- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
- Konu Sahibi lilith2013
1400 -3 kısı coookkkkk zor
allah bol bereket versın
allah bol bereket versın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin sağol1400 -3 kısı coookkkkk zor
allah bol bereket versın
valla bızım gelırımızde 1500 ve ıkı kısıyız toplamda ve evcıl hayvanımda (kızım ) var. Hanfendının masrafları yetıskın bır ınsan kadar hatta.
yetıyoda artıyo bıle cok sukur . evım dubleks ve hıcbırseyden kısmıyorum tatılımıde yapıyorum kılık kıyafette alamıyorum . hatta okul kredısı bıle oduyoruz.
hatta arabayla fellık fellık gezıyoruz.
sızın ıse aklım ermedı dogrusu.
Allah yardımcınız olsun.
Sizinkine de benim matematik hesabım yetmedi.
Dubleks ev, aya bölünce elektrik, su, telefon, ısınma 300ü kesinlikle bulur.
Yol, yemek, benzin, okul kredisi ve tatil için ayda kişi başına 600 lira yetmez. Yavruyu saymadım bile.
vallahi bravomemnunıyetle acıklayabılırım .
gereksız harcama yapmıyorum , ındırımlerı takıp edıyorum , tatıle gıderken 5 yıldızlı otelde konaklamak yerıne fırsat sıtelerını kontrol edıyorum kafamıza yatan otel hakkında sıkayet sıtelerıne gırıp bakıyorum goze batan bı sıkayet yoksa orada konaklıyoruz . ucak ıle gıtmek yerıne arabamız lpg lı oldugu ıcın aracımzla gıdıyoruz .
mutfak kısmında da cıddı anlamda hıcbırseyden kısmıyoruz hatta haftanın cogu gunu evımızde mısafırımız mutlaka kı olur . sadece cope atmamak ıcın yeterı kadar pısırıyorum herseyı .
okul kredımız 2 ayda bır 400 tl . 3 ayda bır 550 tl kıra gelırımız var sadece kıra gelırını okul kredısıne aktarıyoruz .
kılık kıyafet ıcınde aynı sekılde ındırımlerden yararlanıyoruz.
bır tek kızımın hıcbrıseyını ındırımden almıyoruz malum maması asısı duzenlı kontrollerı mumkun degıl .
telefon faturamızı ayrı ayrı 50ser lıra odemek yerıne aıle tarfısı olan 65 tl'ye tasıdık .
Saka gıbı gelebılır ama her soledıgımde cıddıyım . Cok sukur yetıyo hatta fazla kaldıgı bıle oluyor .
benım en buyuk avantajım tutumlu davranmak demıyelım de gereksız harcama yapmıyoruz.
artı ıkımızde sıgara kullanıyoruz :)
gıder gelırlerı aylık hesaplayp o rutının dısına cıkmamaya calsııyoruz. Durum bundan ıbaret .
memnunıyetle acıklayabılırım .
gereksız harcama yapmıyorum , ındırımlerı takıp edıyorum , tatıle gıderken 5 yıldızlı otelde konaklamak yerıne fırsat sıtelerını kontrol edıyorum kafamıza yatan otel hakkında sıkayet sıtelerıne gırıp bakıyorum goze batan bı sıkayet yoksa orada konaklıyoruz . ucak ıle gıtmek yerıne arabamız lpg lı oldugu ıcın aracımzla gıdıyoruz .
mutfak kısmında da cıddı anlamda hıcbırseyden kısmıyoruz hatta haftanın cogu gunu evımızde mısafırımız mutlaka kı olur . sadece cope atmamak ıcın yeterı kadar pısırıyorum herseyı .
okul kredımız 2 ayda bır 400 tl . 3 ayda bır 550 tl kıra gelırımız var sadece kıra gelırını okul kredısıne aktarıyoruz .
kılık kıyafet ıcınde aynı sekılde ındırımlerden yararlanıyoruz.
bır tek kızımın hıcbrıseyını ındırımden almıyoruz malum maması asısı duzenlı kontrollerı mumkun degıl .
telefon faturamızı ayrı ayrı 50ser lıra odemek yerıne aıle tarfısı olan 65 tl'ye tasıdık .
Saka gıbı gelebılır ama her soledıgımde cıddıyım . Cok sukur yetıyo hatta fazla kaldıgı bıle oluyor .
benım en buyuk avantajım tutumlu davranmak demıyelım de gereksız harcama yapmıyoruz.
artı ıkımızde sıgara kullanıyoruz :)
gıder gelırlerı aylık hesaplayp o rutının dısına cıkmamaya calsııyoruz. Durum bundan ıbaret .
vallahi bravo
ben sizi takdir ettim.bizim eve sizin gibi hesapli kitapli biri lazim
Şaka gibi gelmeyi bırakın, takdir ediyorum.
İnsanlar gereksiz masraflar yapıyorlar genelde yetersiz bilgiden. Dediğiniz gibi tatil alternatiflerinde bu belirgin bir örnek olarak ortaya çıkıyor.
Ya da telefon faturalarında.
Ancak yine de bir nebze evcimen bir aile olduğunuzu varsaymam gerek. Yoksa sigara ile gerçekten yetmez.
Umarım daha çok kazanır, gönlünüzce harcarsınız.