Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 14şubat :KK66: ama bu ay değerlendirme işi olmuyor yumurtlama günüm geçiyor bile.. pazartesi günü sanırım çatladı o gün akıntının renrgi kahverengi gibi geldi o gün çatladı sanırım..
bi yerde görmüştüm mesajını eşin yumurtlama döneminde şehir dışındaydı snrım:)
olsun bidahaki ay olur inşallah:)

Günaydın kızçeler
Dün gece rüyamda kuyumcu gördüm anlamı bekarlara evlilik evlilere bebişmiş :KK70:
Hadi inşallah :KK70:
Yumurtlama dönemi bitti artık sayıcaz geri geri:)
Doktorum adetin 23. Günü gel progesteron bakalım demişti.
Oda haftaya bugun oluyor haftaya cumartesi gidip baktırcam verimli
bi yumurtlama olmuşmu:)
Belki beta hcg de bakar doktor bata 6 kalmış olacak haftaya cumartesi.
Benim kuzenim bata 1 hafta varken öğrenmişti kanda 24 tü değeri.
Doğurdu bile :KK70:
İnşallah hamilesinizdir ben rüya da bile görmüyorum :) benim bata 9 gün var bakalım inşallah güzel haberler veririz burda

bi yerde görmüştüm mesajını eşin yumurtlama döneminde şehir dışındaydı snrım:)
olsun bidahaki ay olur inşallah:)

Ben memlekete geldim eşimde cumartesi günü geldi de işte anne baba yanı o iş olmuyor pek :( nasip hayırlısı tam denk gelmiş bu ay bat tarihim :))

benmde 10 gün var:)
inşllah önce siz sonra bn o güzel haberi verebiliirim:)
Erken gebelik testleri aldım 4 Şubat'tan itibaren birer gün arayla test yapıcam .ateş ölçer aldım bugün 36.7 her yükselişte mutlu oluyorum bakalım . Ve 8 Şubat eşimin doğum günü bat da 8 Şubat yani hem sevgililer günü ve süper bir doğum günü sürprizi hazırladım kafamda inşallah uygulamak nasip olur. Valla çift çizgiyi gördüğüm de hemen buralara yazarım . Allah isteyen herkese nasip etsin hamile olduğumu düşününce bile heycanlaniuorum

Erken gebelik testleri aldım 4 Şubat'tan itibaren birer gün arayla test yapıcam .ateş ölçer aldım bugün 36.7 her yükselişte mutlu oluyorum bakalım . Ve 8 Şubat eşimin doğum günü bat da 8 Şubat yani hem sevgililer günü ve süper bir doğum günü sürprizi hazırladım kafamda inşallah uygulamak nasip olur. Valla çift çizgiyi gördüğüm de hemen buralara yazarım . Allah isteyen herkese nasip etsin hamile olduğumu düşününce bile heycanlaniuorum
Valla süper hem sevgililer günü hm doğum günü :)
bende bi çılgınlık yaptım internetten özel tasarım bebek tişörtü aldım :KK57:
sürprizde kullanmak iiçin. niye böyle bişey yaptm hala bilmiyorum.
eve götürmicem eşim görmesin diye iş yernd saklıcam odada. :D
inşallah nasip olurda 14 şubatta veririm eşime.
hayatımda ilk defa böle bişi yaptım resmen doğmamış cocuga don biçtim :D
sizin hayalinizdeki sürpriz ne ? çalışıyormusunuz bide :)

Valla süper hem sevgililer günü hm doğum günü :)
bende bi çılgınlık yaptım internetten özel tasarım bebek tişörtü aldım :KK57:
sürprizde kullanmak iiçin. niye böyle bişey yaptm hala bilmiyorum.
eve götürmicem eşim görmesin diye iş yernd saklıcam odada. :KK70:
inşallah nasip olurda 14 şubatta veririm eşime.
hayatımda ilk defa böle bişi yaptım resmen doğmamış cocuga don biçtim :KK70:
sizin hayalinizdeki sürpriz ne ? çalışıyormusunuz bide :)
Ben şu ara çalışmıyorum. Eğer hamileysem 8 Şubat sabahı eşime bebeğimizin ağzından bi mektup yazıcam ama bebeğimizin ağzından olduğunu mektubun sonunda öğrensin istiyorum . Ben de şimdiden mektup taslakları oluşturdum . Kalkar kalkmaz mektubu okusun istiyorum ya da mektubu ptt ye veririm postada gelir senin adına gelmiş vs derim yaa kafamda daha bi sürü şey geçiyor . Sonra hazırladığım mükellef kahvaltıya otururuz +1 tabakda koyarım masaya valla tişörtte güzel fikir :) biz dereyi görmeden paçayı sıvayanlarız:))))

Ben şu ara çalışmıyorum. Eğer hamileysem 8 Şubat sabahı eşime bebeğimizin ağzından bi mektup yazıcam ama bebeğimizin ağzından olduğunu mektubun sonunda öğrensin istiyorum . Ben de şimdiden mektup taslakları oluşturdum . Kalkar kalkmaz mektubu okusun istiyorum ya da mektubu ptt ye veririm postada gelir senin adına gelmiş vs derim yaa kafamda daha bi sürü şey geçiyor . Sonra hazırladığım mükellef kahvaltıya otururuz +1 tabakda koyarım masaya valla tişörtte güzel fikir :) biz dereyi görmeden paçayı sıvayanlarız:))))
umarım dereyide görürüz boşuna sıvanmış olmaz paçalar :D
benm yaptırdıgım tişörtte çok tatlış allah nasip eder inşallah verebilirim :emir_bebek:
senin fikrinde cok hoşmuş. ama biz 14 şubatta muhakkak yemeğe vs gideriz bn orda ona hediye almış gibi vermeyi planlıyorum :)
olmazsada başka ay verirm artık napalım:)

Eklentiler

• 881E4AC7-3661-4526-A633-704240FA3A0B.jpeg
    881E4AC7-3661-4526-A633-704240FA3A0B.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 34
umarım dereyide görürüz boşuna sıvanmış olmaz paçalar :KK70:
benm yaptırdıgım tişörtte çok tatlış allah nasip eder inşallah verebilirim :emir_bebek:
senin fikrinde cok hoşmuş. ama biz 14 şubatta muhakkak yemeğe vs gideriz bn orda ona hediye almış gibi vermeyi planlıyorum :)
olmazsada başka ay verirm artık napalım:)
İnşallah o mutluluğu bizlerde yaşarız henüz yaşama ihtimali bile bize neler yaptırıyor gerçeği kim bilir nasıl güzeldir

bende akıntı cok az var ama kasık ağrısı ve özellkle bugn cok oldu iğne batması gibi böle karıncalanma gibi bilemedim :KK70:
Ya kasık ağrısı bende de oluyor ama o çocuk düşündüğümüzden beri var o yüzden onu belirti diye almadım ne yalan söyleyeyim bi yanım bi sürü belirti buluyo diğer yanım çok umutlanmamam için elinden geleni yapıyor

Back