- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Evet canım kuruyunca dahada belirginleşti hatta ama bkalım 4 5 gün sonra tekrar test yapıcam silikmi koyumu yada hiç mi yok görücez:)canim bir hafta gecmesine ragmen baya koyu testin
Bakalım bekleyip göreceğiz o zaman dualarlaAynen bende aynı durumdayım valla
kan testi yaptırsanız cıkar aslında varsaMerhaba kizlarr bizde 7 8 aydır bebek istiyoruz hormonlarim da temiz çıktı geçen ay baktirdim benim bat düzenlidir her zaman ama bu defa yarın bugün 6. gün ve hala gelmedi bu sabah test yaptim negatif çıktı mide bulantısı koku hassasiyeti bel ve kasik ağrısı geçen hafta da kasığımda batmalar oluyordu goguslerim de de hassasiyet var bazen sizliyo gibi sanırım bütün belirtiler var neredeyse ama iki tane test yaptim hatta birisini bu sabah yaptim negatif çıktı inşallah ki hepimiz bekledigimiz müjdeli haberimizi alırız biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Günaydın merhabalar, başlık çok dikkatimi çekti. Cok güzel bir başlık olmuş :) bende pko'yum ve bebek hayaliyle yanıp tutusanlardanim. İnşallah bu topik bana da sizlerede uğurlu gelir. Adet olunca hiç olmazsa bat beklemesi oluyor. Benim gibi düzensiz olanlar malesef yasayamiyoruz böyle heyecanları. Her adet gecikmesi umut benim için. Bende Şubat ayının uğuruna inanıyorum.günaydın kızçeler :)
bata kaldı benim için 9 :)
ama ilk geri sayımım bu cumartesi. doktor randevum var (progesteron için)
beta hcg de bakcaz umarım 5 ve üzeri birşeyler cıkar ve daha heycanla beklerim batı :)
hoşgeldiniz inşallah uğurlu gelir hepimize evetGünaydın merhabalar, başlık çok dikkatimi çekti. Cok güzel bir başlık olmuş :) bende pko'yum ve bebek hayaliyle yanıp tutusanlardanim. İnşallah bu topik bana da sizlerede uğurlu gelir. Adet olunca hiç olmazsa bat beklemesi oluyor. Benim gibi düzensiz olanlar malesef yasayamiyoruz böyle heyecanları. Her adet gecikmesi umut benim için. Bende Şubat ayının uğuruna inanıyorum.
Aranıza katiliyim :)
Kızlar kaşıntı da bı belirtimi çok kaşıntı var sebepsiz ineternette hamilelik belirtisi diyor bı de size sorayım dedimhoşgeldiniz inşallah uğurlu gelir hepimize evet
adetler düzensizya ovulasyon testi fln yaptınızmı yumurtlama tespit i için?
yada herhngi bi kür fln pco için :)
bat hiç belli değilmi tarihi şuan ?
ben duymadım kaşıntının belirti oldugunu ama bilemedim :)Kızlar kaşıntı da bı belirtimi çok kaşıntı var sebepsiz ineternette hamilelik belirtisi diyor bı de size sorayım dedim
Regl takviminde de belirtilerde kaşıntı var bu kaç gündür sebepsiz kaşıntı var anlamadım bendeben duymadım kaşıntının belirti oldugunu ama bilemedim :)
inş bebiştendr :) kaç kldı bataRegl takviminde de belirtilerde kaşıntı var bu kaç gündür sebepsiz kaşıntı var anlamadım bende
İnşallah yaa :) takvime göre 6 gün kaldiinş bebiştendr :) kaç kldı bata
az kalmış benimde 9 kaldı :)İnşallah yaa :) takvime göre 6 gün kaldi
Ayy hadi inşallah hayırlısı :)az kalmış benimde 9 kaldı :)
Canım benimde geçen ay kadar belirtim yok takvime göre 5 gün kaldı bende yaptirsam beta HCG olurmu kigünaydın canlarım
bugun bata 8 kaldı :)
beta hcg ve progesteron testinede son 2 :)
cumartesi sabahı gidip yaptırcam. bakalım progesteron kaç çıkacak beta hcg kaç çıkacak cok meraktayım:)
belirti sayılabilck çok bişeyim yok nadirn kasık ağrısı nadiren göğüs ağrısı o kdr:)
bide 2-3 gündür tansiyonum düşük gibi arada başım dönüyor ama çok hafif.
bu çörek otu yağından kaynaklı olabilirmi diye düşünüyorum ama bilemedim
Hadi hayırlısı meraktayim senin içinde canımCanım benimde geçen ay kadar belirtim yok takvime göre 5 gün kaldı bende yaptirsam beta HCG olurmu ki
ben yaptırcagım gün 6 kalmış olcak :)Canım benimde geçen ay kadar belirtim yok takvime göre 5 gün kaldı bende yaptirsam beta HCG olurmu ki
Ay maşallah canım işte pek belirti yok gibi kaşıntı çok ve sebep bulamiyorum ara ara belimin .sağ bazende sol tarafına sızı girip çıkıyor bide karnımda kıpır kıpır kalp atışı gibi oluyor eşimin dokunmasını da istemiyorum niye böyle bilmiyorumben yaptırcagım gün 6 kalmış olcak :)
yaptırsan varsa cıkar ama sen bilirsin
benim kuzenim adetne 1 hafta varken öğrendi değeri 24 tü doğurdu bile:)
Bide takvime göre yumurtlama günü geçtikten 3 gün sonra bı kere ilişki oldu afedersiniz böylede olurmu bilmiyorum hiç vallaAy maşallah canım işte pek belirti yok gibi kaşıntı çok ve sebep bulamiyorum ara ara belimin .sağ bazende sol tarafına sızı girip çıkıyor bide karnımda kıpır kıpır kalp atışı gibi oluyor eşimin dokunmasını da istemiyorum niye böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?