- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Kuzum sence daha önce adetten önce 0.100 çıkan sonuçlar 1.20 çıkarsa sonradan artar mı?dün test yaptım 1.20 çıktı.bugün de yaptım sonucu yarın alıcam doktorum yumurtan çatladıktan sonra 5 gün boyunca oluşan bel kasık ağrısı, süt beyaz yumuşak akıntı döllenme olabilir ama umıtlanmamak lazım daha erken zaten belki de adetin yaklaştıkça artar değerin dedi.. Dualar ediyorum Rabbime sığınıyorum bu defa tüm arkadaşlara nasip etsin diye.
Ya kıyamam zor oluyor huni işi :/ neyse sonunda sağlığına kavuşmuş çok şükür onum sayesinde sende kalırsın inşallah düşünmeye zamanın kalmamış bu ay ne zaman bat senin benim 6 Mart gösteriyorAmiiin canım aminay ben bide bu ay soğan suyu deniyim dedim, midemi çok fena ağrıttı bıraktım valla bikere içebildim. Bidahada asla denemem . Okursa olur olmazsa olmaz napayım artık saldım artık kafa yormuyorum:)
Stres çok büyük düşman.
En iyisi böyle free takılmak
Valla oğlumun kısırlastırma ameliyatı vardıbi testisi göbek boslugunda kalmış, maalesef %50 kısırmış, böyle bıraksaydık kansere çevirme riski vardı, Oyuzden ameliyat olmak zorunda kaldı.
Onu düşünmekten aklıma bebiş falan gelmedi valla ablasıkafamızda huniyle 1hafta yasamak zorunda kaldık kabus gibiydi
Ya kıyamam zor oluyor huni işi :/ neyse sonunda sağlığına kavuşmuş çok şükür onum sayesinde sende kalırsın inşallah düşünmeye zamanın kalmamış bu ay ne zaman bat senin benim 6 Mart gösteriyor
Yok programdan saydım tam işte 28. Gün 6 Mart geçen 7 şıbatta gördüm ben bir kaç gün geriye gelir gelmiyor işte bu ay :) karnım dizlerim ağrıyor vala geliyor benimkiBenimde aynı kuzum 6Mart ama aklıma birsey takıldı, şubatın 28 çekmesi bizim batları etkilermi sence daha gec olma ihtimalimiz varmıdır acaba
Yok programdan saydım tam işte 28. Gün 6 Mart geçen 7 şıbatta gördüm ben bir kaç gün geriye gelir gelmiyor işte bu ay :) karnım dizlerim ağrıyor vala geliyor benimki
Hahaha aynen kuzum, insallah senin tutmusturOlmayacaksa erkenden gelsin :)
Kuzumm bende bir kaç ay boyunca 26 günde oldum sonra 28 oldu sonra strese maruz kaldım geçen ay 29 günde oldum. Bakalım bu ay çok rahattım kaçıncı günde olacam merakla bekliyorum. 25.günüme girecem yarım saat sonra.Bende de sadece göğüs agrısı var, bide akıntı var okadar, süt beyaz hafif şeffaf kıvamda değişik bişi, 3–4 gün sonra başlar benimde bat belirtilerim
Heray aynı olay sıkıldım valla
Çok eziyetli gelmeye başladı artık
Benimde 2gün erken olur 4’ü olurum. Olalımda kurtulalım bari
Hiç gecikmiyo benim kırmızılar, bi gecikse zaten kesin hamişimdir, ama 2aydır hiç gecikmiyorK
Kuzumm bende bir kaç ay boyunca 26 günde oldum sonra 28 oldu sonra strese maruz kaldım geçen ay 29 günde oldum. Bakalım bu ay çok rahattım kaçıncı günde olacam merakla bekliyorum. 25.günüme girecem yarım saat sonra.
Kuzumm dünki hcg sonucumu şimdi aldımm birincisini özel hastanede yapmıştım 1.20 idi 2 gün önce..dünki de devlette yaptm. Sonuç 0.152 negatif... Doktora vermeden çıktım doktor daha erken demişti zaten ama bilmiyorum belki 2 gün sonra artar yükselir umuduyla gitmiltim sonucu almaya.. 21 şubatta çatlamıştı yumurtam 9 gün oldu tabi çok erken.Hiç gecikmiyo benim kırmızılar, bi gecikse zaten kesin hamişimdir, ama 2aydır hiç gecikmiyorbakalım nolucak bende merak ediyorum seni:)
Kuzumm dünki hcg sonucumu şimdi aldımm birincisini özel hastanede yapmıştım 1.20 idi 2 gün önce..dünki de devlette yaptm. Sonuç 0.152 negatif... Doktora vermeden çıktım doktor daha erken demişti zaten ama bilmiyorum belki 2 gün sonra artar yükselir umuduyla gitmiltim sonucu almaya.. 21 şubatta çatlamıştı yumurtam 9 gün oldu tabi çok erken.
Bat 6 mart balım bakalımm hayırlısı olsunBat nezamandı tatlım tam olarak?
Boşver üzülme bu ay değilse bidahaki ay kısmetse:)
Hadi azkaldı birlikte bekleyelim batlarımızı :)B
Bat 6 mart balım bakalımm hayırlısı olsun
Tatlım yaa. Ben adet olmadım hala bekliyorum, hani geciktirmiyordu bu ŞubatYok programdan saydım tam işte 28. Gün 6 Mart geçen 7 şıbatta gördüm ben bir kaç gün geriye gelir gelmiyor işte bu ay :) karnım dizlerim ağrıyor vala geliyor benimki
Kırmızıları gördünmü kuzum ne durumdasınB
Bat 6 mart balım bakalımm hayırlısı olsun
Kuzum dün yaptım test negatifti sabah adet oldum galiba. Şimdi dü. Yaptğm teste baktm hayalet t çizgisi var ama aklım çok karıştıKırmızıları gördünmü kuzum ne durumdasın
Kuzum dün yaptım test negatifti sabah adet oldum galiba. Şimdi dü. Yaptğm teste baktm hayalet t çizgisi var ama aklım çok karıştı
Kırmızıları gördünmü kuzum ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?