• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 /16 günde yapılan testte gebelik anlaşılır mı?

Öncelikle merhaba!
Ben şuan 17 yaşındayım. Ve erkek arkadaşımla 2 yıla aşkındır görüşüyoruz. Kendi aramizda bi sözde taktık. Biliyorum çoğu kişi şuan bana kızıcak ama cevap verirseniz çook sevinirim.
Bundan 15 gün önce bi ilişki yaşadık ama ben regldim 1 gün önce olmuştum. Ve sözlüm içime boşalmadı. Ikimizde eminiz buna sadece zevk suyundan hamile kalınır mı ve regl iken? Normalde regl iken hamile kalınmadığını biliyorum. Birde 15 günde belli olur mu testte bu sabah şu evde yapılan limonla gebelik testi diye bisey okumuştum yaptım ve malesef ki limonun tortuları dibe çöktü. Çoğu kişi bunun doğru sonuç vermeyecegini söylüyo. Yarın test alıcam eczaneden ama 15 gunde belli olur mu bilemedim. Bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum ablalarım.
Not: reşit değilim ama bu ilişki zorla olmadı lütfen yanlış anlaşılmasını istemem. Iki tarafında kendi isteğiyle olan bişeydi.
Neden neden diye kafa salliyorum bu konulara ya .. 17 yasindasin daha cocuksun ablacim neden yapiyorsun bunu kendine ..?

Neden neden diye kafa salliyorum bu konulara ya .. 17 yasindasin daha cocuksun ablacim neden yapiyorsun bunu kendine ..?

Ablacım hepinize hak veriyorum. O an bi tutkuyla biseyler olmaya başladı ki ben böyle şeylerde kendimi tutarım derdim ama tutamadım. O beni hic biseye zorlamadı. Bi anda gelisti olanlar ama aklımı kurcalayan şu regldim vede bi iki kere girip çıktı sonra bi daha orayla temasımız olmadı ve dakikalar sonra sonlandi bu. Içime geldiyse sadece zevk suyu denilen şey gelmis olabilir .

Ablacım hepinize hak veriyorum. O an bi tutkuyla biseyler olmaya başladı ki ben böyle şeylerde kendimi tutarım derdim ama tutamadım. O beni hic biseye zorlamadı. Bi anda gelisti olanlar ama aklımı kurcalayan şu regldim vede bi iki kere girip çıktı sonra bi daha orayla temasımız olmadı ve dakikalar sonra sonlandi bu. Içime geldiyse sadece zevk suyu denilen şey gelmis olabilir .
Yazik ediyorsun kendine .. tövbe et bulasma bidaha böyle seylere ..
Ve evet hamile olabilirsin bu mümkün .. ah cocuk ah ne diyeyim ben Sana

Back