Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim ol derde olur bol bol dua ediyorum. Bugun 3.gün hic belirti yok sadece akinti var ama akinti bende yilin 365günü oluyor.
Rabbim dualarimizi kabul etsin canim.belirtin olmayadabilir.ben Hic belirti yasamadim son asilamamda hatta agladim sanirim olmadi diye,bir baktim pozitif cikti,cok mutlu olduk.asla ümidini Kesme canim.hepimize herseyin hayirlisini versin insallah.

Rabbim dualarimizi kabul etsin canim.belirtin olmayadabilir.ben Hic belirti yasamadim son asilamamda hatta agladim sanirim olmadi diye,bir baktim pozitif cikti,cok mutlu olduk.asla ümidini Kesme canim.hepimize herseyin hayirlisini versin insallah.

Insallah canim sende saglikla kucagina alirsin insallah

Yok canm ama bidaha yaşarsam inşallah yaşamam doktora sölicem araştralın diye
Canim 3 kimyasalin nedeni arastirildimi. Benimde 3 kimyasal oldu.genetik test yapildi bu ay pirtilasma problemi cikti.bosu bosuna kimyasal yasamisim. Simdi coraspin kullaniyorum gebe kalabilirsemde hergün kan sulandirici igne olucam.[/QUOTEdie

Yok canm ama bidaha yaşarsam inşallah yaşamam doktora sölicem araştralın diye

Normalde 2 kimyasaldan sonra test yapiliyor bunu doktorunun söylemesi lazimdi.ilaci sadece 1 tane aspirin bence birdaha yasamadan doktoruna sor en azindan belki tedbir amacli coraspine baslatir..rabbim bir daha yasatmasin

O zamn önce senin için sevncz inşallh:KK200:

Amin :KK200: Allahım her isteyene nasip etsin :anneadayı: 2aydır istiyoruz bizde, adetlerim çok düzenli ama ilkkez merakımdan ovulasyon testi kullandım bu ay, 21’inin gecesi yumurtam catladı. 19’undan 22’ sine kadar her aksamı değerlendirdik. Ay ama buna rağmen hiçbirsekilde unudum yok valla:110:
Şubat bebişlerimiz olsa negüzeldi olurdu hepimizin:anneadayı:

Amin :KK200: Allahım her isteyene nasip etsin :anneadayı: 2aydır istiyoruz bizde, adetlerim çok düzenli ama ilkkez merakımdan ovulasyon testi kullandım bu ay, 21’inin gecesi yumurtam catladı. 19’undan 22’ sine kadar her aksamı değerlendirdik. Ay ama buna rağmen hiçbirsekilde unudum yok valla:110:
Çok güzel olurdu hemdee :)

Amin canm okcak ya bn inanıyorum:)

Okunadımm canm ne uzerıne:)
Surekli olarak istedigimiz seyleri dusunub negativi atmaq ayni zamanda mesala ben su iste calismak istemiyorum diyilde bu iste calsnaj istyorumu dusunmemizi soyluyo yani biseyu istemiyosak ona odaklanmayip asil istediyimize odaklanmali oldugumuzu soyluyor :)

Şbatta bebiş istiyorun o zamn :KK70:
Aynen :) birde birseyin hayalini kurarken onun gelecekte olucagini digilde suan oldugunu neler hiss etdigini o ani yasamani surekli beyninde canlandirmamizi mesala ben simdiden ortalkda kosturan cocuklar disunuyorum ve bunun olacagina cok inanmamiz gerektiyini vallah bi yerden sonra qaliba sizifrene baglariz :) en iyisi izle ve kendi hayatina uygula bakalim ben yapa bilecegim kadariyla uygulamaya calisacagim :)

Aynen kizlar belkide ise yarar hatda boyle dusunmemiz bile yalnis kesinlikle ise yarayacak hepimizin karninda bir parcamizin buyudugunu dusunub ona inanalim :)

Aynen kizlar belkide ise yarar hatda boyle dusunmemiz bile yalnis kesinlikle ise yarayacak hepimizin karninda bir parcamizin buyudugunu dusunub ona inanalim :)
:dua:

Amiiinnn :KK200:

Şubatta minnak minnak sağlıklı bebişlerimiz olsun hepimizin :anneadayı:
Evrene olumlu mesajlarımızı iletelim öyleyse :dua:
Aynen :) birde birseyin hayalini kurarken onun gelecekte olucagini digilde suan oldugunu neler hiss etdigini o ani yasamani surekli beyninde canlandirmamizi mesala ben simdiden ortalkda kosturan cocuklar disunuyorum ve bunun olacagina cok inanmamiz gerektiyini vallah bi yerden sonra qaliba sizifrene baglariz :) en iyisi izle ve kendi hayatina uygula bakalim ben yapa bilecegim kadariyla uygulamaya calisacagim :)
Aynen kızlar hepbirlkte şizofrene bağlıcaz :D

:110:Kızlar çok enterasan birsey sorucam, çünkü daha önceki aylarımda asla böyle birsey olmadığına eminim.
Akıntı(hafif) ve kasık batması haricinde çok tuhaf birsey farkettim, normalde adet olurken göğüslerimiz tabiki acıyor şişiyor burda sıkıntı yok, ama dün şöyle birsey farkettim göğüs uçlarımı 2 Parmak arasına alınca acıyor, ve asla bu Benim adet belirtilerim arasında degil.
Psikolojik mi bilmiyorum ama sizlerde de aynı durum söz konusu mu? :işsiz:

Back