• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 tane idrar testi pozitif KANDA NEGATIF ???!!!

paranoyakkiz

Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır.
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
87
44
8
28
Kızlar bugün regl günüm bugün de dahil 1 haftadır sabah ve akşam olmak üzere tam 14 tane test yaptım hepsi pozitif ama 4 gün önce bayram tatili dolayısıyla dayanamadım hastanede acil serviste kan testi yaptırdım ama sonuç 0.100. Tüm testler farklı markaydı aynı marka test yoktu. Buna rağmen negatif çıkması bana acaba tahlil sonucunda yanlışlık olabilir mi dedirtti. Yarın tekrar randevum var kontrole gideceğim ama başına böyle birşey gelen oldumu? 14 test pozitif çıkınca bende herkese haberverdim. 1 yıldır istiyorum anne olmayı ama bu durumu yaşayınca dünyam başıma yıkıldı

Gönlünüzü ferah tutun öncelikle. Farklı bir laboratuvar olan hastanede yaptırın bence testi garantilemek için bazen idrar tahlilleri de yanıltabiliyor . Veya 2 farklı hastane de herhangi bir kan testi de farklı çıkabiliyor .

1 olsun 2 olsun 14ununde pozitif olmasi garip geldi 14 emin misiniz ustelik bari 2 deger ciksin kanda hc deger de cikmamis ilgnc

Kızlar evet ben zaten 14 testi reglimden1 hafta önce 1 damla pembe kan görünce yaptım yerleşme kanaması olmasın diye başladım bi baktım pozitif çıkıyor önce silikti sonra yavaş yavaş belirginleşmeye başladı inanmadıkça yenisini yaptım ve bugün saydım tam 14 test yapmışım yarın farklı bir hastanede tekrar tahlil yaptiricam

Gönlünüzü ferah tutun öncelikle. Farklı bir laboratuvar olan hastanede yaptırın bence testi garantilemek için bazen idrar tahlilleri de yanıltabiliyor . Veya 2 farklı hastane de herhangi bir kan testi de farklı çıkabiliyor .
Ay inşallah bu bebeği o kadar çok istiyorum ki tam kabul ettim kan yanilmaz diye infertiliteye randevu aldım sizler icime şu serptiniz

Bende merak ettim. Sırf bildirim gelsin diye yazıyorum :KK70: olay çok ilginçmiş
Aylar sonra konuyu gördüm o ay hamileymişim ama ben kan yanilmaz diye saçma sapan dip köşe temizlik yaptım ve çok sancim olunca hastaneye gittik kanamam başladı ve 6 haftalık düşük yaptım

Aylar sonra konuyu gördüm o ay hamileymişim ama ben kan yanilmaz diye saçma sapan dip köşe temizlik yaptım ve çok sancim olunca hastaneye gittik kanamam başladı ve 6 haftalık düşük yaptım
Çok üzüldüm yaaaaa...
Çok geçmiş olsun. Şuan ne diyecegimi bilemiyorum.. 😢

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha nasip eder sağlıkla merak etme bana da aşılama yapılamadı tüpümde sorun var laporaskopi olmam gerekiyor ama çok korkuyorum ve çok stresliyim kime yaptıracağım onu da bilmiyorum

Hangi sehirdesiniz
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha nasip eder sağlıkla merak etme bana da aşılama yapılamadı tüpümde sorun var laporaskopi olmam gerekiyor ama çok korkuyorum ve çok stresliyim kime yaptıracağım onu da bilmiyorum

Back