1460 gündür

belinaycım seni o günden sonra aradımı annesiyle konuştunmu ne yalnışımı gördün de böyle bişi yaptın ama ah almak çok kötü bişey

özlemcim bunu sonra konuşuruz tatlım şimdi shiftcan'ın konusu benim yüzümden dağıılmasın olurmu tatlımm.

oy oyyyy höngürt böhü fırkkk. acaba hatırlıyo mudur o çok merak ediyorum. allahım göstermesin onun vefatını bana ben dayanamam sanıyorum. en çok içime oturanlardan birisi o. yarın bir gün bişey olsa. aşk da kolay yürümüyo bilyorum ama 4 yılda çok zarar verdik biz. bu kadar çok severken en çok yaralayan da biz olduk. hayırlısı olsun...

bence iliskinize zarar veren her ne ise onu ortadan kaldirmayi deneyin cnm, birbirinizden vazgecmek yerine huylarinizdan sizi acitan uzen her ne ise onlardan vazgecmeye calisin..
bu kadar cok severken vazgecmek mantikli degil.. sirf o yipranmasin uzulmesin diye yapiyorsan eger, bu kendin icin buldugun bir bahane olabilir dikkatli ol derim. kactigin sey o mu kendin mi? eger kendinden kaciyorsan birak da o da bu kararina biraz karissin.

benzer seyleri ben de iliskimin basinda yasamistim, sirf o uzulmesin diye vazgecmek istemistim, birak da buna ben karar vereim. zarari rizasi ile girene merhamet edilmez, belki ben senin bana zarar vermeni istiyorum gibilerinden edebi cumleler kurmustu.

demek istedigim aslinda birbirinize zarar verdiginizi bende goruyorum, kaldi ki sen bu zamanda baskasi ile denedin ama asla onu sevdigin gibi sevemedigini farkettin demi? simdi ayrilmissin.. bunun da sana yaramadigini hala onu cok sevdigini biliyorsun? artik denenmemis ne kaldi ki iliskinizde?

eger o da hala seviyorsa bence dusun derim shiftcan.. sevgi kolay bulunmuyor, kolay bulunanlarsa bu kadar kiymetli olmuyor..

sevginin kolay bulunmadığını çok iyi öğrendim ne yazık ki. ama oda benden kaçıyo hayatını yoluna koymak istiyo birlikte çok mutluyuz ama bi o kadar da mutsuzuz. inatlaşıyoruz gereksiz ben frenleyemiyorum kendimi o frenleyemiyo ortada rezil oluyoruz...

ahh shiftcan nasıl üzüldüm anlatamam :teselli:
daha yeni açtım kk ve hep üzücü konuları okudum şansıma :S
Rabbim gönlümüze göre verir inş...

üzme kendini yıpratma canım biliyorum söylemek uygulamak kadar kolay değil ama herşeyde bir hayır vardır bunu düşün ve ayakta dur canım :1hug:

yıldönümümzden bir gün sonra feysbukunda kendisini ilişkide yapmış aşıkmış... başkasına. hayırlı olsun ona.

canım tum yazılanalrı okudum son yazınıda gordum...
uzulme demek cok zor...uzulceksın ,ama alısscakısn 4sene dıle kolay ama gecıcek..hayrlıysanız ınsallah allah kavustrsun ama senın ıcın en hayrlııs olsun...
cok uzuldum ve uzuluyorum severken ayrılanlara

ailesi yüzünden özlemim​

Shiftcan arkadaşım belki aşık olmadığı halde değiştirmiştir facebook durumunu.. Olamaz mı ?

Belinay bizde sevgili iken ailesi yüzünden çok tartışırdık beni istemezlerdi. Ailesi çok disiplinliydi , oğullarınıda öyle yetiştirmişlerdi maddi olarak onlara bağlıydı bir süre sonra maddi olarakta bağı kalmadı eskiden ailesinin ona yaptıklarını , onun hayatından neler götürdüğünü gözden geçirdi ve inat ederek biz birlikte olduk. Şimdi ise mutluyuz..
Demek istediğim ailedir bir taraftada sensindir.. 2side atılmaz ama karar vermekte zordur. Birisi seni o yaşa getiren kişiler birisi seni o yaşından sonra belki ölümüne kadar yanında olacak kişidir.

bizde hepimiz öyle düşündük. fakat inanmayan herkesi tanıştırayım diye atılmış ortaya. ben sessiz kalıyorum olayın boyutunu çirkinleştiriyo o facebookta yorumlar filan bana dokundurmalar hep. kızla çok yakıştıklarına, köpeğine ii bi anne olduğuna dair falan. çok yyakın ortak arkadaşımız konuşmuş bana anlattı 21 elimde dibe vurmuştun 16 saat içinde mi aşıksın ilişkiye başladın diye. oda evet filan artık ilgilenmiyorum mideme vuruyo hasta olucam onun yüzünden düşünmüyorum en azından çalışıyorum..

çok üzüldüm ya bu başlığı okuyunca.. sen başkasıyla da yapamadın.. görüceksin o da yapamayacak.. feysbuk olayı belki yanlış belki doğru.. doğruysa bile o kızı sevmesi mümkün diil.. ya nispet olsun diye ya da çivi çiviyi söker mantığı ile beraber olmuş.. baksana her atıfında bile sen varsıni yok köpeğime çok ii anne oldu filan..

seni unutan ve artık yeni birine konsantre olan adam senin lafını etmez ki.. çünkü aklına gelmezsin.. ama bu öle diil.. biraz zamana bırak istersen.. çom ümitlenmeden, çok üzülmeden...

ah be canım valla ya ağlattın hepimizi ne dıyım canım allah hayırlısını versın hayatına herşeyın hayırlısı dıymı belkı daha iyi oldu belkı evlılığe gtsen hayırsızdı senın için belkı uzulucektın ve uzulerek nefret ederek ayrılıcaktın ama şimdi saygı duyarak severek ayrılmışın demekkıkı bu satırlar dokuluvermış canım dılınden elınden ne dıyım umarım senın için hayırlı olan neyse onu yasarsın canım:O)

yazamadım bayadır buraya

geçen gece mutlu ol bundan sonra öyle çok mutlu ol herkes seni kıskansın dedim mesajla.
tamam saol dedi

ertesi gece içip içip beni aramış 3 kere. ben uyuyodum duymadım. sabah geri dönüş yaptım. çok neşeli açtı telefonumu. neden aradın kötü bişey mi oldu dedim hani arkadaşça ayrıldık ya!.. neyse mesaj attın ne konuşucaksan telde söyle diye aramıştım diye kıvırdı ayılınca tabi.

perşembe günü yani dün buluştuk. konuşmak için. sevgilisi yok sanırım. 5 saat beraber geçirdik. sevgilisi olsa arar kız hayalet sevgili yapmış kendisine. konuştum herşeyi. sonra yemek yedik falan. çok hafiften görüşüyoruz bugün mesaj atmış=) gençtürksel şifremi istemek için:) hayırlısı olsun. bu ara her gören gözlerin parlıyo diyo.

ay hadi bakalımmm.. delikafadulden

canım benim seni çok iyi anlıyorum.. benim içinde her ayın 15 i çok anlamlı..öyle de kalacak..diliyorum kısa zamanda eski mutluluğuna kavuşursun. olmaz diye birşey yok.hayat sürprizlerle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…