Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde yarın bendede son bi test vardı yaptm böle çıktı
Ikinci cizgi var ama bu testte.Cok silik. Ne zaman belirdi cizgi?Sanki cok yeni gibi.Canim mesajini yeni gordum.Adet olmussun ama ikinci cizgi gordum ben.Hayirlisi olsun.Bende de cikmisti gecen ay cift cizgi.Adet oldum ben de.Bu cizgi cok bekleyince mi beliriyor acaba?

bilmiyorum canım valla ilk dakikalardada çizgi vardı ama fotoda tam görünmüyodu biraz kuruyunca resmdeki gibi görünür oldu. öyle veya böyle adet olduk işte kısmet

2 aydır istiyorum evleneli bir yıl oldu ama ilk ayımda kimyasal gebelik geçirdim sonrada baya üzülmüştük ara verdik kilo fln vermek icin
bende ilk aylar kg vermek için istemedim. sonra 12 kg verdim sonra korunmayı bıraktık snra geri aldım şimdi yine vermeye çalışıom karışık oldu
bizimde 8-9 ay oldu işte korunmayı bırakalı 14 aylık evliyim
olur inşallah yaaa önümüzdeki ay

Aynı durumdayız galiba bende 11 kg verdim geri almıs olabilirim tartıya cıkmaya korkuyorum artık kg fln umrumda değil olcaksa böylede olsun sonra veririz insallah:)

2 aydır istiyorum evleneli bir yıl oldu ama ilk ayımda kimyasal gebelik geçirdim sonrada baya üzülmüştük ara verdik kilo fln vermek icin
Her şeye olumlu bakmak lazim.En azindan hamile kalabildiginizi biliyorsunuz.Hayirlisi buymus demek.Kimyasaldan sonra hamile kalinirmis hemen.Benim de bu ay 4. denemem.Insallah guzel haberi aliriz hepimiz bu ay.

Her şeye olumlu bakmak lazim.En azindan hamile kalabildiginizi biliyorsunuz.Hayirlisi buymus demek.Kimyasaldan sonra hamile kalinirmis hemen.Benim de bu ay 4. denemem.Insallah guzel haberi aliriz hepimiz bu ay.
Evet en azından hamile kalabildiğimi bilmekte güzel.. insallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…