- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
amin canım amin inşallah :)Zaten içim ikiye bölünmüş durumda bi yanım üzülüyor bı yanım teselli ediyo. Allah tüm bekleyenlere sabır versin inşallah hepimiz burda güzel haberler veririz
O zaman gorün tabi canim.genetik önemli.Ben korunmayı bırakmadan gittim kan testleri smear testi bı de vajinal ulturasonla baktı sorun yok dedi ama adetin 2.3. günü hormon testi bakılmadi. Ona gidicem. Benim hem ann hem baba tarafında nerdeyse tüm kadınların hormonal sorunları var rahim problemleri var halamın da çocuğu olmadı o yüzden biraz stres yapıyorum . Yoksa 4 ayın normal olduğunu kendime söylüyorum ama işte kendime engel olamıyorum
Hayirlisi canim bende goruyorumki iki tane altin kupe aliyor kocam mavi furuze kaslari olan ve bende ona ikisi fazla biri yetet diyorum ve bide bakiyorumki yanimizda oglumuz var ve alyansimizla oynuyo o kadar tatli tontis bi bebektikiGünaydın kızçeler
Dün gece rüyamda kuyumcu gördüm anlamı bekarlara evlilik evlilere bebişmiş
Hadi inşallah
Yumurtlama dönemi bitti artık sayıcaz geri geri:)
Doktorum adetin 23. Günü gel progesteron bakalım demişti.
Oda haftaya bugun oluyor haftaya cumartesi gidip baktırcam verimli
bi yumurtlama olmuşmu:)
Belki beta hcg de bakar doktor bata 6 kalmış olacak haftaya cumartesi.
Benim kuzenim bata 1 hafta varken öğrenmişti kanda 24 tü değeri.
Doğurdu bile
Gecmis olsun cnm,kimyasaldan sonra daha Kolay hamile kaliniyor diye duymustum.insallah sendede öyle olur. Ben kimyasal dan sonra asilamayla hamile kaldimönceki aylarda ben cok test yaptm kimyasal oldu üzüldüüm vs. bu ay niyetim battan önce yapmamak.
ama senin için hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş:)
Yaptın mı test şeker ?Canımm benimde bata 7-8 gün var bakalım çok heycanlıyım ne olacak bekliyorum :) ama yarın erken gebelik testi yapacağım bananeee :)
Hadi inşallah yaaa :) hepimizin rüyası gerçek olsun:)Hayirlisi canim bende goruyorumki iki tane altin kupe aliyor kocam mavi furuze kaslari olan ve bende ona ikisi fazla biri yetet diyorum ve bide bakiyorumki yanimizda oglumuz var ve alyansimizla oynuyo o kadar tatli tontis bi bebektiki
Amin amin inşallah ya:)Allah insallah burada hasretle bekleyen herkese buna bende dahil bu ay cift cizgi gormeyi nasip etsin ruyalar gercek olsun artik Rabbim
İnşallah canım aminGecmis olsun cnm,kimyasaldan sonra daha Kolay hamile kaliniyor diye duymustum.insallah sendede öyle olur. Ben kimyasal dan sonra asilamayla hamile kaldim
Okunadımm canm ne uzerıne:)Insallah kizlar :) kizlar the secret kitabinj okudunuzmu? Ben youtubeda karsima cikti valla hayata bakis acim degisdi basa sarip sarip izliyorum :)
Amin canim Allah razi olsun,en kisa zamanda senin basina olsunİnşallah canım amin
Sende sağ salim kucagına al inşallah
O zamn önce senin için sevncz inşallhŞubatın 7’sinde 2gün geri atarsa 5’i bat tarihim. Hayırlısı bakalım artık.
Süt beyaz şeklinde akıntım var hafif, sol kasıga ve karnımın alt kısmına dogru gelen kramplar giriyor ara sıra ama bilemedim umutlanmak istemiyorum.
valla bizde 8 ay flndır korunmuyoruz 3 kimyasal yaşadım.
1 tanesinde boğazlarım için doktora gtmiştim o kan testi yaptm düşük bi değerde bi ama pozititi sonra kimyasal oldu.
diğer 2 sinide adet güünü gelmeden test yparak ben anladım
şimdi o yüzden yapmıycam bu ay test
Selam canim nasilsin?senknle ayni zamanlarda hamile kalmistik sanirim yanlis hatirlamiyorsam,bende kimyasal yasamistim.ismin tanidik geldi yaziym bi halini hatrini sorayim dedim.Canim 3 kimyasalin nedeni arastirildimi. Benimde 3 kimyasal oldu.genetik test yapildi bu ay pirtilasma problemi cikti.bosu bosuna kimyasal yasamisim. Simdi coraspin kullaniyorum gebe kalabilirsemde hergün kan sulandirici igne olucam.
Selam canim nasilsin?senknle ayni zamanlarda hamile kalmistik sanirim yanlis hatirlamiyorsam,bende kimyasal yasamistim.ismin tanidik geldi yaziym bi halini hatrini sorayim dedim.
Genelde o Sorun sebeb oluyormus düsük yapmaya canim. Allah Allah Ciddimisin Ilk defa duyuyorum catlatma ignesinin yumurtalari catlatmadigini cünki gercekten yüksek dozda bir igne. Doktor asilamadan sonrami bakti yumurtaliklara?hic belli olmaz canim umudunu Kesme sakin. Rabbim büyük ins nasip olur. Bende coraspine basladim,doktorum suanda Gerek yok Ama zararida yok Sen bilirsin dedi,bende baslayim deidm.günlük bir tane kullaniyorumEvet canim benim kimyasal oldu birkac kez konustuk. Bende pirtilasma sorunu cikti. Doktor coraspine basladi carsamba gunü 2.asilamam yapildi ama doktor bir bakti yumurtalar kist olmus catlama ignesi işe yaramamis.bu ayda pek umut yok yani.
Genelde o Sorun sebeb oluyormus düsük yapmaya canim. Allah Allah Ciddimisin Ilk defa duyuyorum catlatma ignesinin yumurtalari catlatmadigini cünki gercekten yüksek dozda bir igne. Doktor asilamadan sonrami bakti yumurtaliklara?hic belli olmaz canim umudunu Kesme sakin. Rabbim büyük ins nasip olur. Bende coraspine basladim,doktorum suanda Gerek yok Ama zararida yok Sen bilirsin dedi,bende baslayim deidm.günlük bir tane kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?