• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşındaki kız doğum yaptı, üvey babası gözaltında

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
SAKARYA’nın Erenler İlçesi’nde şiddetili karın ağrısı şikatiyle annesi tarafından hastaneye götürülen 14 yaşındaki B.O.’nun doğum yapmak üzere olduğu belirlendi. Doğumhaneye alınan ve erkek bebek dünyaya getiren B.O., annesi evde yokken üvey babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Polis, baba O.K.’yı gözaltına aldı.
$14_yas_hamile_cocuk.jpg
14 yaşındaki B.O., bu sabah saat 06.00 sıralarında şiddetli karın ağrısı şikayeti ile annesi tarafından Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi’ne getirildi. Hastanenin acil servisinde yapılan kontrolde küçük kızın 37 haftalık hamile olduğu ve doğum sancılarının başladığı belirlendi. Hemen doğumhaneye alınan B.O., 2 saat sonra 3 kilo 800 gram ağırlığında erkek bebek dünyaya getirdi.

Hastane yetkililerinin durumu polise bildirmesi üzerine küçük annenin ifadesi alındı. B.O., üvey babası O.K.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. B.O.’nun üvey babasının yaklaşık bir yıldır kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etmesi üzerine 44 yaşındaki O.K. gözaltına alındı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan O.K.nın iddiaları reddettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hürriyet

Son düzenleme:
Yaaa kimse anlamadı mı hamile olduğunu karnın neden bu kadar büyüdü diyen olmadı ? çok tuhaf değil mi :26::26:

O adamı da allah bildiği gibi yapsın !! o kıza da doğan çocuğa da o kadar yazık ki :50::50: böylelerini asmak lazım ibret için :47::47:

SAKARYA’nın Erenler İlçesi’nde şiddetili karın ağrısı şikatiyle annesi tarafından hastaneye götürülen 14 yaşındaki B.O.’nun doğum yapmak üzere olduğu belirlendi. Doğumhaneye alınan ve erkek bebek dünyaya getiren B.O., annesi evde yokken üvey babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Polis, baba O.K.’yı gözaltına aldı.
Eki Görüntüle 1168625
14 yaşındaki B.O., bu sabah saat 06.00 sıralarında şiddetli karın ağrısı şikayeti ile annesi tarafından Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi’ne getirildi. Hastanenin acil servisinde yapılan kontrolde küçük kızın 37 haftalık hamile olduğu ve doğum sancılarının başladığı belirlendi. Hemen doğumhaneye alınan B.O., 2 saat sonra 3 kilo 800 gram ağırlığında erkek bebek dünyaya getirdi.

Hastane yetkililerinin durumu polise bildirmesi üzerine küçük annenin ifadesi alındı. B.O., üvey babası O.K.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. B.O.’nun üvey babasının yaklaşık bir yıldır kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etmesi üzerine 44 yaşındaki O.K. gözaltına alındı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan O.K.nın iddiaları reddettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hürriyet

ayrıca ne cinsel istismarı adam bildiğin tecavüz etmiş !:47::47:

Bakalım DNA tstı falan ne diyecek. Babası ile anlaşamıyorsa başka birinden olan bebeği babası gibi göstermekte isteyebilir.:26:.
Offf sen koru bizi kötü niyetli insanlardan ve nefsimizden rabbim:14:

bir annenin aynı evde kızının hamile olduğunu anlamaması mümkün değil,kesin biliyordur ve saklamıştır

Kızın karnında 3 kilonun üzerinde bebek olacak ve kimse hamile olduğunu anlamayacak öyle mi :20::20::20:

Eki Görüntüle 1168625

Hürriyet
Ben kimseye bir şey demiyorum. O anne nasıl anlamaz o kızın hamile olduğunu hayret valla..
Kız da küçük değil 14 yaşında bu noktaya gelene kadar nasıl susar. Bizler mi normaliz yoksa bunlar mı gerçekten çok ezik?
Ben 4 yaşında kızım evde ne halt karıştırdı gözlerinden anlıyorum, bu insanlar çocuklarının ruh halini hiç mi anlamıyorlar.
Hiç anne baba olmasın böyle tipler gerçekten.

Dün bu haberi okudum ve çok kötü oldum :( yazacak kelime bulamıyorum Rabbim ıslah eylesin.

Bu haberin sonucunda olaylar nasıl olucak merak ediyorum.
14 yaşında ki üvey kızına tecavüz edebilen bir çok üvey baba haberi okudum bu zamana kadar.
Nasıl olurda bir anne kızının hamile olduğunu anlamaz. 4 aydan sonra bariz göbek ufak ufak çıkıyor ve ben burdayım diyor.
Yani kız adamı korumak içinmi sürekli gizlendi neler oldu gerçekden merak ediyorum.
Ufak bir bebekde değil nerdeyse 4 kilo bir bebek dünyaya gelmiş.
Rabbim dünyaya gelen yavrunun kaderini güzel yapsın.
Eğer gerçekden annesinin hiçbişeyden haberi yoksa hem torunu hem üvey çocuğu olmuş oldu, kadının pskolojisi ne haldedir kimbilir.
Çok kötü zihniyetlere sahip olmaya başladık. Rabbim ıslah eylesin. Artık küçük kızlarımız ve erkeklerimiz sapıkların tecavüz kurbanı olmasın:31:

Back