Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bakalım inş hepimiz hamileyizdir :)
test yapcakmısın :)

bakalım inş hepimiz hamileyizdir :)
test yapcakmısın :)
İnsallah canım bekleyim diyorum olmazsa doktora gitmek istiyorum ama 1 yıl dolmadan da gidilmezmis benim arkadaşım 3 ay filan denememis sonra doktora gitmiş idrar yolu iltihabı varmış ilaç kullanmış ve şuan hamile

İlişki oldu ama çocuk için değil normal bı ilişki oldu canım
aynen bekle bakalım adete kadar :)
allah ne zaman kısmet ettiyse o zmn olcak napalm.
kaç ay oldu sizin ?
ben 8 ay olmadı diye gittim baktılar özelde
gerçi bn 8 ayda 3 kmyasal geçrdiğimi söyledim.
belki ondan bakmıştır.:)

10 aylık evliyim canım aynen insallah tabi 8 ayı vajinismus sorunuyla gecti

merhaba kızlar :) benim bat 14 şubattan çok sonra ama sizlere destek olmaya geldim.

inşAllah hepinizde hamilesinizdir. :)
14 şubatta hamilelk haberini vermem imkansız çünkü reglim yeni bitti :)
bende inşAllah eşime nisan ayında ki dogum günüm ve evlilik yıldönümümüz için bebiş haberini veririm.

nezer159 hoşgeldin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :)
bizde sana 14 şubattan snra desteek olmaya devam ederiz o zaman :)
ben o kdr kendimi sürprize kaptırdımki bebiş tişörtü aldım netten özel tasarım üzerine istediğim şeyleri yazdırdım
işyerinde duruyor eve götürmüyorum hergün çıkarıp çıkarıp bakıyorum cok tatlı oldu inşallah Allah 14 şubatta onu vermeyi nasip eder bana sağlıklı ve hayırlı bi bebiş ile :)

canım ya çok güzel bi hediye inşAllah layığıyla eşine armağan edersin :) sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz

bakalım bu ay ne olacak . ben kendime söz verdim bu ay hiç bişey yapmayacağım ilişki hariç tabi :) gününü bile takip etmek istemiyorum canım çünkü bişeyler yapıp uğraş verince beklentiye giriyorsun regl oluncada iyi olmuyor.

onun için hiç düşünmek yok söz verdim kendime gebelige faydası açısından hiç bişey yapmıycam zaten olacağı varsa herşekilde olur. inşAllah en kısa zamanda alırız o güzel haberleri :)

amin canım ama hiç düşünmemek için bu forumada girmemek lazım çünkü bi şeklde belirti vs okuyp kıyas yapıo insan :) dimi

amin canım ama hiç düşünmemek için bu forumada girmemek lazım çünkü bi şeklde belirti vs okuyp kıyas yapıo insan :) dimi
öyle tabi canım :) ama belirtileri görsem bilee aramayacağım kendimde sanki ben daha bekarmışım da szilerlel öylesine konuşuyormuşum gibi :) bak buna ben bile inanmadım ahahh

şaka bi yana gerçekten kıyas yapmıycam :)

Ben geri sayıma başladım son bir haftaya giriyorum bat 8 Şubat 3 gün sonra birer gün arayla testleri yapmaya başlıcam inşallah bu ay o güzel mutluluğu ben de yaşarım

belirtin var mı canım senin folik asit kullanıyor musun
folik asit bayadır kullanıyorum canım.
belirti cok takip etmiyorum ama ara aara kasık ağrısı ve ara ara göğüs ağrım var.
bide 2-3 gündür tansiyonum düşüyo gibi hissediyorum hafif başım dönüyo ( ama bunu sabahları çörek otu yağı içiyorum o yapabilir diye düşünüyorum)
bide akşamları ateş basması oluyor.
tabi bunlar belirti ise bilmiyorum :)

Ben geri sayıma başladım son bir haftaya giriyorum bat 8 Şubat 3 gün sonra birer gün arayla testleri yapmaya başlıcam inşallah bu ay o güzel mutluluğu ben de yaşarım
bat günümüz aynı
bende cumartesi doktora gitmişken beta hcg baktırcam eğer 5 ve üzeri birşey çıkarsa hafta içi beraber yaparz idrar testlerini koyulaşma varmı diye :)
sen yumurtlama haftasını iyi değerlendirdinmi canım adetlerin düzenlimidir ?
bn günü gününe olurum adet tıkır tıkır masallah ama bu ay olmasın gelmesin

canım inşAllahhh bebişin seninledir.
belirtide olabilir bunlar ama tam bilmiyorum . zaten klasik bi söz var adet ve gebelik belirtsi birbirinin aynısıdır diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…