- 18 Mart 2019
- 87
- 44
- 8
- 28
- Konu Sahibi paranoyakkiz
-
Kan testini tekrar yaptırın derim.
İdrar test örneklerini buraya atabilir misiniz
Kan testini tekrar yaptırın derim.
İdrar test örneklerini buraya atabilir misiniz
Ay inşallah bu bebeği o kadar çok istiyorum ki tam kabul ettim kan yanilmaz diye infertiliteye randevu aldım sizler icime şu serptinizGönlünüzü ferah tutun öncelikle. Farklı bir laboratuvar olan hastanede yaptırın bence testi garantilemek için bazen idrar tahlilleri de yanıltabiliyor . Veya 2 farklı hastane de herhangi bir kan testi de farklı çıkabiliyor .
Benim sonuç yine negatif şu an reglym bu ay aşılama olacak inşallahSonuç ne oldu acaba merak ettim bende adet tarihimden 6 gün sonra 1 2 damla leke gördüm ama testler negatif kan vermedim 10 gün geçti ekim ayı adetimi bekliyorum
Aylar sonra konuyu gördüm o ay hamileymişim ama ben kan yanilmaz diye saçma sapan dip köşe temizlik yaptım ve çok sancim olunca hastaneye gittik kanamam başladı ve 6 haftalık düşük yaptımBende merak ettim. Sırf bildirim gelsin diye yazıyorumolay çok ilginçmiş
Çok üzüldüm yaaaaa...Aylar sonra konuyu gördüm o ay hamileymişim ama ben kan yanilmaz diye saçma sapan dip köşe temizlik yaptım ve çok sancim olunca hastaneye gittik kanamam başladı ve 6 haftalık düşük yaptım
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha nasip eder sağlıkla merak etme bana da aşılama yapılamadı tüpümde sorun var laporaskopi olmam gerekiyor ama çok korkuyorum ve çok stresliyim kime yaptıracağım onu da bilmiyorumAylar sonra konuyu gördüm o ay hamileymişim ama ben kan yanilmaz diye saçma sapan dip köşe temizlik yaptım ve çok sancim olunca hastaneye gittik kanamam başladı ve 6 haftalık düşük yaptım
Nasibi yokmuş demek verende alan da Allah, inşallah isteyen herkese bizlere de nasip edee annelik duygusunuÇok üzüldüm yaaaaa...
Çok geçmiş olsun. Şuan ne diyecegimi bilemiyorum..
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha nasip eder sağlıkla merak etme bana da aşılama yapılamadı tüpümde sorun var laporaskopi olmam gerekiyor ama çok korkuyorum ve çok stresliyim kime yaptıracağım onu da bilmiyorum
İstanbul canım ama buldum doktor sağol bahçeciye gitmeye başladıkHangi sehirdesiniz
İnsallah canımNasibi yokmuş demek verende alan da Allah, inşallah isteyen herkese bizlere de nasip edee annelik duygusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?