14 şubatta talihsiz bir olay

Canim alarm sistemi olan magazadan toptan fiyatina perakende alisveris yapamazsin
Sistem olarak pratigi budur bu tur zincir magazalarin, bir yerden kisacak ki ucuz satsin degil mi
Alarmları yok mu bim a101 falan

Bilmiyodum. Çok garip. Bazen ıvır zıvır için uğruyorum ortalıkta birşeyi soracak personel bulamıyorum.

Oradan bir şeyler çalmak çok kolay o halde. Kimse görmez. Çok garip [/QUOTE]
Hayatim boyunca 2 defa bim'e girdim, ikisinde de kasada onumde odeme yapanlara "cantanizdakileri de cikartacak misiniz yoksa polisi mi arayalim" diye sordu kasiyer.
Cok yasaniyor bunlar, duyuyoruz hep :)

Hayatim boyunca 2 defa bim'e girdim, ikisinde de kasada onumde odeme yapanlara "cantanizdakileri de cikartacak misiniz yoksa polisi mi arayalim" diye sordu kasiyer.
Cok yasaniyor bunlar, duyuyoruz hep :)[/QUOTE]
iyi güldüm gece gece

düşünemiyorum başıma geldiğini...yıkabilirim ortalığı. anında eşimi arar buraya gel derim o dürer hesabı :) çok kötü olmuş. hemde çok. şikayetci olun bence. mağaza sorumlularıyla müdür amir yetkili kimse görüşmek istediğinizi söyleyin. internet üzerinden şikayette bulunun vs..

ben olsam magaza müdürünü cagırır kıyameti koparırdım hatta şikayetci olurdum keşke orda öle bırakmasaydınız olayı terbiyesizler hemen şikayetci olun bimden manevi tazminat bile açabilirsiniz sizi düşürdükleri durum için

Bir dahakine ki insaAllah yasamazsiniz aninda cevap verin alistirin kendizi zira musterilerin bakislarindan da rahatsiz olmussunuz kim olsa uzulur ...hakliyken mutlaka hakkinizi savunun gerci insan bir sok geciriyor ama cabuk toparlanmak.lazim bende markete girsem boyle yapsalar sasar.kalirim ama mutlaka savurum aninda bu tarz olaylara aninda cevap verin bakin dert olmus neyseki sonradan konusmussunuz ..guvenlik gorevlisinizde pek hakli bulmadim adam.gibi yapsin isini dikkatli baksin

Bende benzeri bir durum ile karşılaştım. Yani önce bir saniye hanfendi dedi sonra sanırım yüzüm tanıdık geldi. Kusura bakmayın paranoyak olduk. Yani öyle bir durum 'dayız ki hırsızı anlamıyoruz bile. Sizden benden bile iyi giyiniyor bazıları dedi. Dedim senin benim gibi para vermiyor giyinmek için ondan olsa gerek. Evet sinir bozucu ama gerçekten surekli hırsızlık oluyor bim lerde.

Hoş bir olay değil ama artık normal karşılıyorum. Sadece biraz daha insanların ilgisini çekmeden yapılması gerekiyor. Direkt hırsız muamelesi yapmasalar iyi olacak. Ben en çok mağazaya girdiğimde tepeme dikilen göz hapsinde tutan elemanlardan rahatsız oluyorum. Migrosta kozmetik reyonunda. Watsons gratis gibi yerlerde. Herkesi potansiyel hırsız gibi görüyorlar. Ya tamam hadi izle ama en azından kişisel alanıma girecek kadar yapma. Öyle durumlarda elimde ne varsa ilk gördüğüm yere bırakıp söylenerek çıkıyorum.

şunu bilmenizi öneriyorum polis dışında kimse hatta poliste savcılık izni olmadan açamaz çantanızı ya da guvenlik sebebiyle açabilir...

Benim de başıma geldi.
Kendime yeni cüzdan almıştım, onun iç kısmındaki barkodunu çıkarmamışlar aldığım yerde
Tam marketten çıkarken öttü o
Herkes baktı falan bana
Ama unuttum gitti, o kadar mesele etmedim ya
Herkese olabilir
Laptop çantama kadar incelemişlerdi, sonra cüzdanda barkodu görünce söktüler
Özür dilediler falan

personelin tavrı direk çantanızı açın şeklinde bir uslupsa ben o çantayı açar sonrada kafasına geçirirdim.Tamam orada ne olaylar görüyorlardır ama bu uslupla olmamalı

Eskiden o tarz markette çalışmış biri olarak.doğru çok hırsızlık oluyor.hiç tahmin etmediğimiz kişiler neler çalmış sonradan farkediyoruz.ama çalışanın üslubu yanlış.size özel cantanizi açın deme hakkı yada yetkisi yok.insanların içinde bu şekilde küçük düşürücü davranmaya hiç hakkı yok. Genel merkezlerini arayip şikayetçi olun ki kime nasıl davranmaları gerektiğini öğrensin.

ben olsam şikayet ederdim bu muameleyi yapanı.
kimse kusura bakmasın, yok adamın ekmeğiyle oynamayın aman falan da demesin.
işini iyi yapsın o da.
bu çok aşağılayıcı bir durum.
bu olaya benzer bir olayı kardeşim yaşadı, biz şikayetimizi ettik, bize bu muameleyi yapan hakkında gereken de yapıldı.
he yanlış görür bir şey olur ama insan nazikçe söyler gizli bir şekilde bakar çantaya da.

Bende geçen gün gittiğimde markete 6,7 kişi geldiler,kasiyeri sıkıştırdılar,tehdit ettiler,sizin üzülmeniz kızmanız haklı ama kimbilir kaç kişi bu yolla hırsızlık yapıyor.O an kasiyer için çok üzülmüştüm,sonuçta para eksik olsa kendisinden çıkarıyorlar diye.Tabii söyleme şekli bu olmamalıydı,daha gizli bir şekilde olmalıydı,orada sizi tanıyanlar,yanlış anlayanlar da olabilirdi.

Ancak şimdi okuyabildim mesajları..şimdi aklıma geldi yine sinirlendim.öyle bi hale düştüm ki o an.yanı binlerce market var.gerekli önlemleri almiyolar.alarm sistemi vb.ayyy nasıl kötü oldum yanı.gidip konuşmadan belki su an hastaydim.ağlamaktan kendimi zor ifade edebildim.tam kapıda çıkacakken adam kapıda beni bekliyor.evimin yakınında BİM.bugün gidip çikolata alcaktm.sırf bu yüzden gidemedim.tiksindim.eşime bile söylemedim.böyle bi mevzuyu.

Bir de dediğiniz gibi bi yere ya da alışveriş merkezine gidiyrz.pesimize takiliyolar.almaktan bakmaktan tiksiniyrz.bi kere plastik zuccaciye oyuncak satan yere girmişti.aralara girip çıkıyorum hala görevli pesimde yardımcı olmaya cçalışıyor aklı sıra.insan tiksinip bakmak istemiyordu alacağı varsa da almiyo.allah allah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…