14 şubat hediyesi yardım

ghyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
229
284
103
33
gribim bir haftadır ve sevgililer günü yaklaşıyor . dışarı çıkamıyorum pek. napcağımı şaşırdım çünkü alabilceklerimi aldığımı düşünüyorum kızlar. anlamlı bir hediye olsun istiyorum güzel fikirleri olanları bekliyorum aşırı umutsuzum dert mi demeyin aşırı bir stres dert. yardım
** not: cüzdan, kemer ,kol düğmesi, saat ,parfüm, çerçeve almıştım
** kendisi masabaşında görevli buna istinaden fikirde yürütebiliriz ama ne bilmiyorum

Takım tutuyor mu ?

Masabaşı iş diyorsanız, takım elbise ya da ceket falan olabilir bence.
Erkekler işlevsel hediyeleri önemsiyorlar.

Peki masa başında yani iş yerinde nasıl giyiniyor ? Gömlek kravat vs kullanıyor mu ?

Masabaşı iş diyorsanız, takım elbise ya da ceket falan olabilir bence.
Erkekler işlevsel hediyeleri önemsiyorlar.

İş yerinde kahve vs içerken kullanabileceği bir kupa bardak..
Beyaz gömleğiyle giyebileceği beşiktaş kravat..
Yeterli midir ?

fikirleriniz için tşk ederim ama kendisi yeni yeni takımlarını geçen ay aldı kızlar . hani beşiktaş kravat olabilir ama resmi bir işi var kendisinin ayrıca kısa ziyaretler yapıp(günübirlik) dönüyor. sizce alabilir miyim yine de
kahveyi de sevmyor çaysever kendisi

arkadaşlar sevgililer günü için ben de bişeyler bakıyorum. bir çok yerde kampnaya gördüm rowentanın ıpl lazerini aldım. tabi bu kendim için :) kampanya yapmışlar 200 lirayı geçince sevgilinize çiçek gönderiyorlar. hep kocam mı bana çiçek alacak bir kerede böyle olsun dedim :)

bende şimdi gördüm. hatemoğlundan aldım ben hediyeyi kol düğmesi, kravat , mendili takım halindeydi hoşuma gitti aldım. aslında tam içime sinmedi ama son ihtimal aldım işte. yanına da mavi küçük bir ayı aldım elinde küçük hediye kutusu ve içine de kalpli çikolatalar doldurdum. biraz kız işi mi oldu bilemedim verdim, yatağının başına koyarsın dedim bu yılı da böyle atlattık ama yaratıcı güzel anlamlı hediye lazım bir daha sona bırakmayacağım.

çiçekte güzelmiş. aslında sevgi aşk olsun hediye önemli değil ama insan sevdiği olunca istiyor ki en güzeli olsun. ben aradım aradım yine de sanki içime sinmedi bilemedim . sanırım takıntılı mükemmelliyetçiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…