- 29 Eylül 2020
- 3
- 3
- 6
- 31
- Konu Sahibi burcuyyayla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gule gule kullanin, cok guzel olmus. Ben de yaptirmak istiyorum ama henuz karar veremedim. Surec nasil ilerlerdi acaba ? Bugun hairsandbrows ile gorustum. Kaslar cikmadan once 3 ay icerisinde sok dokulmeden bahsettiler. Bu surecte kaslar ekim oncesine mi donuyor acaba? Bir de islemdwj sonra ne kadar surede disari cikalabilecek duruma geliniyor :)26 temmuzda bende kaş ekimi yaptırdım Emel Bayer Tuncer’e Hairsandbrows öncesi sonrası fotoları aratım sonucu bende çok merak ediyorum. Bugün 5. Gün göz çevrem ve kaş çevrem mor şişlikler var. Ara ara güncellerim.
Merhaba gule gule kullanin, cok guzel olmus. Ben de yaptirmak istiyorum ama henuz karar veremedim. Surec nasil ilerlerdi acaba ? Bugun hairsandbrows ile gorustum. Kaslar cikmadan once 3 ay icerisinde sok dokulmeden bahsettiler. Bu surecte kaslar ekim oncesine mi donuyor acaba? Bir de islemdwj sonra ne kadar surede disari cikalabilecek duruma geliniyor :)
Merhabalar çok teşekkür ederim İlk 2 hafta biraz zor geçti benim için göz çevrem morardı kaşlarımın görüntüsü biraz kötü görünüyordu o yüzden dışarı çıkmamayı tercih ettim. İlk haftalar dikkat etmek gerekiyor kaşları çarpmamaya sürtmemeye karşı yatarken dikkat etmek gerekiyor bu biraz zorladı açıkçası. Evet şok dökülme bende de oldu maalesef üzücü nir durum 1. Aydan sonra neredeyse 3 te 2 si döküldü. Ama ona rağmen eski kaşlarımdan çok çok iyi durumda. Şimdi 3. Ay bitmek üzere 4. Aydan itibaren 1. Yıla kadar dölülen kaşlar geri çıkmaya başlayacak denmişti o sürece giriyorum ve merakla bekliyorum. ama şunu söyleyebilirim iyi ki yaptırmışım kaşlarım çok kötüydü ve beni psikolojik olarak çok etkiliyordu şuan çok mutluyumMerhaba gule gule kullanin, cok guzel olmus. Ben de yaptirmak istiyorum ama henuz karar veremedim. Surec nasil ilerlerdi acaba ? Bugun hairsandbrows ile gorustum. Kaslar cikmadan once 3 ay icerisinde sok dokulmeden bahsettiler. Bu surecte kaslar ekim oncesine mi donuyor acaba? Bir de islemdwj sonra ne kadar surede disari cikalabilecek duruma geliniyor :)
Cok tesekkurler bilgiler icin. Ben hala cesaret edip gidemedim biraz korkuyorum sanirim. Sac arkasinda koklerin alindigi bolgede sonradan aci hissediliyor mu acaba? Iyilesme sureci kolay mi? O bolge icin bakim vs yapilmasi gerekiyor mu birde? Normalde estetik islemlerinde rahatimdir ama kas ekiminde neden boyle tirsik oldum anlamadimMerhabalar çok teşekkür ederim İlk 2 hafta biraz zor geçti benim için göz çevrem morardı kaşlarımın görüntüsü biraz kötü görünüyordu o yüzden dışarı çıkmamayı tercih ettim. İlk haftalar dikkat etmek gerekiyor kaşları çarpmamaya sürtmemeye karşı yatarken dikkat etmek gerekiyor bu biraz zorladı açıkçası. Evet şok dökülme bende de oldu maalesef üzücü nir durum 1. Aydan sonra neredeyse 3 te 2 si döküldü. Ama ona rağmen eski kaşlarımdan çok çok iyi durumda. Şimdi 3. Ay bitmek üzere 4. Aydan itibaren 1. Yıla kadar dölülen kaşlar geri çıkmaya başlayacak denmişti o sürece giriyorum ve merakla bekliyorum. ama şunu söyleyebilirim iyi ki yaptırmışım kaşlarım çok kötüydü ve beni psikolojik olarak çok etkiliyordu şuan çok mutluyum
Benim arkadaşımda geçen sene Hairsandbrows Emel Bayar’a kaş ekimi yaptırdı ama hiç memnun değil.Kıllar sert dikdik duruyor aşırı hızlı uzuyor hergün kesiyorum demişti.Ekimden sonra kendi kaşlarıda döküldü herkese göre bir işlem değil bin kere düşünülmeli gerçekten pişmanlıkMicroblading yaptirmak varken neden bunu tercih ettiniz? Bilmiyorum ama ben daha evel ektiren bir kiside gordum killar cok sert dik duruyordu bu goruntu hosuma gitmedi pek
Microblading kaşları seyrek olanlar için uygun olabilir belki benim için uygun değildi yaptırdım ama 3 ay bile kullanamdım hiç kıl olmadığı için.Microblading yaptirmak varken neden bunu tercih ettiniz? Bilmiyorum ama ben daha evel ektiren bir kiside gordum killar cok sert dik duruyordu bu goruntu hosuma gitmedi pek
Ben çok memnunum iyi ki yaptırdım diyorum. Evet kendi doğal kaşlarımız gibi değil ama hiç kaşı olmayan biri olarak öz güvenim geldi. Devamlı boyamaktansa her gün kesmeyi tercih ederim.Benim arkadaşımda geçen sene Hairsandbrows Emel Bayar’a kaş ekimi yaptırdı ama hiç memnun değil.Kıllar sert dikdik duruyor aşırı hızlı uzuyor hergün kesiyorum demişti.Ekimden sonra kendi kaşlarıda döküldü herkese göre bir işlem değil bin kere düşünülmeli gerçekten pişmanlık