliyor açıkçası ben 10 dakikada o kadının yaktığı kadar yakıyorum. :) Sworkit Lite adlı program var inanılmaz kalori yakıyorum ve yağmurda kalmışcasına terliyorum o derece.Öneririm.Ben yuruyuse pek cikmiyorum onun yerine lezly miles 3 ü tercih ediyorum oda bayaği etkili
Çok teşekkür ederim yarın mutlaka deniycemBen de arada çıkamıyorum.45 dakika bana sıkıcı geliyor açıkçası ben 10 dakikada o kadının yaktığı kadar yakıyorum. :) Sworkit Lite adlı program var inanılmaz kalori yakıyorum ve yağmurda kalmışcasına terliyorum o derece.Öneririm.
Rica ederim. Kesinlikle dene sıkılaşmayı sağlıyor.200 gr vermişim tartıldım spordan sonra.Çok teşekkür ederim yarın mutlaka deniycem
Ben şimdi programı indirdim ama ne yapacağimi bilemedim esnemeyle başlıcaz onu biliyorum ama ardından ne yapıcaz hangisi daha etkili bilemedim sen hangisini yapıyorsun yanı hangisi daha fazla kalori yaktiriyor biraz yardımcı olurmusunRica ederim. Kesinlikle dene sıkılaşmayı sağlıyor.200 gr vermişim tartıldım spordan sonra.
Tabiki. :) Eğer uzun zamandır egzersiz yapmıyorsan 5 dakikalık tam vücut esneme ile başla.Bu kardiyo çalışmalarında daha etkili sonuç verecek ve daha elastik olacaksın.Vücudun ne tipliyse ona göre uygula egzersizleri.Esnemeyi yap 5 dakika.Sonra güç menüsüne tıkla ve basenlerde şikayetin varsa alt vücut göbeğinde şikayetin varsa merkez gücünü 5 dakika aç ben her ikisini de yapıyorum.Bunu da tamamladıktan sonra 10-15 dakika dinlenebilirsin.Dİnlendikten sonra kardiyoya geç ve yeni başlıyorsan acemi birliğine gir 5 dakika.Sonra daha rahat bir uyku için 5 dakika da yoga yapıyorum ben.Bu sayede 300-400 kalori her gün yakarsın.Ben şimdi programı indirdim ama ne yapacağimi bilemedim esnemeyle başlıcaz onu biliyorum ama ardından ne yapıcaz hangisi daha etkili bilemedim sen hangisini yapıyorsun yanı hangisi daha fazla kalori yaktiriyor biraz yardımcı olurmusun
300-400 kalorimi çok çekici geliyorTabiki. :) Eğer uzun zamandır egzersiz yapmıyorsan 5 dakikalık tam vücut esneme ile başla.Bu kardiyo çalışmalarında daha etkili sonuç verecek ve daha elastik olacaksın.Vücudun ne tipliyse ona göre uygula egzersizleri.Esnemeyi yap 5 dakika.Sonra güç menüsüne tıkla ve basenlerde şikayetin varsa alt vücut göbeğinde şikayetin varsa merkez gücünü 5 dakika aç ben her ikisini de yapıyorum.Bunu da tamamladıktan sonra 10-15 dakika dinlenebilirsin.Dİnlendikten sonra kardiyoya geç ve yeni başlıyorsan acemi birliğine gir 5 dakika.Sonra daha rahat bir uyku için 5 dakika da yoga yapıyorum ben.Bu sayede 300-400 kalori her gün yakarsın.