Göz Çevresi Bakımı 14 Yaşında Kırışıklık!!

Tatlım daha yaşın çok küçük bence hiç bişey kullanma kendi haline bırak henüz yüzün bile oturmamıştır eminim ve zaten hereksin gözünü sıkı sıkı kapatınca öyle olur :34:

Son düzenleme:
onlar mimik çizgileri herkesde olur o....

çok takma...iyidir onlar....ifade katıyor yüze...

genetik oluyor ...bende 23 yaşındayım ama kendimi bildim bileli aynı dercede varlar...

ince derili kişilerde olur bu ...

yinede istersen at kestanesi -argan yada cuha çiçeği yağı sür geceleri...

kimyasal dolusu kremlerden iyidir ...ve unutma soğuk pres yazacak yağların üstünde

canım msj sayına bakarsak 7 tane konu açtığına göre sana inanmak zor :31:

ayrıca saçmalamışsın gülünce,üzülünce,gözlerini kısınca vb. bi sürü mimik haraketi var her bi harakette yüzümüzde bi yerler kasılır çizgiler çıkar. Gözünü öyle bi kısmışsın ki yanında çıkan çizgilerede kırışıklık demişsin..saçmalama nolur kafa bulanacak yer değil burası!. :20:

Tüm arkadaşlarımda tek çizgi yok,mimik yapınca da hiçbişey olmuyo.Gözlerinin sımsıkı kapayınca bile yok.Ama ben gülünce bile çok çıkıyo.En azından azaltmak istiyorum.Hem burda dalga geçmekle kim uğraşır ki?

Tüm arkadaşlarımda tek çizgi yok,mimik yapınca da hiçbişey olmuyo.Gözlerinin sımsıkı kapayınca bile yok.Ama ben gülünce bile çok çıkıyo.En azından azaltmak istiyorum.Hem burda dalga geçmekle kim uğraşır ki?

saçmalama Allah aşkına her insanda mimik yapınca çıkar!.... buradanda anlaşılıyo yani saçmaladığın nabız yokladığın..

bu sitenin bi yaş sınırı olmalı bence..:31: 2 gün sonra yüzündeki 2 çizgiyi kırışık zannedip intihar etmeye çalışan ergen vakaları görmek istemiyorum ben buradaaa :20:

var yüzlercesi var burada dalga geçmeye bayılıyolar..

saçmalama Allah aşkına her insanda mimik yapınca çıkar!.... buradanda anlaşılıyo yani saçmaladığın nabız yokladığın..

bu sitenin bi yaş sınırı olmalı bence..:31: 2 gün sonra yüzündeki 2 çizgiyi kırışık zannedip intihar etmeye çalışan ergen vakaları görmek istemiyorum ben buradaaa :20:

var yüzlercesi var burada dalga geçmeye bayılıyolar..

Benim çevremdeki kimsede yok sorun etmem normal.Kırışıklık için öneri istemek saçma birşeymi ergen işimi oluyor?

Benim çevremdeki kimsede yok sorun etmem normal.Kırışıklık için öneri istemek saçma birşeymi ergen işimi oluyor?

bi konunda da bütün arkadaşların adet olmuş yok sen en son sen olmuşsun..
bütün arkadaşların güzel kırışığı yok bi sende var...önce bi göz doktoruna git her insanda mimik yapınca yanağında göz çevresinde vs. çizgi çıkar..
evet ergen işi oluyor 14 yaşında gördüğü çizgiye kırışık diyosun.. böyle bu yaşta boş işlerle uğraşma güzelim çık git parkta oyna..
neyse sana ayıracak vaktim bu kadardı hadii geçmiş olsun sorunun büyük

27 yaşında olan birinden bile çok daha fazla varsa sorun benim için.Dalga geçmek için falan konu açmıyorum sağolsun yardım edebilicek anlayışlı insanlar var zaten vakit ayırmanıza gerek yoktu.

Yapıyla ilgili bu, nasıl bazı insanların gamzesi varsa senin de göz çevrende mimiksel bir olay var, kırışıklık denmez buna çizgi diyelim, hatta yeni bir isim takalım göz gamzesi diyelim, 'herkeste var' demek doğru olmaz kanımca ben 19 yaşındayım deli gibi kapatsam bile çizgi oluşmuyor, her insanda farklı farklı özellikler var çünkü

Back
X