• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1409 Singer Promise Dikiş Makines kullanan var mı?

helen73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
168
52
118
Dikiş dikmeyi bilmiyorum. Evde hobi amacıyla masa örtüsü, basit perde, peçete vb. şeyler dikmek için makine almak istiyorum ama açıkcası belki de becerip kullanamayacağım diye çok para vermek istemiyorum. Yine de alacağım marka Singer olsun diye siteye baktığımda en ucuz olarak bunu gördüm. 250 TL. Kullanan var mı? Nasıl bir makinedir problem çıkarır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

bende singer kullanıyorum ama malesef artık üretimleri çinde yapıldığı için kalitesine çok güvenme.aynı fiatlara janome tavsiye edebilirim

bende singer kullanıyorum ama malesef artık üretimleri çinde yapıldığı için kalitesine çok güvenme.aynı fiatlara janome tavsiye edebilirim

Teşekkürler cevabın için... Janome'yi hiç duymamıştım bir araştırayım. Biraz anlatırmısın özelliklerini?

örneğin TR 1018 modeli var fiatı uygun.daha ayrıntılı bilgiyi sitesinden edinebilirsin

Dikiş dikmeyi bilmiyorum. Evde hobi amacıyla masa örtüsü, basit perde, peçete vb. şeyler dikmek için makine almak istiyorum ama açıkcası belki de becerip kullanamayacağım diye çok para vermek istemiyorum. Yine de alacağım marka Singer olsun diye siteye baktığımda en ucuz olarak bunu gördüm. 250 TL. Kullanan var mı? Nasıl bir makinedir problem çıkarır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
bende singer hemde en uygun fiyatlı diye bu modeli tercih ettim 1 hafta oldu alalı çok memnunum tavsiye ederim :16:belkide almışınızdır bilemiyorum:44: eğer almadıysanız alırsanız içinde kitapçığına bakın türkçe çıkmadı bende kullanım için ama aradım singer gönderecekmiş bazılarında eksikmiş kitapçık :69:

Bende aldım fiyatına göre çok güzel bi makina yeni aldım şimdilik memnunum inşallah bi problem çıkmaz içinde kullanım cd var zaten oda yardımcı oluyor

Ben tam bu makineyi almaya karar vermişken bir tanıdığım bana kullanmadığını söylediği makinesini verdi. Şimdilik küçük küçük başladım dikmeye. Problem olmamasına sevindim, geri isterse makinesini bende bundan alacağım Teşekkürler ederim cevaplarınız için:) Güle güle kullanın.

Ben tam bu makineyi almaya karar vermişken bir tanıdığım bana kullanmadığını söylediği makinesini verdi. Şimdilik küçük küçük başladım dikmeye. Problem olmamasına sevindim, geri isterse makinesini bende bundan alacağım Teşekkürler ederim cevaplarınız için:) Güle güle kullanın.
bizde teşekkür ederiz sizde güle güle kullanın kolay gelsin:16:

merhaba ben de bu makineyi almak istiyorum ama Ankarada sadece singer satan biyer bulamadım
1 günlük kurs veriyolarmış ama gittiğim yerde öyle bişey yok dediler:44:

merhaba ben de bu makineyi almak istiyorum ama Ankarada sadece singer satan biyer bulamadım
1 günlük kurs veriyolarmış ama gittiğim yerde öyle bişey yok dediler:44:

mutlaka vardır Ankarada singer satan biryer internetten bakabilirsin ,bu makinadan bende aldım kurs falan verilmedi kabataslak biraz gösterdi okadar içinde cd de var zaten sorun yaşamadım yani.

mutlaka vardır Ankarada singer satan biryer internetten bakabilirsin ,bu makinadan bende aldım kurs falan verilmedi kabataslak biraz gösterdi okadar içinde cd de var zaten sorun yaşamadım yani.

ankarada satan çok yer var ama kurs verebilecek biyer istiyordum ama sanırım bulamayıp evde cd den öğrenmeye çalışıcam

merhabalar
makineni almışsındır ama almak isteyen başka arkadaşlara kendi yaşadığım sorunu bildireyim
ona göre alırken daha dikkatli olsunlar
makinelerini iyice kontrol etsinler istedim

ben de iki üç ay önce almıştım promise
fakat baya sorun çıkardı
alırken eğitim veriyorlar ama
dedikleri gibi fazla değil kaba taslak
ama bunu eğitim için değil makinanın ne kusuru var diye bakmak için yapmak lazım olduğunu anladım
orada gösterirlerken iki makine değiştik
dikiş secenek düğmesi diyim hani düz dikiş zikzak falan filan seçilirya o işte
sürekli kendini zikzaka getirdi
böyle bir iki makina değiştik
o kısımda sorun varmış ustanın hatası falan dendi
sonunda sorunsuz makineyi bulduk
şaşkınlık 1>>
o zaman niye başka almadıysam ya da vazgeçip dönmediysem bilmiyorum eve geldim başta sorun yoktu
arada yine direk kendi kendine zikzak konumuna geliyordu
dert etmedim başta
ama bunu sürekli hale getirince düz dikiş tamamen işgence oldu
bunu kendilerine bildirdim
bu sorunu görmeleri gerekiyormuş
dükkanda denedik
sorun yok evde tak tak zikzak
burada normal
şaşkınlık 2>>
eve aynen makineyle geldik
sen bıraksana makineyi orada yalan mı söylyorsun
ben gibiler yüzünden zaten... neyse ....
yine aynı
tekrar geri getirdim tamam dedim sorun çıkarsada artık ben bu makineyi almam
ama orada anında sorunu kendileride gördü
başka model aldım

benim demem promiseyi alacaksanız iyice denemeden almayın
özellikle zikzak yaparken dikkat edin
ince zikzak yaparken daha fazla sorun çıkarıyor
fır fır dönüyor valla

makine alırken iyi düşünüp en iyisini almak lazımmış ben bunu yapmam bana ne gerek
demeden fazla da abartmadan kendimize en lazım olanı almak lazım
bir başlayınca dikişe ne zaman ne dikileceği belli olmuyor çünkü
fazla konuştum saygılar sevgiler mutlu sağlıklı günler

merhabalar
makineni almışsındır ama almak isteyen başka arkadaşlara kendi yaşadığım sorunu bildireyim
ona göre alırken daha dikkatli olsunlar
makinelerini iyice kontrol etsinler istedim

ben de iki üç ay önce almıştım promise
fakat baya sorun çıkardı
alırken eğitim veriyorlar ama
dedikleri gibi fazla değil kaba taslak
ama bunu eğitim için değil makinanın ne kusuru var diye bakmak için yapmak lazım olduğunu anladım
orada gösterirlerken iki makine değiştik
dikiş secenek düğmesi diyim hani düz dikiş zikzak falan filan seçilirya o işte
sürekli kendini zikzaka getirdi
böyle bir iki makina değiştik
o kısımda sorun varmış ustanın hatası falan dendi
sonunda sorunsuz makineyi bulduk
şaşkınlık 1>>
o zaman niye başka almadıysam ya da vazgeçip dönmediysem bilmiyorum eve geldim başta sorun yoktu
arada yine direk kendi kendine zikzak konumuna geliyordu
dert etmedim başta
ama bunu sürekli hale getirince düz dikiş tamamen işgence oldu
bunu kendilerine bildirdim
bu sorunu görmeleri gerekiyormuş
dükkanda denedik
sorun yok evde tak tak zikzak
burada normal
şaşkınlık 2>>
eve aynen makineyle geldik
sen bıraksana makineyi orada yalan mı söylyorsun
ben gibiler yüzünden zaten... neyse ....
yine aynı
tekrar geri getirdim tamam dedim sorun çıkarsada artık ben bu makineyi almam
ama orada anında sorunu kendileride gördü
başka model aldım

benim demem promiseyi alacaksanız iyice denemeden almayın
özellikle zikzak yaparken dikkat edin
ince zikzak yaparken daha fazla sorun çıkarıyor
fır fır dönüyor valla

makine alırken iyi düşünüp en iyisini almak lazımmış ben bunu yapmam bana ne gerek
demeden fazla da abartmadan kendimize en lazım olanı almak lazım
bir başlayınca dikişe ne zaman ne dikileceği belli olmuyor çünkü
fazla konuştum saygılar sevgiler mutlu sağlıklı günler

Teşekkürler deneyimini bizimle paylaştığın için. Haklısın dikişe başlayınca ne dikeceğin belli olmuyor. şu anda ihtiyacım yok ama bu modeli almaktan vazgeçtim sanırım.

kızlar ben de janome ile bu makina arasında kaldım ama janomela arasında 100tl fark var bir de janome içinden hiçbirşey çıkmıyor ayakları,iğneleri vs. singer daha mantıklı ama zikzak deseninde problem çıkıyormuş. anlayacağınız kararsız kaldım. bu makinayı kullananların yorumuna ihtiyacım var :18:

Back