- 29 Şubat 2012
- 791
- 234
- Konu Sahibi lilith2013
su bahçem var,ama elektriği ben de çözemedim.gerçi isnisnasız hergün çamaşır makinası çalışır.Elektirik ve su çok fazla değil mi?
Et konusuna değinmiyorum bile çok pahali. Tatil falan lüx zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su bahçem var,ama elektriği ben de çözemedim.gerçi isnisnasız hergün çamaşır makinası çalışır.Elektirik ve su çok fazla değil mi?
Et konusuna değinmiyorum bile çok pahali. Tatil falan lüx zaten.
Guvenlik sistemimiz daha once hirsizlik sorunumuz oldu o yuzden var oda sozlesmesi bitecek 1 ay sonra calisirken yaptirmistik.bu arada is yerinde bir yilim dolmadigi icin tazminat hakkim yoktu.Siz bişey yemiyo musunuz?
Hesaba göre bişey kalmadı ?
Güvenlik sistemine ne gerek var ?
Ayrıca hamileyken işten çıkartıldığınız için tazminat alabilirsiniz.
değilim,annem babam ve ben.1400 lira 3 kişi çok zor..Evli misiniz? Evliyseniz eşinizin bir sorunu mu var ?
Faturalar bana normal geldi, bize hep bu şekilde geliyor..Suyu biraz fazla evet ama elektrik hep böyle nedense bizde de..
Hele kışın, 350 den aşağı doğalgaz ödemiyoruz..
Ne bileyim, zor yani..
Onu bırakın, asgari ücretle kaç kişi geçindirenler var memlekette..Çocuklar açlıktan ölüyor..
Tepemizdekiler sağolsun
Haklisiniz ama su durumda yapacak birsey yok bunada sukur.allah yardımcımız olsun .ama işte kıs,kıs,kıs insan patlama noktasına geliyor bir yerde.tatil istersin,kıyafet istersin,dışarda yemek istersin,ne uzar ne kısalırsın.böyleee böyle işte.
değilim,annem babam ve ben.
Peki babaniz çalişamayacak durumda mi?değilim,annem babam ve ben.
Kredi bitince bebek gelecek. Allah bol kazanç versin inşaallahSu anda issizlik maasi aliyorum.kredimiz bitecek yakinda isallah.o zaman biraz rahatliyacaz.gerci yine tam tamina gelecek hesabimiZ.
Allah yardimcimiz olsun. Uc kisi derken anne baba siz mi bizde uc kisiyiz esim ikibinbesyuz tl aliyor ama biz sadce ikiyuz tl kaliyo bazen cok zorlabiyoruz ama yinede coj sukur Rabbim can sagligi versin3 kişiyiz evde aylı geliriki.ekstra bir masraf çıktığında aklımız şaşıyor.ev kira değil ama çok zor,yetişemiyoruz hiçbir şeye.ne et yenebiliyor,ne doğru dürüst kıyafet alınıyor,ne de tatile çıkıyoruz.yarım saatlik mesafeyi bile yürürüm.ama elektrik 120 ,su 90'dan aşağı düşmez.bizimle aynı nüfusta ve gelirde olan varsa nasıl yetirebiliyor.?
çalışamazlar ,allahtan köy evine talip çıktı 300 ye kiralayacaklar gelecek ay belki o biraz rahatlatırPeki babaniz çalişamayacak durumda mi?
Siz evlenseniz ne olacak?d
amin kira mı eviniz?Allah yardimcimiz olsun. Uc kisi derken anne baba siz mi bizde uc kisiyiz esim ikibinbesyuz tl aliyor ama biz sadce ikiyuz tl kaliyo bazen cok zorlabiyoruz ama yinede coj sukur Rabbim can sagligi versin
öyle ,bazen acaba günde iki öğün yesem nasıl olur diye düşünüyorum :)canım bu parayla rahat geçinilmez. yukarıdaki arkadaş daha farkında değil olayın bence çocuk yolda diyor bir de şaşırdım gerçekten. kışa bende senin durumunda olucam belki işsiz kalabilirim çünkü. ne yapıcam bilmiyorum. bu sistem sadece çalışıp köle gibi yaşamaya yöneltiyor insanı. insan olduğumuzu unuttuk yaşamaya çabalıyoruz şükrederek ayakta kalıyoruz. gelirler arasında çok büyük uçurum ve adaletsizlik var hep alttakiler eziliyor böyle
öyle ,bazen acaba günde iki öğün yesem nasıl olur diye düşünüyorum :)
Ben de içimden, niye calismiyor diye hayali kocani kiniyordumAllah yardimciniz olsun canımdeğilim,annem babam ve ben.
Kira, kredi, kredi kartlari esim fazla rahatti simdide cekiyoda cektiriyodaamin kira mı eviniz?
Guvenlik sistemimiz daha once hirsizlik sorunumuz oldu o yuzden var oda sozlesmesi bitecek 1 ay sonra calisirken yaptirmistik.bu arada is yerinde bir yilim dolmadigi icin tazminat hakkim yoktu.
amin evet napalım sağlık olsun.bir şekilde dönecek yine işallah.allah büyük.Kredi bitince bebek gelecek. Allah bol kazanç versin inşaallah