Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şizofrenlik bikenara ben günler geçmiyor diye kafayı yemek üzereyim. :işsiz: Bat gününü nasıl bekleyecegimi sasırdım :KK53:
:110:Kızlar çok enterasan birsey sorucam, çünkü daha önceki aylarımda asla böyle birsey olmadığına eminim.
Akıntı(hafif) ve kasık batması haricinde çok tuhaf birsey farkettim, normalde adet olurken göğüslerimiz tabiki acıyor şişiyor burda sıkıntı yok, ama dün şöyle birsey farkettim göğüs uçlarımı 2 Parmak arasına alınca acıyor, ve asla bu Benim adet belirtilerim arasında degil.
Psikolojik mi bilmiyorum ama sizlerde de aynı durum söz konusu mu? :işsiz:
Sorma normalde çabucak geçen haftalar bata sayarken çakılıp kalıyor sanki :)
Ben battan önce önümüzdeki cumartesiyi bekliyorum. 23. Gün progesteron bakalın demişti doktorum. Ona bakarken beta hcg de baktırcam bata 6 kalmiş olacak gebelik varsa düşükte olsa bi değer cıkar diyorum.
Belirtiler içinde bişi diyemiyorum canım bende diğer aylar cok belirti yaşayıp adet oldugum oldu :(
Ama umarım seninki hamilelik belirtisidir:)

Sorma normalde çabucak geçen haftalar bata sayarken çakılıp kalıyor sanki :)
Ben battan önce önümüzdeki cumartesiyi bekliyorum. 23. Gün progesteron bakalın demişti doktorum. Ona bakarken beta hcg de baktırcam bata 6 kalmiş olacak gebelik varsa düşükte olsa bi değer cıkar diyorum.
Belirtiler içinde bişi diyemiyorum canım bende diğer aylar cok belirti yaşayıp adet oldugum oldu :KK43:
Ama umarım seninki hamilelik belirtisidir:)

Progesteron u doktorun tam neyden sonra kullanmanı istedi canım?
Ya ben hiç muayne de olmadım 2.deneme diye ama kırmızıları görürsem ilk işim bi kontrole gitmek olucak, tam olarak ne demeliyim doktora sizce? Gerekli tetkiklere baksın diye, ilk etapta devlete gidicem zaten.
İnsallah hayırlı haberler verirsin bizee:anneadayı:

Progesteron u doktorun tam neyden sonra kullanmanı istedi canım?
Ya ben hiç muayne de olmadım 2.deneme diye ama kırmızıları görürsem ilk işim bi kontrole gitmek olucak, tam olarak ne demeliyim doktora sizce? Gerekli tetkiklere baksın diye, ilk etapta devlete gidicem zaten.
İnsallah hayırlı haberler verirsin bizee:anneadayı:
Canım progesteron kullanmıcam o hormona bakcakk kaliteli bi yumurtlama olmuşmu die.
Valla bn gidince korunmuyorz ama hamile kalamadım dedim biz özele gittik ulrrasonla baktı kan değerlerime baktı vs

Canım progesteron kullanmıcam o hormona bakcakk kaliteli bi yumurtlama olmuşmu die.
Valla bn gidince korunmuyorz ama hamile kalamadım dedim biz özele gittik ulrrasonla baktı kan değerlerime baktı vs

Devlette çok güvendiğim bi doktor var Oyuzden bende ona gitmek istiyorum, bakalım artık kırmızıları görmeyelim de gitmeye gerek kalmasın insallah, güzel güzel haberler verelim bu ay

kızlar naber
bizde yumurtlaama bitti artık beklemedeyiz :)
umarım tüm kurdugumuz hayaller bu ay gerçek olur :)
8 inde adet olmazsam 14 üne kdr kendimi tutup eşime süpriz yapıcam:)
o arada adet olmuş gibi davranırım :)
allahım nasip eder inşallah ya çift çizgi test çubugu bebek patiği bide not tamam işte:)

kızlar bat geçeli bugun 8 gün oldu en son 3 gün önce test yaptım evde negatif çıktı bugun inanılmaz belim ağırıyor başka hiç adet belirtisi yok. kaç gün sonra tekrarlıyım testi

Back