Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar konu dışı farkındayım ama bulamadığım için yazıyorum. Geçen ay aşırı şekilde adet kanamam oldu ve parçalıydı 10 gün falan sürdü ve en son artık biterken bu attığım parça geldi çocuk düşünüyoruz ama idrar testi yapmıştım bişey yoktu o ara doktoruma sordm olabilir falan arada dedi kan testi yapmadı ve geçti gitti daha sonra başka bi doktora gittiğimde sordum kanama böyle olduğu zaman kanda bakılması gerekirdi çocuk da düşürmüş olabilirsin dedi kafam çok karıştı. Ağrım oldu ama adet ağrısı diye düşündüm çünkü adet zamanımdı ama bu parçanın böyle düzgün olması benm de kafamı karıştırdı böyle birşey yaşayan var mı ya da düşük yapıp bu tarz birşey gören

Eklentiler

• IMG_20181102_191820.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 42
Canim fusukten cok pihtiya benziyo emin olmak icin keske kan tahlili yaptirsaydin

ilk defa böyle bi parça görüyorum ne oldugunu anlamadım ama düşük gibi gelmedi banada.

Kizlar bende geldim sat 1subatti 14 subat yumurtlama 10 la 16 arasi iliski. Ins guzel haberler aliriz. Bugun cok sulu akintim var normalimidir acaba?

Yumurta çatlamaya başlayacak demek ki İnşallah hayırlı haberler alırsınız denemelere devam

Kızlar benimde son adet tarihim 11 Şubat. Yani bende 14 Şubat hediyesi vermeyenlerdenim. Bu ay ovulasyon testi denicem. Bir de doktora gittim bu ay. Hem pko var bende hemde hormon tahlili yaptirdim. Çok şükür hormonlarda bı sıkıntı çıkmadı. Şimdi bı ilaç verdi bana. Adet düzenleyici ve çocuğun tutunmasını sağlıyormuş. Bakalım bu ay inşallah yüzümüz güler güzel haberler alırız hepimiz tüm bekleyenler.

Başka birinde görmüştüm bu forumda hatta o kişi suya da koymuştu hatta parçayı dağılma olmamıştı sonra doktora gitmiş ve düşük yaptığını öğrenmiş..

Bu nedemek yani catlayacagi zaman sulu akintimi oluyor iyi mi yani.

Yumurta çatlaması önce sulu akıntı oluyor ve bu akıntı uzayan bir akıntı fstkettiysen bu günleri inşAllah değerlendirin ve devamını da getirin.. inşAllah tutar ve bebeğiniz sizinle olur

Tesekkur ederim canim dün oyleydi degerlendirdik bugun kupkuru kasik agrilarim devam ediyor ama insallah tutar.

Canım mrb sen adet oldun mu hamilesin inşallah yaa bu belirtiler bende de var çünkü bata 4 kaldı asihan

Canım mrb sen adet oldun mu hamilesin inşallah yaa bu belirtiler bende de var çünkü bata 4 kaldı asihan

Yok canım değilim kırmızıları gördüm maalesef.
Bu ay da olmaz büyük ihtimalle. Sadece 19-21 ini degerlendirdik önemli günler olarak , bazı sıkıntılardan dolayı. İnsallah sen hamissindir canım

Yok canım değilim kırmızıları gördüm maalesef.
Bu ay da olmaz büyük ihtimalle. Sadece 19-21 ini degerlendirdik önemli günler olarak , bazı sıkıntılardan dolayı. İnsallah sen hamissindir canım
Üzüldümm senin adına kuzum ya demek ki nasipte yazılan o gün gelmemiş.. Rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip etsin.. Ben de bekliyorum Rabbime sığınıp. Sağol kuzum.

Aslihan :)) gene adet dönemi yaklaştı bu ay olur inşallah hepimizin

Sorma kuzum valla , bu ay hiiiç stres yapmadım, ovu testi bile yapmadım. 19-21’inin değerlendirdik sadece.
Köpeğimiz ameliyat oldu, onun stresiyle bu ay gitti valla. 2 önemli günde de tuttuğunu sanmıyorum, nezaman çatladıgını bile bilmiyorum yumurtanın tahminimce 21’i Ama gene . Sen naptın bu ay

Benim de bu ay rahat geçti çok takmadım :) ovülasyon testini iki kere yaptım 20 si tam o gün koyu olmuştu ikisi önce sonrası yaptık koyduk kenara :) amannn nebilim olacağı varsa olur ömrümüzü yemeden inşallah :) Buarada çok geçmiş olsun neyi var kara kuzunun iyi oldu mu sağlığına kavuştu mu peki ?

Rica ederim tatlım nedemek, haber ver banada mutlaka , insallah senin tutmustur
Kuzum sence daha önce adetten önce 0.100 çıkan sonuçlar 1.20 çıkarsa sonradan artar mı?dün test yaptım 1.20 çıktı.bugün de yaptım sonucu yarın alıcam doktorum yumurtan çatladıktan sonra 5 gün boyunca oluşan bel kasık ağrısı, süt beyaz yumuşak akıntı döllenme olabilir ama umıtlanmamak lazım daha erken zaten belki de adetin yaklaştıkça artar değerin dedi.. Dualar ediyorum Rabbime sığınıyorum bu defa tüm arkadaşlara nasip etsin diye.

Amiiin canım amin ay ben bide bu ay soğan suyu deniyim dedim, midemi çok fena ağrıttı bıraktım valla bikere içebildim. Bidahada asla denemem . Okursa olur olmazsa olmaz napayım artık saldım artık kafa yormuyorum:)
Stres çok büyük düşman.
En iyisi böyle free takılmak
Valla oğlumun kısırlastırma ameliyatı vardı bi testisi göbek boslugunda kalmış, maalesef %50 kısırmış, böyle bıraksaydık kansere çevirme riski vardı, Oyuzden ameliyat olmak zorunda kaldı.
Onu düşünmekten aklıma bebiş falan gelmedi valla ablası kafamızda huniyle 1hafta yasamak zorunda kaldık kabus gibiydi

Eklentiler

• C6B4F8C2-85BB-4002-8B3F-6E2020CA70FA.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…