- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 34
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
inşallah kıpkırmızı çift çizgi görürsünüzz :) bizede haber vermeyi unutmayn :)
olablr kg almak veya vermek bazen adete etki edebiliyor.Ya benim bugün 3.günüm.. Hala adet olamadım.. Normal zamanda vücudumda hep bir yerim ağrır.. Bu seferde öyle sakin ki vücudum..tek hissettigim karin ağrısı.. Memelerimde şiş.. Ama adette nasilsam yine öyleyim.. Hiçbir degisiklik yok.. Dün test yaptım negatifti.. Anlam veremedim.. Acaba çok kilo aldım o yuzden mi adet olamıyorumeger pazartesiye kadar olmazsam pzt gunu ya hastaneye yada saglik ocagina gitmeyi dusunuyorm
olablr kg almak veya vermek bazen adete etki edebiliyor.
ama umarım bebiştendir sizin olmamanız :)
inş olmazsınız ama hayırlısı neyse o olsun tabiYa insallah oyledir ama ben sanmiyorm.. Yani hicbisey hissetmiyorm cunku..bence vucudum adet olmak istio cabaliyo gibi.. Yarin olurum belkiilk defa bu kadar gecikti adetim.. Günü hiç sasmaz benim
Benimde 2.gün idrar testleri negatif gelen giden yok...Ya benim bugün 3.günüm.. Hala adet olamadım.. Normal zamanda vücudumda hep bir yerim ağrır.. Bu seferde öyle sakin ki vücudum..tek hissettigim karin ağrısı.. Memelerimde şiş.. Ama adette nasilsam yine öyleyim.. Hiçbir degisiklik yok.. Dün test yaptım negatifti.. Anlam veremedim.. Acaba çok kilo aldım o yuzden mi adet olamıyorumeger pazartesiye kadar olmazsam pzt gunu ya hastaneye yada saglik ocagina gitmeyi dusunuyorm
Benimde 2.gün idrar testleri negatif gelen giden yok...
İnsallah ben her gün yapıyorum 3 tane testim kaldı :)Bugun 4.gun oldu.. Hala gelen giden yok.. Sabah test yaptm.. Hafif ama oyle hafif bi ikinci cizgi vardi ki.. Bnce negatifti.. Pzt sabah tekrar test yapmayi düşünüyorum.. Insallah ikimizde iyi haberlee veririz:)
İnsallah ben her gün yapıyorum 3 tane testim kaldı :)
Amin canımMerhaba kızlar bende 8 aydır 2.çocuk için ugraşiyorum hayırlısı olsun insallah bu topik hepimize ugur getirsin zaten ilk çocugumda biraz zor olmustu 1 kürtaj ve 1 düsükten sonra 3. Gebeligimde igne kullanara dünyaya getirdim kızımı cok şukür şuan 2.5 yasinda kızım küçuk daha ama benimkisi biraz zor oldugu için erken basladik rabbim ne zaman nasip ederse insallah Allahim kimsenin kucagini boş birakmasin herkese evlat sevgisini tattırsin insallah ...
Canim silik bile ciktiysa hamissindir guzel haberlerini bekliyoz benimkinede 10 gun var bekliyorumBugun 4.gun oldu.. Hala gelen giden yok.. Sabah test yaptm.. Hafif ama oyle hafif bi ikinci cizgi vardi ki.. Bnce negatifti.. Pzt sabah tekrar test yapmayi düşünüyorum.. Insallah ikimizde iyi haberlee veririz:)
Adet gününe yakın 6 gün varken çok şiddetli ağrılar çekiyorum büyük ihtimalle adet belirtisi fakat sorun şu adet dönemi yaklaşıldığında gebe olunsa ağrı olur mu ?
Canım ne zaman baslıyosun soğan kürüne bende adet oldum :)kaç kilosunki :)
bn yarın başlıyorum 14 şubat hediyem bebiş değil soğan olduCanım ne zaman baslıyosun soğan kürüne bende adet oldum :)
Canim silik bile ciktiysa hamissindir guzel haberlerini bekliyoz benimkinede 10 gun var bekliyorum
Rabbim kucagina almayinadip etsin darisi tum isteyenlereO zaman güzel haberimi sizlere de vereyim.. Hamileymisim
Rabbim kucagina almayinadip etsin darisi tum isteyenlere
Hahahaha aynen bize soğan düştü hediye olarak sağlık olsunbn yarın başlıyorum 14 şubat hediyem bebiş değil soğan oldu
bi sonraki ay soğan cücüğüm gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?