• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

143 Prolaktinin Çözümü Varmıdır?

prensescoko

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
76
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar geçtiğimiz ekim ayında adet düzensizliği şikayetiyle doktora gidip; yüksek Prolaktin sebebiyle tedaviye başladım. 3 ay ilaç kullandım ve bu sürecte prolaktinim 20 lere kadar düştü.

2 ay sonra düğünüm var ve geçtiğimiz hafta doktorumla düğünüm ve korunma yollarımla ilgili konuşmaya gittiğimde "gel bir test yapalım ne olur ne olmaz" dedi ve iyiki demiş. Prolaktinim 143 yani bu sefer ilkinden çok daha fazla çıktı. ( Ekim ayında 112 idi ) Hem doktorum hemde ben beklemiyorduk böyle bir şeyi. Ben iyileştim diye düşünüyordum. Bunun üzerine Doktorum da hem 4 aylık dostinex verip hemde çocuk konusunda çok iç açıcı konuşmayınca iyice moralim bozuldu.
Sizlere sormak istiyorum bu prolaktinle nasıl baş ettiniz vede neden yüksellir bu illet? :26:
Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.. :43:

kimse yokmu yardım edebilecek? :14:

keske yardım edebılsem benımde prolaktın 93 cıktı gecen hafta dostınex kullanıorum bakalım ne kadar dusecek onumuzdekı ay tekrar bakılcak neden yukseldı ne zamandır yuksek bılmıorm 3 aydır adet duzenım bozuldu ve ılk gebelım ıstedgm ay olup (gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum) korunma surem bıtelı 4 aydır gebelık olmayınca kontrl olmak ıstedım ve prolaktını ogrendım bu degerde yumurtlama bozuklgu oldugu ıcın gebe kalmak mumkn degıl dedı sıkma canını bebegımız olmıcak dıye bı durum yok yeterkı kontrolu bırakmayalım

benimde proklatinim yükseliyor ilkinde 50. küsürdü şimdi 27. küsür parlodel kullanıyorum daha etkili dostinexi bırakınca tekrar yükseliyor ama bu ilac öyle değil baya etkili ...doktoruna bir sor istersen ama düşer merak etme tekrar çıkması sorun inş, tekrar çıkmaz

keske yardım edebılsem benımde prolaktın 93 cıktı gecen hafta dostınex kullanıorum bakalım ne kadar dusecek onumuzdekı ay tekrar bakılcak neden yukseldı ne zamandır yuksek bılmıorm 3 aydır adet duzenım bozuldu ve ılk gebelım ıstedgm ay olup (gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum) korunma surem bıtelı 4 aydır gebelık olmayınca kontrl olmak ıstedım ve prolaktını ogrendım bu degerde yumurtlama bozuklgu oldugu ıcın gebe kalmak mumkn degıl dedı sıkma canını bebegımız olmıcak dıye bı durum yok yeterkı kontrolu bırakmayalım

benimde proklatinim yükseliyor ilkinde 50. küsürdü şimdi 27. küsür parlodel kullanıyorum daha etkili dostinexi bırakınca tekrar yükseliyor ama bu ilac öyle değil baya etkili ...doktoruna bir sor istersen ama düşer merak etme tekrar çıkması sorun inş, tekrar çıkmaz

offf yaa ne bela bir şey miş bu hormon.. İlaç tedavisine başladım başlamasına ama kafa yerinde değil ki.. En azından bir sonuç alırım inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

1- Sıkınca Memenden süt geliyor mu
2- Resimdeki hareketi (sağ ayağını tam kaldır vucuda dik olarak) gözü kapalı 25-30 sn yap bakalım sonucu mutlaka yaz ona göre test yapalım sana
Eki Görüntüle 700535

Son düzenleme:
2- Resimdeki hareketi (sağ ayağını tam kaldır vucuda dik olarak) gözü kapalı 25-30 sn yap bakalım sonucu mutlaka yaz ona göre test yapalım sana
Eki Görüntüle 700535
rastgele konuları takip ederken gördüm hareket göstermişsiniz deneyeyim dedim ama ben yapamıyorum bunu gözüm açıkken ok ama gözüm kapalı düşüyorum sürekli. olması gereken ne ?

rastgele konuları takip ederken gördüm hareket göstermişsiniz deneyeyim dedim ama ben yapamıyorum bunu gözüm açıkken ok ama gözüm kapalı düşüyorum sürekli. olması gereken ne ?

biraz daha test yapam lazım ama san bukadarı ile söyleyebileceğim %51 hipofiz bezinde sorun var. Buna bağlı olarak genital rahtsızlıklar mevcut veya başlamak üzere

istersen testleri yapalım ;?

biraz daha test yapam lazım ama san bukadarı ile söyleyebileceğim %51 hipofiz bezinde sorun var. Buna bağlı olarak genital rahtsızlıklar mevcut veya başlamak üzere

istersen testleri yapalım ;?

yapalım evet çok sevinirim.özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 olmadı daha :16:

Bu arada sizin şikayetiniz nedir. ayrı bi konuda belirtirseniz daha iyi olur. yeni konu açın ordan devam edelim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 700535

Evet denedim ve hiç duramıyorum.. :26:

ama zaten benim ilk gittiğimde yani prolaktinh hormonum 112 ikem hipofizimde 8 mmlik bir anedom vardı. fakat şimdiki durumunu bilmiyorum yinede testleri bende denemek isterim.. VE mememden süt gelmiyor hiç. Yani doktorumda sorar ama benim hiç öyle bir şikayetim olmadı..

Evet denedim ve hiç duramıyorum.. :26:

ama zaten benim ilk gittiğimde yani prolaktinh hormonum 112 ikem hipofizimde 8 mmlik bir anedom vardı. fakat şimdiki durumunu bilmiyorum yinede testleri bende denemek isterim.. VE mememden süt gelmiyor hiç. Yani doktorumda sorar ama benim hiç öyle bir şikayetim olmadı..

Şu konuya bakarsan testin bi kısmı ar onları yap sonucu buraya yaz ona göre bakalım

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...umurtlama-gunu-hesaplamak-3.html#post30185475

Son düzenleme:
bu hareketi bende yapamıyorum gözü kapalı sallanıyorum düşecek gibi oluyorum. bunun nedeni ne bide benm süt hormonumda 29 cıktı ama ara kahverengi lekelenmelerim var adet düzensizliği de..

bu hareketi bende yapamıyorum gözü kapalı sallanıyorum düşecek gibi oluyorum. bunun nedeni ne bide benm süt hormonumda 29 cıktı ama ara kahverengi lekelenmelerim var adet düzensizliği de..

sende şu aşağıda linkini verdiğim testi yap bakalım ne çıkacak sonuçları buraya yaz

kahve rengi akıntı genelde PCOS belirtisidir ama testi yap ondan sonra bakalım

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...umurtlama-gunu-hesaplamak-3.html#post30185475

Son düzenleme:
istersen buraya veya nereye istersen

hakikaten ne saçma soru sordum yaa :D:D tamam hemen yazıyorum :) :9::9::9:

1-Yürüyemedim
2-Duramadım

A-Test 1
1. 1 Evet var
2. Var
3. Yok
4. Var
5. Var
6. Var
7. Var
8. Var
9. Var
10. Var
11. Var
12. Var
13. Var
14. Var

B Test-2
1. Nadir
2. Nadir
3. Nadir
4. Var
5. Yok
6. Yok
7. Var
8. Var
9. Yok
10. Hayır
11. Hayır

C Test-3
1. 173cm
2. 77 kg
3. 25
4. Kayseri
5. 04 04 1988
6. Ab +
7. Tatlı çikolata çerez çok severim ama şu sıra zararlarından dolayı yemiyorum.. İçecek olarak asitsiz içecekler ve çay
8. Nadir
9. Nadir

D Test -4
1. A,C,G
2. HİÇBİRİ
3. A
4. A,C
5. B
6. A,C,D,F,G,
7. A,D,F
8. G
9. C,G
10. C,G
11. B,C
12. B
13. A,C,G
14. A
15. C

kimse yokmu yardım edebilecek? :14:

arkadaşım bende şuan prolaktın tedavisi görüyorum bunu hem çok araştırdım hemde doktorumdan biliyorum tamamen stres nedeni beyinin hipofiz bezleri çok çalışınca oda prolaktın hormonunu yükseltiyor ,ikiside birbirini etkiliyor yani hiç birşeyi kafanıza takmayın sıkılmayın en önemlisi bu ....

Back