- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 133
- 26
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Insallahh. 9 şubat:) 6 ay hiç korunmadik biz evlendigimizden beri yani nasıp olmayınca olmuyorvalla hiç bilmiyorum benim kuzenim 1 ay içinde 2-3 ilşki ile hamile kaldı olcagı varsa oluyor. ama doktorlarda yumurtlama haftası gün aşırı ilşki öneriyor.
umarım sizinde olur yakın zamanda bat ne zaman ? :)
3 kimyasal için gelen her sperm her yumurtalık sağlıkla olacak değil. vuct özürlü olanları atıor dedi.Kuzum peki dr 3 kimyasala ne dedi.niye bu kadar cok gecirmissinki acaba.bu arada gün asiri çekilir dert deil
benimde 8 şubat süper :) aşağı yukarı yazan herkes ortalama aynı yaşlarda ilk bebiş ve adet tarhlerimiz yakın süperInsallahh. 9 şubat:) 6 ay hiç korunmadik biz evlendigimizden beri yani nasıp olmayınca olmuyor
Nasıl farkettinizki3 kimyasal için gelen her sperm her yumurtalık sağlıkla olacak değil. vuct özürlü olanları atıor dedi.
her kadın yaşar farktetmez dedi sen biraz meraklı oldugun için farketmişsin dedi.
adetlerm çok düzenli saat gibidir. ultrasonda da bişi görmedi. hormanlarda temiz olunca git hamile kalınca gel dedi
sorma gün aşırı bide sporda yapıyorum bazen günde 3 kre duş alıyorum eskicem
Kaç yasindasin ki canım:)benimde 8 şubat süper :) aşağı yukarı yazan herkes ortalama aynı yaşlarda ilk bebiş ve adet tarhlerimiz yakın süper
addet günü gelmeden test yaparakNasıl farkettinizki
28 :)Kaç yasindasin ki canım:)
amin allah razı olsun :) isteyen herkeseeeeene güzel bir başlık o öyle
ben bu işleri bırkalı çok oldu ,
rabbim isteyen herkesi sevindirsin AMİN
Ben küçüğüm
kaçsın :)Ben küçüğüm
21 im :)kaçsın :)
kızlar merhaba yumurtlama dönemim bitmek üzere geri sayım başlıyacak birlikte sayalımmı :)
bat 8 şubat.
adetin 7. 10. 12. 14. günü değerlendirildi bugun 15. gün 16 18 20 de değerlendirirz diye düşünüyorum.
14 subat hediyemiz çift çizgi olur inşallah
kesin kural : en erken test bat günü :)
bu ay denediklerim
aç karnına çörek otu yağı.
ve diyet spor :)
çünkü insülin direnci dışında bütün hormonlarım normal çıktı. doktorum şekersiz yaşam ve spor dedi
inşallah ben kendimle beraber isteyen hrkese ediyorum :) siz ne kdrdır istiyosunuzBat tarihlerimiz aynı bizde degerlendirdik ama bu sefer pek umudum yok neyse çok istiyodum ama belli olmaz yine de nasip eşimin doğum günü de 8 Şubat keşke olsa inanılmaz mutlu oluruz. İnşallah burdan birbirimize güzel haberler verelim
4 aydır istiyoruz hep dua ediyorum ben de . Ben yediklerime içtiklerime her şeye dikkat ediyorum ama eşim dikkat etmiyo bu durum da beni üzüyor . İnternetten bı sürü erken gebelik testleri aldım ateş ölçer aldım nasip bakalım. Bu ay da kirmiziları görürsem 3. Günü gidip hormon testleri yapıcam eşimde urologa gidip sperm testleri vs yaptıracak . Ben daha önce gitmesini istediğim de benim çok abarttığımi vs söylemişti şimdi kendi söyledi bakalım .hayırlısıinşallah ben kendimle beraber isteyen hrkese ediyorum :) siz ne kdrdır istiyosunuz
Canim 4 ay cok erken deilmi.tamam git dr a önlemini al ama 4 ayda olmadi diye hemen strese girme.4 aydır istiyoruz hep dua ediyorum ben de . Ben yediklerime içtiklerime her şeye dikkat ediyorum ama eşim dikkat etmiyo bu durum da beni üzüyor . İnternetten bı sürü erken gebelik testleri aldım ateş ölçer aldım nasip bakalım. Bu ay da kirmiziları görürsem 3. Günü gidip hormon testleri yapıcam eşimde urologa gidip sperm testleri vs yaptıracak . Ben daha önce gitmesini istediğim de benim çok abarttığımi vs söylemişti şimdi kendi söyledi bakalım .hayırlısı
bencede 4 ayda bu kdr içini karartma canım :)4 aydır istiyoruz hep dua ediyorum ben de . Ben yediklerime içtiklerime her şeye dikkat ediyorum ama eşim dikkat etmiyo bu durum da beni üzüyor . İnternetten bı sürü erken gebelik testleri aldım ateş ölçer aldım nasip bakalım. Bu ay da kirmiziları görürsem 3. Günü gidip hormon testleri yapıcam eşimde urologa gidip sperm testleri vs yaptıracak . Ben daha önce gitmesini istediğim de benim çok abarttığımi vs söylemişti şimdi kendi söyledi bakalım .hayırlısı
Zaten içim ikiye bölünmüş durumda bi yanım üzülüyor bı yanım teselli ediyo. Allah tüm bekleyenlere sabır versin inşallah hepimiz burda güzel haberler veririzbencede 4 ayda bu kdr içini karartma canım :)
bak ben 7-8 aydr olmuyo bizi geç burda yıllardır uğrasanlar var. pozitif düşün :)
eşine doğum günü hediyen gelir inşallah :)
Ben korunmayı bırakmadan gittim kan testleri smear testi bı de vajinal ulturasonla baktı sorun yok dedi ama adetin 2.3. günü hormon testi bakılmadi. Ona gidicem. Benim hem ann hem baba tarafında nerdeyse tüm kadınların hormonal sorunları var rahim problemleri var halamın da çocuğu olmadı o yüzden biraz stres yapıyorum . Yoksa 4 ayın normal olduğunu kendime söylüyorum ama işte kendime engel olamıyorumCanim 4 ay cok erken deilmi.tamam git dr a önlemini al ama 4 ayda olmadi diye hemen strese girme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?