14mm lik yumurta çatlar mı? bu gece ilişkiye girsek mi?

benım yumurtam catlıyo ama bebek olmuyo o yuzden bu kadar sık ilişki verıyo galıba bırde esımın sperm sorunuda yok hersey normal oldgundan sizinde sperm sorununuz yoksa erken ilişkiye gırebılırsınız

cnm eşiminkini bilmiyorum sperm ölçümü falan yaptırmadık ben en ıyısı o zaman doktorun dedıgı gıbı yapayım bır de sunu merak edıyorum 36 saatten once catlama ıhtımalı yok mu catlarsa ne yapacam gec kalmıs olmayım tam 36. saat gırerek..

cnm eşiminkini bilmiyorum sperm ölçümü falan yaptırmadık ben en ıyısı o zaman doktorun dedıgı gıbı yapayım bır de sunu merak edıyorum 36 saatten once catlama ıhtımalı yok mu catlarsa ne yapacam gec kalmıs olmayım tam 36. saat gırerek..

var canım olmaz mı 29 saat olunca catlayan falanda var arastır istersen bı googleden kaç saat sonra ilişki ili hamıle kaldınız falan dıye gır cıkar zaten

gir istersen akıntı bende 5 gundur var ama daha catlamadı kucuktu bugun oldum iğnemi eger nasıpse zaten olcaktır bu kadar dert etme kendıne genelde gun asırı dıyo doktorlar yarın iğne olursandoktorun zaten söyle ilişki günlerini

Bu yumurta ne zaman nasıl oldu kaç mm hiç anlayamadım gitti aylardır... Bu ay benim de otomatik hesaplayıcının verdiği tarihten bir hafta önce yoğun akıntım oldu 4-5 gün sürdü... Ne zaman yumurtlamış ya da yumurtası çatlamış oluyorum bu durumda?
bu ayda yakalayamadıysam öbür aya ovü test alıcam canıma tak etti artık :KK43:

Bu yumurta ne zaman nasıl oldu kaç mm hiç anlayamadım gitti aylardır... Bu ay benim de otomatik hesaplayıcının verdiği tarihten bir hafta önce yoğun akıntım oldu 4-5 gün sürdü... Ne zaman yumurtlamış ya da yumurtası çatlamış oluyorum bu durumda?

bızlerede doktr yumurta takıbı yaptıgı için bu kadar ıyı bılıyoruz daha öncesı bende anlayamıyorduum akıntının fazla oldu zamanları degerlendıreceksın catlaması yakın anlamına gelıyomuş ovulasyon testıyle daha rahat anlayabılırsın cunku iki cizgide aynı koyulukta olunca ilişki olacak hemen ertesı gun çatlıyo dıye bılıyorum ben zatende kullanma kılavuzunda yazıyo daha ayrıntılı ne zamandan berı cocuk duşunuyorsun

kız güldürdün beni bende eskiden yorumlar okuduğumda mllet ne kadar zeki mmden bile anlıyo diye tabi ben hiç birseyden anlamazdım yumurtlama ndr bile bilmezdim dr.kontrolü altında öğreniliyo canım hiç gitmedinmi dr

bızlerede doktr yumurta takıbı yaptıgı için bu kadar ıyı bılıyoruz daha öncesı bende anlayamıyorduum akıntının fazla oldu zamanları degerlendıreceksın catlaması yakın anlamına gelıyomuş ovulasyon testıyle daha rahat anlayabılırsın cunku iki cizgide aynı koyulukta olunca ilişki olacak hemen ertesı gun çatlıyo dıye bılıyorum ben zatende kullanma kılavuzunda yazıyo daha ayrıntılı ne zamandan berı cocuk duşunuyorsun

Evet evet bakalım daha neler görüp neler öğreneceğiz :) Önümüzdeki ay hem ovü test alıcam hemde topikten preseed jeli araştırıyorum onu alıp kullanırım. Hedefe odaklandım yani :))) Yani 4-5 gün süren akıntı kandırıcı, test en mantıklı yöntem gibi geliyor.
yumurta takibini sen mi istedin doktor mu diyo takip edelim diye? bide her gün mü gidiliyo dr a o zaman? her gün için muayene ücreti mi veriliyo? Bi anlatın bana yaa bu iş nasıl olcak???

kız güldürdün beni bende eskiden yorumlar okuduğumda mllet ne kadar zeki mmden bile anlıyo diye tabi ben hiç birseyden anlamazdım yumurtlama ndr bile bilmezdim dr.kontrolü altında öğreniliyo canım hiç gitmedinmi dr

ben 8 aydır korunmuyorum 6 aydır da "sözde" yumurtlama günlerimde özellikle uğraşıyorum. İlk korunmayı bıraktığımnda dr a gitmiştim. smear yaptı bide ultrasonla baktı bi sorun yok, uğraşın artık dedi :) vicdansız doktor!

Evet evet bakalım daha neler görüp neler öğreneceğiz :) Önümüzdeki ay hem ovü test alıcam hemde topikten preseed jeli araştırıyorum onu alıp kullanırım. Hedefe odaklandım yani :))) Yani 4-5 gün süren akıntı kandırıcı, test en mantıklı yöntem gibi geliyor.
yumurta takibini sen mi istedin doktor mu diyo takip edelim diye? bide her gün mü gidiliyo dr a o zaman? her gün için muayene ücreti mi veriliyo? Bi anlatın bana yaa bu iş nasıl olcak???

benım 2 yıl oldu 1 sene olunca doktora gıttım tahlıller falan hersey normal cıktı doktor yumurta takıbı yapalım dedım bana ilk gittigimde klomen verdı onu kullandım bıtınce gun verıyo mesela reglının 12.gunu yada ilaç bıtınce bakıyo vajınal ultrasonla yumurtaların boyutunu falan ölcuyo hem kactane oldugunu söyluyor istenılen boyuta geldıyse yanı 18mm gecmışse çatlatma iğnesı verıyo ilişki gunlerı söyluyor ben ozel hastaneye gıdıyorum bunun için ayrı bı ucret ödemıyorum sadece sıra alırken para verıyorum o da 12tl baskada yok sadece ilaçların için para verıyosun ben ovulasyon testı kullandım daha önce bı faydası olmamıştı

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Ovitrelleden sonra yoğun kasık ağrısı normal mi? Acaba herhangi bir sorun teşkil eder mi? İğneyi yapalı 3. Gün. İlişki sonrası ağrı başladı? Yardımcı olur musunuz?

X