evet...bu kadar yıllık evlilik sonrası, tabiri caizse 'gönlüm geçmek üzereyken' kendi evimize sahip olduk çok şükür....Heyecanımı anlatamam...nerdeyse 2-3 ay ev baktık, sorunlar çıktı, işlerimiz ters gitti, iş uzadı ama sonunda Allah bize de nasip etti...çalışan bir kadın olarak ev toplama ve yerleşme sürecinde çook yoruldum..izin de alamadım. işten geldikten sonra her akşam yatana kadar ev topladım..sonunda pazartesi günü taşındık...ben kolaylık olması açısından 1-2 gün önceden perdelerimi yıkayıp, yeni evime asmıştım.taşınmadan 1 gün önce de tüm mutfağımı yeni eve taşıyıp yerleştirdim.bu nispeten işlerimi kolaylaştırdı...tam yerleşmeyi bekleyemeden çarşamba akşamı fotoğrafları çektim ve işte sabırla sahip olmayı beklediğimiz yeni evim...( tekrar ediyorum pazartesi taşındım, çarşamba- perşembe fotoğrafladım. o yüzden eksiğim-kusurum çok..şimdiden söyleyim)
fotoğrafların hepsini yükleyemedim..elime yüzüme bulaştırdım...resimler karmakarışık oldu..kusura bakmayın, idare edin arkadaşlar...

Son düzenleme: