- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
canım merhaba doktora gitmek bebeğin için değil ama senin içini rahatlatacak bende dediğin gibi her bebek bir değil mesela benim oğluma hayır deyince elini açıp ıııııı deyip ben arkamı döner dönmez yapıyor yada atma diyorum tamam mı diyorum bir bakıyorum attı diyor sen dışarıyı kafana takma gayet sağlıklı bir bebek ve unutma her bebek farklıdır yada her insan mesela benim eşim 5 dk bir yerde duramaz ama ben saatlerce kıpırdamadan duruyorum :)Sizinki karsı koymuyor demek ki benim oğlumda hayırın anlamını biliyo ama hayır demek onu engellemiyo eger kafasına koyduysa o an geri cekilse bile beş on dakika sonra aklındakine geri dönüyo sizin oğlunuz uysal ve söz dinlemeye müsait demekki maşallah ama her cocuk bir olmuyo işte benim etrafımda kuzenlerin iki cocukları var biri hayır dediğinde asla ikiletmez digeri ise hiç umursamaz saymaz bizimkinin sıkıntısı kıpır kıpır olması randevu aldık zatrn doktora danısıcaz daha önce danıstıgımda göz teması kurdugunu hiperaktivite olmadıgnı ama dikkat eksikliği tespiti için erken oldgnu ve pek öyle durmadıgını mutlu ve hareketli bi bebek oldugınu söylemiştiler çok teşşekkürler sizede