- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Canim fusukten cok pihtiya benziyo emin olmak icin keske kan tahlili yaptirsaydinArkadaşlar konu dışı farkındayım ama bulamadığım için yazıyorum. Geçen ay aşırı şekilde adet kanamam oldu ve parçalıydı 10 gün falan sürdü ve en son artık biterken bu attığım parça geldi çocuk düşünüyoruz ama idrar testi yapmıştım bişey yoktu o ara doktoruma sordm olabilir falan arada dedi kan testi yapmadı ve geçti gitti daha sonra başka bi doktora gittiğimde sordum kanama böyle olduğu zaman kanda bakılması gerekirdi çocuk da düşürmüş olabilirsin dedi kafam çok karıştı. Ağrım oldu ama adet ağrısı diye düşündüm çünkü adet zamanımdı ama bu parçanın böyle düzgün olması benm de kafamı karıştırdı böyle birşey yaşayan var mı ya da düşük yapıp bu tarz birşey gören
adetten 2 gün snra başladım dün yani.Hahahaha aynen bize soğan düştü hediye olarak sağlık olsunadetin bitincemi basladın
ilk defa böyle bi parça görüyorum ne oldugunu anlamadım ama düşük gibi gelmedi banada.Arkadaşlar konu dışı farkındayım ama bulamadığım için yazıyorum. Geçen ay aşırı şekilde adet kanamam oldu ve parçalıydı 10 gün falan sürdü ve en son artık biterken bu attığım parça geldi çocuk düşünüyoruz ama idrar testi yapmıştım bişey yoktu o ara doktoruma sordm olabilir falan arada dedi kan testi yapmadı ve geçti gitti daha sonra başka bi doktora gittiğimde sordum kanama böyle olduğu zaman kanda bakılması gerekirdi çocuk da düşürmüş olabilirsin dedi kafam çok karıştı. Ağrım oldu ama adet ağrısı diye düşündüm çünkü adet zamanımdı ama bu parçanın böyle düzgün olması benm de kafamı karıştırdı böyle birşey yaşayan var mı ya da düşük yapıp bu tarz birşey gören
allah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin :)O zaman güzel haberimi sizlere de vereyim.. Hamileymisim
Kizlar bende geldim sat 1subatti 14 subat yumurtlama 10 la 16 arasi iliski. Ins guzel haberler aliriz. Bugun cok sulu akintim var normalimidir acaba?
Bu nedemek yani catlayacagi zaman sulu akintimi oluyor iyi mi yani.Yumurta çatlamaya başlayacak demek ki İnşallah hayırlı haberler alırsınızdenemelere devam
Arkadaşlar konu dışı farkındayım ama bulamadığım için yazıyorum. Geçen ay aşırı şekilde adet kanamam oldu ve parçalıydı 10 gün falan sürdü ve en son artık biterken bu attığım parça geldi çocuk düşünüyoruz ama idrar testi yapmıştım bişey yoktu o ara doktoruma sordm olabilir falan arada dedi kan testi yapmadı ve geçti gitti daha sonra başka bi doktora gittiğimde sordum kanama böyle olduğu zaman kanda bakılması gerekirdi çocuk da düşürmüş olabilirsin dedi kafam çok karıştı. Ağrım oldu ama adet ağrısı diye düşündüm çünkü adet zamanımdı ama bu parçanın böyle düzgün olması benm de kafamı karıştırdı böyle birşey yaşayan var mı ya da düşük yapıp bu tarz birşey gören
Bu nedemek yani catlayacagi zaman sulu akintimi oluyor iyi mi yani.
Başka birinde görmüştüm bu forumda hatta o kişi suya da koymuştu hatta parçayı dağılma olmamıştı sonra doktora gitmiş ve düşük yaptığını öğrenmiş..
Yumurta çatlaması önce sulu akıntı oluyor ve bu akıntı uzayan bir akıntı fstkettiysenbu günleri inşAllah değerlendirin ve devamını da getirin.. inşAllah tutar ve bebeğiniz sizinle olur
Canım mrb sen adet oldun mu hamilesin inşallah yaa bu belirtiler bende de var çünkü bata 4 kaldıŞubatın 7’sinde 2gün geri atarsa 5’i bat tarihim. Hayırlısı bakalım artık.
Süt beyaz şeklinde akıntım var hafif, sol kasıga ve karnımın alt kısmına dogru gelen kramplar giriyor ara sıra ama bilemedim umutlanmak istemiyorum.
Canım mrb sen adet oldun mu hamilesin inşallah yaa bu belirtiler bende de var çünkü bata 4 kaldıasihan
Üzüldümm senin adına kuzum ya demek ki nasipte yazılan o gün gelmemiş.. Rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip etsin.. Ben de bekliyorum Rabbime sığınıp. Sağol kuzum.Yok canım değilim kırmızıları gördüm maalesef.
Bu ay da olmaz büyük ihtimalle. Sadece 19-21 ini degerlendirdik önemli günler olarak , bazı sıkıntılardan dolayı.İnsallah sen hamissindir canım
Aslihan :)) gene adet dönemi yaklaştı bu ay olur inşallah hepimizinYok canım değilim kırmızıları gördüm maalesef.
Bu ay da olmaz büyük ihtimalle. Sadece 19-21 ini degerlendirdik önemli günler olarak , bazı sıkıntılardan dolayı.İnsallah sen hamissindir canım
Üzüldümm senin adına kuzum ya demek ki nasipte yazılan o gün gelmemiş.. Rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip etsin.. Ben de bekliyorum Rabbime sığınıp. Sağol kuzum.
Aslihan :)) gene adet dönemi yaklaştı bu ay olur inşallah hepimizin
Benim de bu ay rahat geçti çok takmadım :) ovülasyon testini iki kere yaptım 20 si tam o gün koyu olmuştu ikisi önce sonrası yaptık koyduk kenara :) amannn nebilim olacağı varsa olur ömrümüzü yemeden inşallah :) Buarada çok geçmiş olsun neyi var kara kuzunun iyi oldu mu sağlığına kavuştu mu peki ?Sorma kuzum valla , bu ay hiiiç stres yapmadım, ovu testi bile yapmadım. 19-21’inin değerlendirdik sadece.
Köpeğimiz ameliyat oldu, onun stresiyle bu ay gitti valla. 2 önemli günde de tuttuğunu sanmıyorum, nezaman çatladıgını bile bilmiyorum yumurtanın tahminimce 21’i Ama gene . Sen naptın bu ay
Kuzum sence daha önce adetten önce 0.100 çıkan sonuçlar 1.20 çıkarsa sonradan artar mı?dün test yaptım 1.20 çıktı.bugün de yaptım sonucu yarın alıcam doktorum yumurtan çatladıktan sonra 5 gün boyunca oluşan bel kasık ağrısı, süt beyaz yumuşak akıntı döllenme olabilir ama umıtlanmamak lazım daha erken zaten belki de adetin yaklaştıkça artar değerin dedi.. Dualar ediyorum Rabbime sığınıyorum bu defa tüm arkadaşlara nasip etsin diye.Rica ederim tatlım nedemek, haber ver banada mutlaka , insallah senin tutmustur
Benim de bu ay rahat geçti çok takmadım :) ovülasyon testini iki kere yaptım 20 si tam o gün koyu olmuştu ikisi önce sonrası yaptık koyduk kenara :) amannn nebilim olacağı varsa olur ömrümüzü yemeden inşallah :) Buarada çok geçmiş olsun neyi var kara kuzunun iyi oldu mu sağlığına kavuştu mu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?