- 5 Ağustos 2012
- 1.495
- 27
- Konu Sahibi sabahmeltemi
arkadaslar 2 gun sonra doktora gıdıcem ama daha 14lukken catlar mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım catlamaz diyorlar. ama benim catlamıstı sanırım. sat ımı değiştirmistik o tarihte catlamıs olması imkansız diye ama bebegim hep o ilk tarihe uyarak gelisti. bilmiyorum tabi kesin olarak. sabırlı ol bence de , birkac gune buyur zaten.
bu kadarken catlamaz boşuna endışelenme 18 ,20 mm olması gerekıyo cuma kontorole gıtmıştım 15mm hala daha catlamamıştı cunku kucuk daha
peki bu kasıklarımdakı dolgunluga ne demeli yaa
yumurtalarının buyudugunden kaynaklanıyodur regl zamanın yaklaştıgında yada gectıgınde hemen oluyomu olmuyo genelde yumurtlama zamanı oluyo bendede oluyo cunku
canım yazmış olduğun konuların hepsinde aynı konu şu yumurtaları ne diye kadar sorun ediyorsun yumurtlama döneminde olur böyle şeyler çatlasa bile hemen çocuk olmaz çoğu kez olmuyrda kendini bu kadar strese sokma derim biliyrum rahatlamak istiyosun ama böyle yaparsan kendine zarar verirsin iğne yapılsa ne yapacaksın çatladımı tuttumu yada hamilemyim bunlar biraz zor süreçler bekleyeceksin sadece zaten insanında elinden birşe gelmiyo
bugun ama adetımın 14. gunu ve yogun yumurta akı gıbı akıntım geldı. sanırım yumurtam catlıyor bılmıyorum kı yarın da doktora gıdıp doktor catlatma ıgnesı verecektı.catladıysa bugun ılıskıye gırdık yarın gırmeye gerek varmı kı
haklısın arkadasım ama yas 31 olunca ınsan kafaya takıyor ne yapayım merak edıyorum. zaten ılıskıye de gırdık olacagı varsa olur ınsallah. sen kac yasındasın durumlar nedır
sabahmeltemi kendinden habr ver merak ettim seni yumurtan ne kadar oldu
herkese yorumları ıcın tesekur ederım Allah bu sene gonlunuze gore verır ınsallah. canlarım dun ben doktora gıttım 16.30 da ve yumurtam 14mmden 20mm e cıkmıs yanı adetın 15. gunuydu. cok sevındım doktor da begendı yumurtayı. ama ben catlamasını beklemıcem dedı dun aksam 5 te ıgnemı koldan vuruldum.(ovitrelle) ve bana 36 saat sonra ılıskıye gırceksın dedı yanı yarın sabahı karsı 5te:))) sabah sabah dusunsenıze bır de calısıyorum:)) ama yumustam ıcın yapacam:))) en azından mutlu oldum buyumus yumurtam.ılıskıden sonra da aksam progestana baslamamı onerdı ve bır hafta sonrasında da kontole gıdıcekmısım.
hayırlı olsun canım bende pazar gunu vuruldum ovitrelleyı inşallah bu sefer olur önceki doktorumdaa klome
n kullanırken banada 36 saat sonra ilişki demişti bu doktorum iğne vuruldugum gun ve ertesı gun ondan sonrada gun asırı dedı
hmm neden oıyle dedı kı bana hıc bu aksam falan demedı 36 saat sonra dedı acaba ben de mı erken ılıskıye gırsem sabah 5 zaten cok erken ya nasıl da kalkacam:))