Öncelikle herkese merhaba.Ben yaklaşık on yıldır forumu takip ediyorum okumadığım başlık neredeyse kalmadı.Bugün ,mutlu sona giden(inşallah) yolculuğumu sizinle paylaşmak istedim ki benim gibi hem para hem zaman kaybı yaşamayın.Biz 14 yıllık evliyiz ama 7 defa(1 tüp bebek,3 aşılama,3 klomen) tedavi olmamıza rağmen çocuk sahibi olamadık.En son 2017 yılında tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlandı, sebebi sperm hareket ve morfoloji bozukluğu.Taaa ki İstanbul Elit Tip Merkezinde Celalettin Peru hocamı bir arkadaşım tavsiye edene kadar belkide hala aynı tedavileri tekrar edip duracaktık.Celalettin hocamıza ilk gidince tüp bebek için beklememizi söylemişti bitkisel tedaviler verdi ve bizi çok ümitlendirdi.Allahın izniyle bu ay doğal gebelik müjdesini aldık.Özellikle azosperm hastaları Celalettin hocamızı daha çok takip ediyorlar ama ben çok geç buldum.Gelelim hamilelik belirtilerine;yıllardır her ay karın ağrısında formu okurdum .Karın ağrısı hamilelik belirtisi mi diye?Bazıları kusura bakmayın,karnınız ağrıyorsa ümitlenmeyin vs.derlerdi ve çok kötü olurdum.Benim bu ay sürekli karnım ağrıdı belimin ağrısından iki gün uyuyamadım ve hala karın ağrısı devam ediyor.Diyeceğim o ki bende regl ağrısıyla birebir oldu gebelik belirtisi. Olumsuz yorumlardan benim gibi canı acıyanlar anlar ne demek istediğimi.Allah var gam yok.Bu ay tam tüp bebek için başvuracakken müjdeyi aldık biz hâlâ şokundayız.Ayrıntılı bilgi isteyen mesaj atabilir.Bu arada okuyan herkes ALLAH rızası için dua etsin hayırlısıyla kucağımıza alalım.Allah isteyen herkese hayırlı zamanda, hayırlı evlat versin İnşallah.Başınızı çok şişirdim kalın sağlıcakla