• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..

Jajajajayy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
1
0
6
25
Acil yardım edin çözüm deneyimli olan cevap versin lütfen emzirirken zorlanıyorum göğsümde bıcakla kesmişler gibi yaralar var çok zorlanıyorum

Acil yardım edin çözüm deneyimli olan cevap versin lütfen emzirirken zorlanıyorum göğsümde bıcakla kesmişler gibi yaralar var çok zorlanıyorum
Dogru tutamiyor memeyi. Kahverengi alanin neredeyse tamami bebegin agzinda olacak sekilde emzirin. İnternetten bi arastirin

Yaralar için kremler var alıp kullan emzirdikten sonra.Çocugu emzirirken gögsunu temizle ama.
Ilk zamanlar oluyor böyle alışacaksın dogru pozisyonda emzirmeye çalış.

Ayvanın çekirdeklerini çıkarıp bir kaba koyun üzerini hafif geçecek su ile doldurup kapağını kapatıp karanlık bir yere koyun ertesi gün çıkardığınızda bu su jel kıvamında olacak göğüs yaralarınıza sürün. Lansinoh kremler var bunlardan da kullanabilirsiniz fakat ben bunlardan ziyade ayve çekirdeği jelinden fayda gördüm. Bebeği emzirmeden kremleri , jeli mutlaka memeden temizleyin. Doğru emzirme pozisyonlrına bakın. Sabredin , pes etmeyin plastik uç kullanmayın. Bebeğin memeyi tam kavramasını sağlarsanız doğru emme gerçekleşecek bu da göğsünüzde yara oluşumunu engelleyecektir. Geçmiş olsun🙏 sütünüz bol olsun❤️

Back