Ergenliğe girdiğimden beri 3 senedir cildim cidden sivilce dolu.Sadece sivilce de değil siyah noktalar yanaklarımda alnımda aynı şekilde sırtım da mahvolmuş halde.Okulda vs.aşırı dalga geçiyorlar ve artık cidden psikolojimi etkilemeye başladı bu sürekli sivilceli denmesinden.En son bi cilt bakımı yaptırdım biraz gecti gibi oldu ama 15 gün sonra yine aynı.Yememe çok dikkat ediyorum cipsi çekirdeği geçtim artık yumurta süt bile yiyip içmiyorum.Kullanmadığım krem kalmadı nerdeyse bu sitede adı geçen tüm kremleri kullandım ama azalcağıma daha çok arttı.Bir sürü iz de vae suratımda annem babam da zamanında benim gibiymiş ama 20 yaslarinda gecmis onların ve hala suratları iz dolu.En son gittiğim doktora bunları anlattım ve roaccutane tedavisi yapıcaz dedi bugün de kan tahlili yaptırdım sonuçlar olumlu çıkarsa başlıycaz.Cildim cidden yağ varili gibi yıkasam bile 1-2 saatte parlamaya başlar o yüzden kullanmak istiyorum ama bu ilacı çok gömenler de var ve benim zaten çok güçlü bir bünyem yok 165 boyum var 49 kiloyum.Sizce napmalıyım yararlı bir ilaç mı ? Burun kuruluğu,dudak çatlaması vs.göze aldım zaten ama saçlarını döker,kırış kırış olursun 30 da,intihar ettirir diyenler var zaten çok güçlü bir psikolojim de yok.Sizce napmalıyım ?