1400 tl ile nasıl geçinilir?yoruldum ,var mı yolu?

1400 lira 3 kişi çok zor..Evli misiniz? Evliyseniz eşinizin bir sorunu mu var ?

Faturalar bana normal geldi, bize de hep bu şekilde geliyor..Suy biraz fazla evet ama elektrik hep böyle nedense bizde de..
Hele kışın, 350 den aşağı doğalgaz ödemiyoruz..

Ne bileyim, zor yani..

Onu bırakın, asgari ücretle kaç kişi geçindirenler var memlekette..Çocuklar açlıktan ölüyor..
Tepemizdekiler sağolsun:KK12:

Son düzenleme:
Siz bişey yemiyo musunuz?
Hesaba göre bişey kalmadı ?
Güvenlik sistemine ne gerek var ?
Ayrıca hamileyken işten çıkartıldığınız için tazminat alabilirsiniz.
Guvenlik sistemimiz daha once hirsizlik sorunumuz oldu o yuzden var oda sozlesmesi bitecek 1 ay sonra calisirken yaptirmistik.bu arada is yerinde bir yilim dolmadigi icin tazminat hakkim yoktu.

1400 lira 3 kişi çok zor..Evli misiniz? Evliyseniz eşinizin bir sorunu mu var ?

Faturalar bana normal geldi, bize hep bu şekilde geliyor..Suyu biraz fazla evet ama elektrik hep böyle nedense bizde de..
Hele kışın, 350 den aşağı doğalgaz ödemiyoruz..

Ne bileyim, zor yani..

Onu bırakın, asgari ücretle kaç kişi geçindirenler var memlekette..Çocuklar açlıktan ölüyor..
Tepemizdekiler sağolsun:KK12:
değilim,annem babam ve ben.

Annenizin elinden el işi felan geliyor mu?
Belki çok fazla katkısı olmaz ama en azindan ayda 100 milyonda geçse eline yine iyi. Babanız kaç yaşında bu arada? Hiç çalışabilecek durumu yok mu?

3 kişiyiz evde aylı geliriki.ekstra bir masraf çıktığında aklımız şaşıyor.ev kira değil ama çok zor,yetişemiyoruz hiçbir şeye.ne et yenebiliyor,ne doğru dürüst kıyafet alınıyor,ne de tatile çıkıyoruz.yarım saatlik mesafeyi bile yürürüm.ama elektrik 120 ,su 90'dan aşağı düşmez.bizimle aynı nüfusta ve gelirde olan varsa nasıl yetirebiliyor.?
Allah yardimcimiz olsun. Uc kisi derken anne baba siz mi bizde uc kisiyiz esim ikibinbesyuz tl aliyor ama biz sadce ikiyuz tl kaliyo bazen cok zorlabiyoruz ama yinede coj sukur Rabbim can sagligi versin

canım bu parayla rahat geçinilmez. yukarıdaki arkadaş daha farkında değil olayın bence çocuk yolda diyor bir de şaşırdım gerçekten. kışa bende senin durumunda olucam belki işsiz kalabilirim çünkü. ne yapıcam bilmiyorum. bu sistem sadece çalışıp köle gibi yaşamaya yöneltiyor insanı. insan olduğumuzu unuttuk yaşamaya çabalıyoruz şükrederek ayakta kalıyoruz. gelirler arasında çok büyük uçurum ve adaletsizlik var hep alttakiler eziliyor böyle

canım bu parayla rahat geçinilmez. yukarıdaki arkadaş daha farkında değil olayın bence çocuk yolda diyor bir de şaşırdım gerçekten. kışa bende senin durumunda olucam belki işsiz kalabilirim çünkü. ne yapıcam bilmiyorum. bu sistem sadece çalışıp köle gibi yaşamaya yöneltiyor insanı. insan olduğumuzu unuttuk yaşamaya çabalıyoruz şükrederek ayakta kalıyoruz. gelirler arasında çok büyük uçurum ve adaletsizlik var hep alttakiler eziliyor böyle
öyle ,bazen acaba günde iki öğün yesem nasıl olur diye düşünüyorum :)

öyle ,bazen acaba günde iki öğün yesem nasıl olur diye düşünüyorum :)

Deme böyle ya, off kötü oldum..

Annen evde bir şeyler yapamaz mı?
Bak girişimci kadınlar bölümü var burada, bir sürü el emeği, yemek, kurabiye v.s yapanlar var, bu tarz şeyler biraz rahatlatmaz mı?

Guvenlik sistemimiz daha once hirsizlik sorunumuz oldu o yuzden var oda sozlesmesi bitecek 1 ay sonra calisirken yaptirmistik.bu arada is yerinde bir yilim dolmadigi icin tazminat hakkim yoktu.

1 yıl dolmasına gerek yok.
Hamile kadını işten çıkarmak cinsiyet ayrımcılığına girer ve bu suçtur.
4 maaş kadar tazminat alma hakkınız ve işe geri alınma için dava hakkınız var.

X