Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet normalde düzenli, geçen ay da bi 4 gün gecikmişti. zaten ilk 3 günü saymıyorum herkesin adetinde 3 gün aksama normaldir ama bu kadar bilmiyorum..
valla bilemedim kanda baktırın isterseniz o kesin çünkü.
bide bu ay kızkardeşimin(bekar) adeti 6 gün geç geldi
mevsimselde arada böyle şeyler oluyor sanırım
bende hiç olmaz saat gibi tıkır tıkırdır masallah keşke benim gecikse :D
ama boş gecikme değil tabi bebişli :emir_bebek:

kızlar şuan bi yarım saattir sağ kasıgım fena sızlıyor iğne gibi batıorrr :KK57:
acaba bebiş çalışmalarımı yoksa sağ yumurtalıkta poliikistik görünümü var demişti doktor o ağrı yaparmıki ?
ama polikistik over değilim hormonlarımda hiç bişi yok sadece polikistik görünümü var

kızlar şuan bi yarım saattir sağ kasıgım fena sızlıyor iğne gibi batıorrr :KK57:
acaba bebiş çalışmalarımı yoksa sağ yumurtalıkta poliikistik görünümü var demişti doktor o ağrı yaparmıki ?
ama polikistik over değilim hormonlarımda hiç bişi yok sadece polikistik görünümü var
Canım batma hamilelik belirtisidr diyorlar genelde inş seninde öyledir :)

hoşgeldin aramza :)
belirtin varmı peki hiç:)
Hosbulduk canım bacak ağrısı kas ağrıları baş ağrım hafif donme oluyo bazen ara ara bulantı oluyor sanki koku duyuyorum hassaslastim iyice eşimin dokunmasına bile dayanamıyorum ateş basıyor bazen sarı akıntı minik minik kahverengi leke var bel ağrım var hemen uykum geliyor alt karnım şişti acaba hamilelik mi bilmiyorum

Hosbulduk canım bacak ağrısı kas ağrıları baş ağrım hafif donme oluyo bazen ara ara bulantı oluyor sanki koku duyuyorum hassaslastim iyice eşimin dokunmasına bile dayanamıyorum ateş basıyor bazen sarı akıntı minik minik kahverengi leke var bel ağrım var hemen uykum geliyor alt karnım şişti acaba hamilelik mi bilmiyorum
valla senin bayaaa bayaaa belirtin var:)
inş bebiştir.
ilk bebekmi olacak bide ne kdrdır istiyonuz

valla senin bayaaa bayaaa belirtin var:)
inş bebiştir.
ilk bebekmi olacak bide ne kdrdır istiyonuz
İlk Bebek olcak ikinci denemem ilk denememde sayamayacagim kadar belirtim vardı adetim 3 gün gecikti teste silik çıktı kanda çıkmadı adet olmuştum insallah bu sefer olur bu sefer dikkat etmedim günlere filan ama şu an bacaklarını karnıma doğru çekerken ağrıyor karnim

İlk Bebek olcak ikinci denemem ilk denememde sayamayacagim kadar belirtim vardı adetim 3 gün gecikti teste silik çıktı kanda çıkmadı adet olmuştum insallah bu sefer olur bu sefer dikkat etmedim günlere filan ama şu an bacaklarını karnıma doğru çekerken ağrıyor karnim
inşallah bebiştir :)
hepimiz için hayırlısı olsun :)

kızlar merhaba yumurtlama dönemim bitmek üzere geri sayım başlıyacak birlikte sayalımmı :)
bat 8 şubat.
adetin 7. 10. 12. 14. günü değerlendirildi bugun 15. gün 16 18 20 de değerlendirirz diye düşünüyorum.
14 subat hediyemiz çift çizgi olur inşallah :emir_bebek::emir_bebek:
kesin kural : en erken test bat günü :) :KK45:
bu ay denediklerim
aç karnına çörek otu yağı.
ve diyet spor :)
çünkü insülin direnci dışında bütün hormonlarım normal çıktı. doktorum şekersiz yaşam ve spor dedi:sinirli:

Benimde bat 14şubat ;) ama bu ay değerlendirme işi olmuyor yumurtlama günüm geçiyor bile.. pazartesi günü sanırım çatladı o gün akıntının renrgi kahverengi gibi geldi o gün çatladı sanırım..

Back