• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubatta talihsiz bir olay

Schiller

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
157
44
13
Mrh...bugün çok mutluyum ta ki 2 saat oncesine kadar.çarşıya çıktım eşime hediye bakmak için.en son bimden ıvır zıvır alıp eve geceyim dedim.bisküvi aldım, kasaya doğru gittiğimde paramı kontrol ettim.onu orada bi yere bırakıp çikolata falan aldım. Tam çıkacakken ordan bir görevli cantanizi açın dedi hırsızlık muamelesi yaptı.ben dondu.çantayı elimle açıp gosterdm.bisküvi almistiniz dedi dedim biraktim.kusura bakmayn dedi sonra.
Eve gelince moral sıfır.hayatımda ilk defa böyle bir şey basıma geldi.ağlıyorum o sırada kardeşim aradı konuşamadım.dedi neden şikayet etmedin. Ben kendimi savunamiyorum.
Zoruma giden oradaki müsteriler dönüp bana baktı.utandım.sucsuzken suçlu oldum.kendimi de savunamadim.
Duramadim yerimde aklimda takili kaldi.beni hirsiz sandi, belki de çaldim sandi.Yarım saat sonra geri gittim.o kisiyi bulup gorustüm.ağlamaktan zor konuştum.com zoruma gittiğini,milletin bana baktığını,yaptığınız hiç hoş değildi,kayıtlara bakın dedim,vicdanen rahatsızlık duyduğumu belirttim.
Personel defalarca özür diledi.cantanizi açınca ben başka anladım dedi.ben sizi biliyorum kusura bakmayın.günde kaç kere hirsizlik oluyo.bizi anlayin dedi...
Neyse ki eve geldim artık vicdanım rahat...Allahima şükür.anladım ki kendimizi savunmasak ne durumlara maruz kalıyoruz...

Mrh...bugün çok mutluyum ta ki 2 saat oncesine kadar.çarşıya çıktım eşime hediye bakmak için.en son bimden ıvır zıvır alıp eve geceyim dedim.bisküvi aldım, kasaya doğru gittiğimde paramı kontrol ettim.onu orada bi yere bırakıp çikolata falan aldım. Tam çıkacakken ordan bir görevli cantanizi açın dedi hırsızlık muamelesi yaptı.ben dondu.çantayı elimle açıp gosterdm.bisküvi almistiniz dedi dedim biraktim.kusura bakmayn dedi sonra.
Eve gelince moral sıfır.hayatımda ilk defa böyle bir şey basıma geldi.ağlıyorum o sırada kardeşim aradı konuşamadım.dedi neden şikayet etmedin. Ben kendimi savunamiyorum.
Zoruma giden oradaki müsteriler dönüp bana baktı.utandım.sucsuzken suçlu oldum.kendimi de savunamadim.
Duramadim yerimde aklimda takili kaldi.beni hirsiz sandi, belki de çaldim sandi.Yarım saat sonra geri gittim.o kisiyi bulup gorustüm.ağlamaktan zor konuştum.com zoruma gittiğini,milletin bana baktığını,yaptığınız hiç hoş değildi,kayıtlara bakın dedim,vicdanen rahatsızlık duyduğumu belirttim.
Personel defalarca özür diledi.cantanizi açınca ben başka anladım dedi.ben sizi biliyorum kusura bakmayın.günde kaç kere hirsizlik oluyo.bizi anlayin dedi...
Neyse ki eve geldim artık vicdanım rahat...Allahima şükür.anladım ki kendimizi savunmasak ne durumlara maruz kalıyoruz...
Tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünüzü ama özür dilemiş boş yere üzmeyin artık kendinizi. Emin olun siz ağlayınca o da üzülüp pişman olmuştur

Insanlik hali, calisanlarda gunde kim bilir kac tane hirsizliga sahit oluyor, duruma erken mudahele etmek isterken cuvallamis.
Yerinizde olsam ben de cok uzulurdum ama aglanmaz bu yuzden.
Kendinizi gercek hayatta savunamiyorsaniz ve icinize gercekten dert olduysa genel mudurlukle internet uzerinden ya da telefonla irtibata gecip durumu anlatin, kayitlar izlenir zaten.
Ve bu da size ders olsun, "kendimi savunamam aglarim ki ben" prensibini terk edin ;)

kendinizi daha fazla üzmeyin...yanlış anlaşılma olmuş. mesela ben mng dan hediyelik bir şeyler alıp kapıdan çıkarken ötmüştü görevli geldiğinde ben çoktan çantamı açmıştım bile,meğerse aldıklarımdan birinin zımbırtısını çıkarmamış kasada ki. bu tarz şeyler olabiliyor.ama tabi bu görevlinin de davranış şekli pek hoş değil aç çantayı ne demek soygun yapar ki usluba bak.ayrıca o markette de anlayamadığım şekilde poşet takıntıları var

oyyy kıyamam kız sana,üzülme insanlık hali güzelce cevabını vermişsinde.

Benimde basima geldi magazada kasiyer hata yapmis kapidan ciktim őttu guvenlik ama ben orali olmadim kimsede duymadi farketmedi sanirim kalabaliktan sonra yarin sabah degisim icin gittim girerken ottu yine ben degiscek kiyafeti aldim kasaya gittim guvenlik geldi yaninda bayan dedi elinizdekine bakabilir miyim tabi dedim bu durumu nasil aciklarsiniz dedi ben bir sok kasada insanlar bakiyor dedim ne durumu agzim dikim tutuldu sonradan anladim ve orayı gereken her yere sikayet ettim bastan kendi hatalari akillari nerdeyse sonra beni hirsiz yaptilar bende de suc ilo basta otunce farketmedim uzulmeyin derim

[Haklisiaracroft89, post: 45168920, member: 736589"]takılmayın bu olaya. bende şahit oldum orda zırt pırt hırsızlık yapılıyo. güvenlik önlemleri nasılsa artık. orda çalışanlarda iyice garipleşmişler. üstüne alınma yani özetle[/QUOTE]

Haklisin.alarm sistemi kurmuyolar böyle yapan da yapmayan da aynı duruma dusuyo.personel gösterdi dedi bak bugün bunları yakaladm.bi köşeye atmıştı

[Hiç basıma gelnemisti. Böyle şey.gerçekten çok kötü bir durum.hele de kendini ifade edemeyince.
TE="okis2014, post: 45169761, member: 735635"]Benimde basima geldi magazada kasiyer hata yapmis kapidan ciktim őttu guvenlik ama ben orali olmadim kimsede duymadi farketmedi sanirim kalabaliktan sonra yarin sabah degisim icin gittim girerken ottu yine ben degiscek kiyafeti aldim kasaya gittim guvenlik geldi yaninda bayan dedi elinizdekine bakabilir miyim tabi dedim bu durumu nasil aciklarsiniz dedi ben bir sok kasada insanlar bakiyor dedim ne durumu agzim dikim tutuldu sonradan anladim ve orayı gereken her yere sikayet ettim bastan kendi hatalari akillari nerdeyse sonra beni hirsiz yaptilar bende de suc ilo basta otunce farketmedim uzulmeyin derim[/QUOTE]

Hic

Bende markette telefon aradığım oluyor,kızım su istiyor falan çantalarım zaten kocaman habire daldırıyorum elimi.çok sinirlenirdim herhalde sizin 3 kuruşluk bisküvinize mi kaldım diye. Emin olmadan ama elinde o vardı,çantaya baktı diye okadar kişi içinde yapılmaz o hareket.

[Haklisiaracroft89, post: 45168920, member: 736589"]takılmayın bu olaya. bende şahit oldum orda zırt pırt hırsızlık yapılıyo. güvenlik önlemleri nasılsa artık. orda çalışanlarda iyice garipleşmişler. üstüne alınma yani özetle

Haklisin.alarm sistemi kurmuyolar böyle yapan da yapmayan da aynı duruma dusuyo.personel gösterdi dedi bak bugün bunları yakaladm.bi köşeye atmıştı[/QUOTE]
Canim alarm sistemi olan magazadan toptan fiyatina perakende alisveris yapamazsin ;)
Sistem olarak pratigi budur bu tur zincir magazalarin, bir yerden kisacak ki ucuz satsin degil mi ;)

ben bir kız çocuğunun yanında annesiyle güvenlik görevlileri tarafından hıçkıra hıçkıra ben bi şey çalmadım diye ağlatıldığını gördüm.sonuç ayakkabısının altına barkod yapışmış mağazada gezerken o ötüyormuş.ve bu söylediğim mağaza çok büyük tüm türkiyede şubeleri olan bir avm tipi mağaza.kalabalığın içinde o kızı unutamıyorum hiç. ben bile ağlayacaktım neredeyse. o kadar üzülmüştüm ki.hala arada ayakkabımın altını kontrol ederim bu olaydan sonra.size de çok geçmiş olsun...

Boşver Ada'mın görevi bu. Çok hırsızlık oluyor. Bazen arkadaşım onu yerine bırak lütfen falan diyorlar, ceketine birşey saklayınca. Tüm ürünlere alarm takılmasısınız göre.

Haklisin.alarm sistemi kurmuyolar böyle yapan da yapmayan da aynı duruma dusuyo.personel gösterdi dedi bak bugün bunları yakaladm.bi köşeye atmıştı
Canim alarm sistemi olan magazadan toptan fiyatina perakende alisveris yapamazsin :KK66:
Sistem olarak pratigi budur bu tur zincir magazalarin, bir yerden kisacak ki ucuz satsin degil mi :KK66:[/QUOTE]
Alarmları yok mu bim a101 falan :110:

Bilmiyodum. Çok garip. Bazen ıvır zıvır için uğruyorum ortalıkta birşeyi soracak personel bulamıyorum.

Oradan bir şeyler çalmak çok kolay o halde. Kimse görmez. Çok garip o_O

Insan kendini rencide olmus hissediyor yapmadigi birsey icin. Iki tarafta hakli personelinde cani yanmissa bir kac kere gozlerini acmistir. Belki maasi kesiliyordur bilemiyorum. Allah iftiradan korusun.

Back