- Konu Sahibi prensescoko
-
kimse yokmu yardım edebilecek?
keske yardım edebılsem benımde prolaktın 93 cıktı gecen hafta dostınex kullanıorum bakalım ne kadar dusecek onumuzdekı ay tekrar bakılcak neden yukseldı ne zamandır yuksek bılmıorm 3 aydır adet duzenım bozuldu ve ılk gebelım ıstedgm ay olup (gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum) korunma surem bıtelı 4 aydır gebelık olmayınca kontrl olmak ıstedım ve prolaktını ogrendım bu degerde yumurtlama bozuklgu oldugu ıcın gebe kalmak mumkn degıl dedı sıkma canını bebegımız olmıcak dıye bı durum yok yeterkı kontrolu bırakmayalım
benimde proklatinim yükseliyor ilkinde 50. küsürdü şimdi 27. küsür parlodel kullanıyorum daha etkili dostinexi bırakınca tekrar yükseliyor ama bu ilac öyle değil baya etkili ...doktoruna bir sor istersen ama düşer merak etme tekrar çıkması sorun inş, tekrar çıkmaz
rastgele konuları takip ederken gördüm hareket göstermişsiniz deneyeyim dedim ama ben yapamıyorum bunu gözüm açıkken ok ama gözüm kapalı düşüyorum sürekli. olması gereken ne ?1- Sıkınca Memenden süt geliyor mu
2- Resimdeki hareketi (sağ ayağını tam kaldır vucuda dik olarak) gözü kapalı 25-30 sn yap bakalım sonucu mutlaka yaz ona göre test yapalım sana
Eki Görüntüle 700535
rastgele konuları takip ederken gördüm hareket göstermişsiniz deneyeyim dedim ama ben yapamıyorum bunu gözüm açıkken ok ama gözüm kapalı düşüyorum sürekli. olması gereken ne ?
biraz daha test yapam lazım ama san bukadarı ile söyleyebileceğim %51 hipofiz bezinde sorun var. Buna bağlı olarak genital rahtsızlıklar mevcut veya başlamak üzere
istersen testleri yapalım ;?
1- Sıkınca Memenden süt geliyor mu
2- Resimdeki hareketi (sağ ayağını tam kaldır vucuda dik olarak) gözü kapalı 25-30 sn yap bakalım sonucu mutlaka yaz ona göre test yapalım sana
Eki Görüntüle 700535
Evet denedim ve hiç duramıyorum.. :26:
ama zaten benim ilk gittiğimde yani prolaktinh hormonum 112 ikem hipofizimde 8 mmlik bir anedom vardı. fakat şimdiki durumunu bilmiyorum yinede testleri bende denemek isterim.. VE mememden süt gelmiyor hiç. Yani doktorumda sorar ama benim hiç öyle bir şikayetim olmadı..
bu hareketi bende yapamıyorum gözü kapalı sallanıyorum düşecek gibi oluyorum. bunun nedeni ne bide benm süt hormonumda 29 cıktı ama ara kahverengi lekelenmelerim var adet düzensizliği de..
tüm cevapları burayamı yazalım peki ?
istersen buraya veya nereye istersen
dr polikistikover dedi zaten ama sürekli tekrarlıyor kendini
kimse yokmu yardım edebilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?