• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15-16aylik anneler kosun beslenme

MeryemElcin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
166
31
18
26
İyi gunler kizlar size 1yas 3ay 12gunluk kizima neler yediriyorum yazacagim baki verin hele yeterli mi?
Sabah 8,9,10farkli saatlerde uyanir omlet(avakado,peynirli vs)
12_1gibi uykudan once avakado muz ceviz lor peynir yer uyur
Kaktigi zaman corba yaparim o gun hangisini yaptiysam
Ara ogun 1adet meyve(seftali,elma,armut hangisi varsa)
Yine evde ne yaptiysam onu yedirturim corba,kofte ne pisirdiysem
Aksam 9.10gibi uykudan once muzlu lor peynirli cevizli avakadolu ezer veriririm yada 1kase corba icer uyur
Sizce az mi?yoksa fazlami?gecen hafta dr kontorlunde kilosu 10.800geldi dr sormayi unuttum

Canım benim kızım 18 aylık 7 buçuk kilo
Ben çok dert ettim bunkilo konusunu sen etme sağlığı yerinde benim kızımın çok şükür bağışıklığı sağlam e bu yeter zaten
Yedirdiklerinde baya baya yeterli maşallah hepsini bitiriyorsa yeterde artar bile benim kızım bunların yarısını bile yemiyor 😂
Önemli olan sağlığı canım sağlığı yerindeyse dert etmene gerek yok

İyi gunler kizlar size 1yas 3ay 12gunluk kizima neler yediriyorum yazacagim baki verin hele yeterli mi?
Aksam 9.10gibi uykudan once muzlu lor peynirli cevizli avakadolu ezer veriririm yada 1kase corba icer uyur
Sizce az mi?yoksa fazlami?gecen hafta dr kontorlunde kilosu 10.800geldi dr sormayi unuttum
Ara öğünlerde yoğurtlu meyve verebilirsiniz niye yoğurt yok öğlen uykusu öncesi güzel olur hep avakado peynir mi yiyor cesitlendirin

Ben çok dert ettim bunkilo konusunu sen etme sağlığı yerinde benim kızımın çok şükür bağışıklığı sağlam e bu yeter zaten
Yedirdiklerinde baya baya yeterli maşallah hepsini bitiriyorsa yeterde artar bile benim kızım bunların yarısını bile yemiyor 😂
Tesəkkur ederim kuzum💖

Üç ana iki ara öğün yemesi lazım tabi güne göre değişkenlik gösterebiliyor bakliyat sebze meyve dengeli beslenmesi gerekir
Yani cogu zaman brkololi,havuclu,sebze corbasi yapiyorum yada arada kendimize kofteli nohutlu yemek yapsam yediriyorum balik corbasi yani her sey sarma dolma uer hepsini mercimek corbasi fln kan tahlilleri gecen hafta verdik cok sukur iyi cikti hepsi

Yogurt eksik hep avakoda ara öğünlerde cesitlendirsen. Ben sabak yumurta ( mısır unlu cecil peynirli - yulafli- dereotlu- tarhanali-keçiboynuzu unu) tahin pekmez peynir meyve evde ne varsa. Arada pankek yada bebek kek yapıyorum eline veriyorum yada kefir yoğurt öğlen sebze yemekleri yada çorba arada yoğurt yada meyve yada ikisi birden akşam çorba yada sebze dönüşümlü yatmadan bazen eğer ara uzunsa irmikli meyveli bir muhallebi.kilosu 12 . 11 aylik

Son düzenleme:
Yogurt eksik hep avakoda ara öğünlerde cesitlendirsen. Ben sabak yumurta tahin pekmez peynir meyve evde ne varsa. Arada pankek yapıyorum eline veriyorum yada kefir yoğurt öğlen sebze yemekleri yada çorba arada yoğurt yada meyve yada ikisi birden akşam çorba yada sebze dönüşümlü yatmadan bazen eğer ara uzunsa irmikli meyveli bir muhallebi.kilosu 12 . 11 aylik
1gunumuzu yazdim ben

Benim kızım da 18 aylık 14 kilo ☺️☺️

Kilosu gayet iyi demekki bebeğiniz doyuyor ben verdiklerinizde bir sorun görmedim

Sadece 1 günlük yazmis olsaniz bile neredeyse her öğunde avakoda muz peynir vermissiniz cesitlendirmeniz lazim .. benim kizimda 17 aylik 12.5 kg kilosuna birsey diyemem de mesala bizim soyle sabah omlet peynir salatalik zeytin domates muz bazen yada pankek .. uyku oncesi meyve yer yatar kalkinca kofte patates yogurt veya bir sebze corbasi .. aksamda kendimize ne yaptiysak onu yer uyumadan once bir ara ogun verir yatiririm 3 anaogun 2 araogun seklinde gidiyoruz

Sadece 1 günlük yazmis olsaniz bile neredeyse her öğunde avakoda muz peynir vermissiniz cesitlendirmeniz lazim .. benim kizimda 17 aylik 12.5 kg kilosuna birsey diyemem de mesala bizim soyle sabah omlet peynir salatalik zeytin domates muz bazen yada pankek .. uyku oncesi meyve yer yatar kalkinca kofte patates yogurt veya bir sebze corbasi .. aksamda kendimize ne yaptiysak onu yer uyumadan once bir ara ogun verir yatiririm 3 anaogun 2 araogun seklinde gidiyoruz
Sizin kilosu baya iyismis masaAllah

Back