- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
valla bilemedim kanda baktırın isterseniz o kesin çünkü.evet normalde düzenli, geçen ay da bi 4 gün gecikmişti. zaten ilk 3 günü saymıyorum herkesin adetinde 3 gün aksama normaldir ama bu kadar bilmiyorum..
canim normal gebelik testi yaptinmi ignenin etkisi gecmismiBende asilama yaptim 8i test gunum heyecan dogrukta :)
Canım bende geçen hafta çarşamba günü çatlatma iğnesi olmuştum bugun test yaptım hala pozitifcanim normal gebelik testi yaptinmi ignenin etkisi gecmismi
Canım batma hamilelik belirtisidr diyorlar genelde inş seninde öyledir :)kızlar şuan bi yarım saattir sağ kasıgım fena sızlıyor iğne gibi batıorrr
acaba bebiş çalışmalarımı yoksa sağ yumurtalıkta poliikistik görünümü var demişti doktor o ağrı yaparmıki ?
ama polikistik over değilim hormonlarımda hiç bişi yok sadece polikistik görünümü var
ay hadi inşallah yaaa :)Kızlar benimde bat 10 gün kaldı:) G gamzeli_bebis eğer çift çizgiyi görürsem bende 14 şubata kadar beklemeyi düşünüyorum :)
ay inşallah yaa :) hayırlısıyla tabiCanım batma hamilelik belirtisidr diyorlar genelde inş seninde öyledir :)
Evet canım 1.5 yıldır evliyiz pko vardı bende ultrason temiz fakat lh hep yüksekti onu düşürdük yine olmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk defa bat o bekliyorum şimdi :)ay hadi inşallah yaaa :)
ilk bebişmi olcak :)
umarım 14 şubata o güzel süprizleri yapabiliriz :)Evet canım 1.5 yıldır evliyiz pko vardı bende ultrason temiz fakat lh hep yüksekti onu düşürdük yine olmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk defa bat o bekliyorum şimdi :)
26si yapmisdim baya baya cift cizgiydi igne etkisinden bir kaz gun sonra yapicam tekrar bol bol su iciyorum :canim normal gebelik testi yaptinmi ignenin etkisi gecmismi
canim buraya atarmisin resmini silikmi baya koyumu halaCanım bende geçen hafta çarşamba günü çatlatma iğnesi olmuştum bugun test yaptım hala pozitif
Benimde bat 5 Şubat çok heyecanlıyımcanim buraya atarmisin resmini silikmi baya koyumu hala
hoşgeldin aramza :)Benimde bat 5 Şubat çok heyecanlıyım
Hosbulduk canım bacak ağrısı kas ağrıları baş ağrım hafif donme oluyo bazen ara ara bulantı oluyor sanki koku duyuyorum hassaslastim iyice eşimin dokunmasına bile dayanamıyorum ateş basıyor bazen sarı akıntı minik minik kahverengi leke var bel ağrım var hemen uykum geliyor alt karnım şişti acaba hamilelik mi bilmiyorumhoşgeldin aramza :)
belirtin varmı peki hiç:)
valla senin bayaaa bayaaa belirtin var:)Hosbulduk canım bacak ağrısı kas ağrıları baş ağrım hafif donme oluyo bazen ara ara bulantı oluyor sanki koku duyuyorum hassaslastim iyice eşimin dokunmasına bile dayanamıyorum ateş basıyor bazen sarı akıntı minik minik kahverengi leke var bel ağrım var hemen uykum geliyor alt karnım şişti acaba hamilelik mi bilmiyorum
İlk Bebek olcak ikinci denemem ilk denememde sayamayacagim kadar belirtim vardı adetim 3 gün gecikti teste silik çıktı kanda çıkmadı adet olmuştum insallah bu sefer olur bu sefer dikkat etmedim günlere filan ama şu an bacaklarını karnıma doğru çekerken ağrıyor karnimvalla senin bayaaa bayaaa belirtin var:)
inş bebiştir.
ilk bebekmi olacak bide ne kdrdır istiyonuz
inşallah bebiştir :)İlk Bebek olcak ikinci denemem ilk denememde sayamayacagim kadar belirtim vardı adetim 3 gün gecikti teste silik çıktı kanda çıkmadı adet olmuştum insallah bu sefer olur bu sefer dikkat etmedim günlere filan ama şu an bacaklarını karnıma doğru çekerken ağrıyor karnim
Amin inşallah canım beniminşallah bebiştir :)
hepimiz için hayırlısı olsun :)
kızlar merhaba yumurtlama dönemim bitmek üzere geri sayım başlıyacak birlikte sayalımmı :)
bat 8 şubat.
adetin 7. 10. 12. 14. günü değerlendirildi bugun 15. gün 16 18 20 de değerlendirirz diye düşünüyorum.
14 subat hediyemiz çift çizgi olur inşallah
kesin kural : en erken test bat günü :)
bu ay denediklerim
aç karnına çörek otu yağı.
ve diyet spor :)
çünkü insülin direnci dışında bütün hormonlarım normal çıktı. doktorum şekersiz yaşam ve spor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?