Ağlattın beni yaa yapılırmı bu banaa((
oy oy.. her bakimdan seni yipratan bir iliski olsa da bu kadar seviyor oldugunu gordukce umarim barisirsiniz demekten kendimi alamiyorum..
03.11.2004 bizimde yıl dönümümüz bu yani kasım yaklaşıyor 6. yılımıza giricektik eğer 5 ayönce ayrılmamış olsaydıkk( ya mahvettin beni vallahi yaa durmuyo akıyo işteee.. susmuştum ağlamıyordum nezamandır ve dimdik ayakktayım diyordum ama mahvettin be bu akşam benii ..işte birikmiş birikmiş şimdi öyle bi boşaldımki durmuyo işte yaşlarım.. bizimde yıldönümüze az kaldı shiftcan offff nasip değilmiş onun dizlerinde uyumak ve seni seviyorum derken içimin titrediğini hissettiğim tek kişiydi o
iyi de siftcanim hangi iliski gulluk syranlik soylermisin? hangi iliski cogu zaman zorla yurumuyor ki.. ona baktiginda gozlerin parliyorsa tukenene kadar mucadele etmek lazim derim hep.barışmak çok kolay yürütebiliceğimizi bilsem bi dakka durmam yanına koşarım ama hayatını zorlaştırmaktan başka bişey yapmıyorum uzaktan görüyorum aynı okuldayız. gözleri parlıyo onun da çok içime oturuyo. işallah yıllar yıllar geçer ufak gülümsmeyle hatırlıcamız yıllara ulaşırız...
bu yazıyı okuduktan sonra gözyaşlarıma hakim olamadım dağıttın beni belinaycım erkek arkadaşından neden ayrılmıştın üzmek istemem ama seni
beni de ağlattınız
biz de kavgalıydık sevgilimle birbirimizi çok kırmıştık..o adım atmadan tek bişey bile yapmam diyodum ama bunları okuduktan sonra dayanamadın seni seviyorum yazdım
cevap gelir mi bilmem ama yazdım işte
en iyi gidip erken yatayım ben yoksa akacak bu yaşlar
herkes,n Allah gönlüne göre versin
ailesi yüzünden özlemim
ailesi yüzünden nasıl bi erkek sevdiği kızı terkeder anlamıyorum nasıl bir karakterdir seni çok iyi anlıyorum bende erkek arkadaşımdan annesi yüzünden ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?