- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
bakalım inş hepimiz hamileyizdir :)Ay maşallah canım işte pek belirti yok gibi kaşıntı çok ve sebep bulamiyorum ara ara belimin .sağ bazende sol tarafına sızı girip çıkıyor bide karnımda kıpır kıpır kalp atışı gibi oluyor eşimin dokunmasını da istemiyorum niye böyle bilmiyorum
yumurtlama döneminde hiç olamadımı ?Bide takvime göre yumurtlama günü geçtikten 3 gün sonra bı kere ilişki oldu afedersiniz böylede olurmu bilmiyorum hiç valla
İnsallah canım bekleyim diyorum olmazsa doktora gitmek istiyorum ama 1 yıl dolmadan da gidilmezmis benim arkadaşım 3 ay filan denememis sonra doktora gitmiş idrar yolu iltihabı varmış ilaç kullanmış ve şuan hamilebakalım inş hepimiz hamileyizdir :)
test yapcakmısın :)
İlişki oldu ama çocuk için değil normal bı ilişki oldu canımyumurtlama döneminde hiç olamadımı ?
İlişki oldu ama çocuk için değil normal bı ilişki oldu canım
aynen bekle bakalım adete kadar :)İnsallah canım bekleyim diyorum olmazsa doktora gitmek istiyorum ama 1 yıl dolmadan da gidilmezmis benim arkadaşım 3 ay filan denememis sonra doktora gitmiş idrar yolu iltihabı varmış ilaç kullanmış ve şuan hamile
10 aylık evliyim canım aynen insallah tabi 8 ayı vajinismus sorunuyla gectiaynen bekle bakalım adete kadar :)
allah ne zaman kısmet ettiyse o zmn olcak napalm.
kaç ay oldu sizin ?
ben 8 ay olmadı diye gittim baktılar özelde
gerçi bn 8 ayda 3 kmyasal geçrdiğimi söyledim.
belki ondan bakmıştır.:)
o zaman olr canım daha yeniymiş :)10 aylık evliyim canım aynen insallah tabi 8 ayı vajinismus sorunuyla gecti
merhaba kızlar :) benim bat 14 şubattan çok sonra ama sizlere destek olmaya geldim.
inşAllah hepinizde hamilesinizdir. :)
14 şubatta hamilelk haberini vermem imkansız çünkü reglim yeni bitti :)
bende inşAllah eşime nisan ayında ki dogum günüm ve evlilik yıldönümümüz için bebiş haberini veririm.
canım ya çok güzel bi hediye inşAllah layığıyla eşine armağan edersin :) sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiznezer159 hoşgeldin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :)
bizde sana 14 şubattan snra desteek olmaya devam ederiz o zaman :)
ben o kdr kendimi sürprize kaptırdımki bebiş tişörtü aldım netten özel tasarım üzerine istediğim şeyleri yazdırdım
işyerinde duruyor eve götürmüyorum hergün çıkarıp çıkarıp bakıyorum cok tatlı oldu inşallah Allah 14 şubatta onu vermeyi nasip eder bana sağlıklı ve hayırlı bi bebiş ile :)
amin canım ama hiç düşünmemek için bu forumada girmemek lazım çünkü bi şeklde belirti vs okuyp kıyas yapıo insan :) dimicanım ya çok güzel bi hediye inşAllah layığıyla eşine armağan edersin :) sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz
bakalım bu ay ne olacak . ben kendime söz verdim bu ay hiç bişey yapmayacağım ilişki hariç tabi :) gününü bile takip etmek istemiyorum canım çünkü bişeyler yapıp uğraş verince beklentiye giriyorsun regl oluncada iyi olmuyor.
onun için hiç düşünmek yok söz verdim kendime gebelige faydası açısından hiç bişey yapmıycam zaten olacağı varsa herşekilde olur. inşAllah en kısa zamanda alırız o güzel haberleri :)
öyle tabi canım :) ama belirtileri görsem bilee aramayacağım kendimde sanki ben daha bekarmışım da szilerlel öylesine konuşuyormuşum gibi :) bak buna ben bile inanmadım ahahhamin canım ama hiç düşünmemek için bu forumada girmemek lazım çünkü bi şeklde belirti vs okuyp kıyas yapıo insan :) dimi
tamam bakalımöyle tabi canım :) ama belirtileri görsem bilee aramayacağım kendimde sanki ben daha bekarmışım da szilerlel öylesine konuşuyormuşum gibi :) bak buna ben bile inanmadım ahahh
şaka bi yana gerçekten kıyas yapmıycam :)
belirtin var mı canım senin folik asit kullanıyor musuntamam bakalım
İnşallah canım benimo zaman olr canım daha yeniymiş :)
folik asit bayadır kullanıyorum canım.belirtin var mı canım senin folik asit kullanıyor musun
bat günümüz aynıBen geri sayıma başladım son bir haftaya giriyorum bat 8 Şubat 3 gün sonra birer gün arayla testleri yapmaya başlıcam inşallah bu ay o güzel mutluluğu ben de yaşarım
canım inşAllahhh bebişin seninledir.folik asit bayadır kullanıyorum canım.
belirti cok takip etmiyorum ama ara aara kasık ağrısı ve ara ara göğüs ağrım var.
bide 2-3 gündür tansiyonum düşüyo gibi hissediyorum hafif başım dönüyo ( ama bunu sabahları çörek otu yağı içiyorum o yapabilir diye düşünüyorum)
bide akşamları ateş basması oluyor.
tabi bunlar belirti ise bilmiyorum :)
inşallah canım ya o bebiş tişörtünü eşime verebilmeyi cok cok istiyorum :)canım inşAllahhh bebişin seninledir.
belirtide olabilir bunlar ama tam bilmiyorum . zaten klasik bi söz var adet ve gebelik belirtsi birbirinin aynısıdır diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?